VSE NAJBOLJŠE RIBE, 18.2.-20.3.

Sonce se 18. februarja 2022 premakne v Ribi, zadnje znamenje zodiaka, kar pomeni konec enega cikla, preden se ob spomladanskem enakonočju začne nov. In kaj naredimo, ko se nekaj konča in preden začnemo znova?  Vzemite si čas, da si povrnete moči, preden začnete znova. Prepustite se sanjarjenju in počivajte.

Ribi so najbolj sočutno in skrbno zodiakalno znamenje, zato so najsrečnejšE, ko naredijo nekaj prijaznega za druge.

Kot vodno znamenje pogosto plavajo skozi nenehno spreminjajoče se morje čustev. V svetu vode so nagoni in občutki močnejši od razuma in načrtovanja. Imajo sloves sanjača, nekoga, ki pusti svojemu umu odpluti v domišljijsko deželo. Tako pobegnejo iz življenja, ko postane pretežko.

Ker so ribe zelo empatične, se zlahka  poistovetijo z občutki in čustvi vseh okoli sebe. Vedno priskočijo na pomoč, ko začutijo, da je nekaj narobe. Naučiti se, kdaj pomagati drugim in kdaj dovoliti drugim, da pomagajo sebi, je včasih lahko njihova največja težava.

Kakšne pa so ribe v ljubezni? Neskončno rade so zaljubljene! Ribam vlada Neptun, planet fantazije, ki v njih spodbudi neizmernega romantika, ki si želi čarovnije, ki jo prinaša iskanje sorodne duše. Ko enkrat najdejo nekoga, s katerim se lahko duhovno povežejo, jih njihova pravljična ljubezen popolnoma prevzame. Svojega ljubljenega zasipavajo z brezpogojno ljubeznijo. Zaradi močno razvite intuicije znajo izjemno dobro predvideti vse želje in potrebe svojega partnerja, vendar pa pogosto njihove želje postavljajo nad svoje.

Ribe so zelo  kreativne in se najbolje znajdejo v okoljih, ki jim dopušča fleksibilnost. Uspešne so v službah, ki jih navdihujejo, in na srečo je njihov navdih neskončen. Glasba, umetnost, ples in gledališče so tista področja, kjer bodo blestele.

Posamezniki, rojeni v tem znamenju, so prijazni in radodarni ter imajo posebno sposobnost, da se ljudje ob njih počutijo kot doma. Zaradi njihove naivnosti se včasih zgodi, da jih drugi izkoriščajo, zato morajo biti še posebej previdni in prepoznati, kdo je resnično potreben njihove pomoči.

Za izris natalne karte in kako na vas vpliva znamenje Rib, kliknite na 

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE