KAKŠEN POMEN IMA MARS KONJUKCIJA JUPITER, 29.5.22?

Mars je planet, ki v astrologiji simbolizira aktivno moško energijo, princip borbe, življenjske in seksualne energije ter poguma. Jupiter je planet, ki v astrologiji simbolizira filozofska prepričanja in je princip širitve, entuziazma, velikopoteznosti in verovanja.

Kadar sta Mars in Jupiter v konjukciji v natalni karti – en poleg  drugega – prinašata veliko moči, samozavesti, kot tudi privlačnosti. Ta aspekt je predvsem ugoden za vse fizične aktivnosti in prinaša posamezniku ogromno ustvarjalne energije in poguma. To je aspekt, ki prinaša uspeh v vseh akcijah, vendar je potrebno biti previden pri pretiravanju in prevelikemu izpostavljanju tveganju, saj oseba s takšno postavitvijo neustrašno stopa v vse akcije, ki so lahko tudi nevarne. Posebno to velja,  kadar gre za predajanje  hazardiranju in avanturizmu. S tem aspektom vam ne manjka samozavesti in želje po vključevanju v različne projekte, kar pri pametni izbiri lahko pripelje tudi do velikih uspehov, saj je Jupiter planet velike sreče. S tem aspektom privlačite tudi ljudi v svojo družbo, saj ste zabavni, optimistični  pa tudi privlačni.

Tranzitna Mars in Jupiter, 29.5.22,  prinašata idealni čas za udejstvovanje v zadevah, ki zahtevajo veliko energije, iniciative in poguma. V tem obdobju bo povečana fizična moč, samozavest in optimizem. Bodite previdni, da se ob tem tranzitu ne zapletate v verbalne konflikte, saj je do 3.6. 22 tudi Merkur retrograden in lahko privede do nesporazumov. Aspekt je najbolje uporabiti za udejstvovanje v projektih, ki so zastali in bi jih bilo v tem času dobro dokončati. Tako boste svojim nadrejenim ali samim sebi dokazali, da imate močno voljo in moč pognati naprej in zadeve dokončno urediti in uspešno zaključiti. To vam lahko prinese dolgo željeno nagrado ali napredovanje v službi. Tranzit spodbuja tudi vse vrste športnih aktivnosti, zato je zdaj dober čas, da najdete osebno moč in s principom volje, energije in smelosti premagate sami sebe in se športno angažirate, da boste do poletja v željeni formi.

Kje v natalni karti sta vaš Mars in Jupiter in kako vplivata na vaše življenje izveste na

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE