KAJ PRINAŠA MESEC OKTOBER ZA VSA ZNAMENJA?

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se prestavi v znamenje Škorpijona, kar bo na vas vplivalo na povečanju moči in poguma, vendar bodite pozorni, da vas ne popade tudi nepotrebna škorpijonska ljubosumnost in posesivnost. 14. nastopi Mlaj v obliki Sončevega mrka, kar bo prinašalo spremembe na področju odnosov. Nekatere odnose je potrebno opustiti ali spremeniti, da se gre lahkotneje naprej. Konec meseca pa nastopi polna Luna v obliki Luninega mrka; bodite previdni, da ne trošite po nepotrebnem, ker ima napačen nakup lahko dolgoročne posledice.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Začetek meseca vas še iz septembra razveseljuje z dobrimi komunikacijskimi povezavami. Mlaj, ki nastopi 14. oktobra v obliki Sončevega mrka, vas bo opozoril na nekaj zdravstvenih nevšečnosti. Ne spreglejte jih. Na določen čas je potrebno opraviti »tehnični pregled« našega telesa in duha. Servisiranje vam potem omogoča, da dobro delujete še naprej. Od 11. oktobra dalje boste romantično razpoloženi, vendar žal samo vi, vaš partner bo bolj jezljive sorte, tako da ne drezajte v osje gnezdo. Tudi sami imate lahko popoln dan. 28. oktobra nastopi polna Luna v obliki Luninega mrka v vašem znamenju, kar vas ponovno opozarja na spremembe za naslednje tri mesece. Previdnost je vaša dobra lastnost.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Sonce in Merkur se gibata po zračnem znamenju, kar vam omogoča, da žarite v svoji sproščenosti, lahkotnosti in kažete prijateljem igrive lastnosti. 14. oktobra nastopi Mlaj v obliki Sončevega mrka, kar vam prinaša nov začetek na poslovnem področju. Izkoristite ponudbo, ki se bo pokazala, saj se bo dobro obrestovala. Venera, vladarica ljubezni, vas bo nekoliko prizemljila, določene stvari potrebujejo svoj čas in resnost. Konec meseca, 28. oktobra nastopi polna Luna v obliki Luninega mrka, prinaša vam globljo idejo o čiščenju telesa in duha. Čiščenje navlake omogoča, da lažje zadihamo

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Oktober bo za vas bolj stresen na službenem področju, kjer se boste soočili z veliko pritiski, vendar se bodo proti koncu meseca stvari začele postavljati na svoje mesto in razmere v službi se bodo izboljšale. Začetek meseca si boste zapomnili po prijetnih presenečenjih, povezanih z denarjem. Razpoloženje sredi meseca bo nepredvidljivo, vendar bodite vztrajni. Merkur v tehtnici vam bo pomagal do prave odločitve, saj bo vsa pozornost namenjena vašemu notranjemu svetu. Konec meseca bo več pozornosti na družinskih odnosih. To je čas za pomoč staršem, druženju z otroki, ki so majhni delčki velike družinske sreče. Čeprav je Mars v Škorpijonu čas največje fizične aktivnosti, se boste lahko nekateri Raki pritoževali nad pomanjkanjem energije.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Oktobra bodite bolj resni glede vašega ljubezenskega življenja. Vaša boljša polovica verjetno želi od vas slišati določene stvari, vi pa boste nekoliko bolj zadržani. Mlaj v obliki Sončnega mrka, ki nastopi 14. bo na vas vplival na področju komunikacije. Lahko pride do kriznega trenutka ali prepira z vašimi bližnjimi, kar vam pomaga uvideti, kaj delate narobe in zakaj je pomembno, da se začnete drugače izražati. Pri tem ne pozabite, kaj misli in si želi vaša partner. Polna Luna, ki nastopi 28. oktobra v obliki Luninega mrka poudarja dilemo, ki vznemirja tiste Leve, ki se ne morejo odločiti, ali se želijo ustaliti ali pa se raje osredotočajo na svojo kariero.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Mlaj, ki nastopi v obliki Sončnega mrka 14. oktobra, vam bo pomagal narediti majhne korake k vašim dolgoročnim ciljem. Povečana fleksibilnost in odprtost vam omogočata prilagajanje drobnim, a pozitivnim spremembam. Venera, planet ljubezni in lepote, bo 9. oktobra prestopila v vaše znamenje, kar bo prineslo vpliv na vaše ljubezensko življenje. Več poudarka boste namenili vaši fizični privlačnosti. Raziskovali boste svojo čutno stran. Pravi čas je, da izpostavite vašo notranjo in zunanjo lepoto in potencial za privabljanje ljubezni se bo znatno povečal. Mars, planet akcije in energije, vas bo spodbujal k odprtim dialogom in iskreni komunikaciji z vašim partnerjem.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Oktober bo najbolj pester za vas Tehtnice, vse najboljše. V vašem znamenju bosta polega Sonca tudi Mars in Merkur. To bo prinašalo veliko delovanja na osebnem in partnerskem področju. Počutili se boste nemočne, saj boste končno spoznali, da se bo potrebno zazreti vase in si priznati lastne napake. Razmišljali boste, kako spremeniti svoj način delovanja v odnosih in se bolj potruditi pri usklajevanju in razumevanju drugih. Za vas bi bilo ta mesec še najbolje, če bi sledili načelu “če nimam kaj lepega za povedati, bolje, da sem tiho”. Ko boste to ozavestili, vas čakajo novi, boljši začetki v partnerskih odnosih. Ne sprejemajte nobenih odločitev med 5. in 6. oktobrom, saj je vaša vladarica Venera kot tudi planet Mars v slabem položaju in lahko kasneje svoje odločitve tudi obžalujete. Veliko pestrega dogajanja vas čaka tudi v domačem okolju, kjer ne bo manjkalo napetosti.  14. oktobra vas Mlaj v obliki Sončevega mrka v vašem znamenju opomni na  lastno nemoč in težave, ki so se nakopičile v preteklem mesecu. Zato previdno pri sprejemanju pomembnih odločitev v tem času. Čas izkoristite za poglobljeni razmislek o sebi in začrtajte nov premišljen način delovanja.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Ta mesec boste Škorpijoni začeli z velikim občutkom nemoči, saj vam bo vaš vladar Mars prinašal službene ali zdravstvene težave. Veliko bo skritih pasti in nevarnosti, zato do 12. oktobra ostanite pozorni na vse možne laži in prevare. Do takrat ne sodelujte pri sumljivih poslih, saj bi vas lahko to drago stalo. Od 12. oktobra dalje se vaš vladar Mars pomakne v svoj dom. Začutili boste več osebne moči, zato boste z močno voljo in borbenostjo pripravljeni na delovanje. Veliko boste delali, bodite previdni na krajših poteh, da vas ne bi presenetili kakšni zapleti ali zamude. Konec meseca bosta tudi že Sonce in Merkur v vašem znamenju, kar vam bo prineslo dodatno moč. 28. oktobra nastopi polna Luna v obliki Mrka, ki bo poglobila vaše intenzivno doživljanje. Razplamtela se bo tudi strast v partnerskem odnosu, kar lahko prinese zelo nepričakovane in nenadne čustvene izlive. Pazite se pretirane posesivnosti ali ljubosumja.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Strelci se boste v tem mescu ukvarjali predvsem s timskim delom in vključevanjem v različne športne organizacije, druženje s sodelavci, prijatelji, pa tudi z otroki. Preizkušali boste svoje kreativne zmogljivosti in iskali dodatne hobije, s katerimi bi izrazili svojo večno potrebo po spremembah in širjenju obzorja. Bodite previdni, da ne pretiravate, saj vas lahko doletijo poškodbe, predvsem na začetku oktobra. Mlaj v obliki Sončevega mrka, ki nastopi 14. oktobra v sorodnem zračnem znamenju, vam lahko prinese nov začetek ali napredek na poslovnem področju, kot tudi nove simpatije in ljubezenske zveze.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Kar nekaj aktivnosti se obeta v tem mesecu, predvsem na poslovnem področju. Čaka vas nekaj zanimivih novosti. Bodite pozorni, na kašnem način vaša domača ekipa komunicira z vami, saj se trudijo najti kompromis in pravo rešitev, da vam bo bolj udobno. 14. oktobra nastopi mlaj v obliki Sončevega mrka, ki bo na vas vplival do konca leta. Mlaj kaže na nov začetek na področju vašega domačega okolja, kar vam bo dalo dodatno moč in zagon, da imajo vaše akcije smisel in so pomembne vsem. Tudi v ljubezni boste imeli precejšnjo podporo, zato izkoristite moč planetov! Zadnje dni oktobra popazite na hrano, da vas preveč ne zanese. Zmernost.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Sonce se do 23. oktobra pomika po vam sorodnem zračnem znamenju, kar vas podpira in vam daje vitalnost in s tem tudi odlično počutje. Svoje najbližje boste odlično obvladovali do 13. oktobra, saj se Mars,  planet akcije, še pomika po zračnem znamenju in vam s tem daje avtoriteto pri vaših nadobudnežih. 14. nastopi mlaj v obliki Sončevega mrka in vam prinaša nove zamisli, ki jih bo dobro udejanjiti v naslednjih treh mesecih. Ne pozabite, da je vaše razmišljanje veliko zrelejše in naprednejše od preostalih družinskih članov, zato bodite strpni pri razlagi idej. Konec meseca, 28. oktobra, ko nastopi polna Luna v obliki Mrka, bo v domačem okolju  nekaj več nemira, zato bo potrebno  več potrpežljivosti.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Prve dni oktobra vas bo še dajala utrujenost, ki bo z vsakim dnem bolj izpuhtevala. Pazite nase in si omogočite več počitka, če ga potrebujete. Po 13. oktobru bo vaše počutje že več kot odlično, saj se Mars planet volje, poguma in akcije, pomakne v vam sorodno vodno znamenje in vam s tem odpre mnoge poti na področju potovanj in izobraževanj. Če planirate družinski oddih za jesenske počitnice, je plan odličen. Življenje bo v drugi polovici oktobra lagodnejše in udobnejše za celotno družino. Čaka vas tudi romantično popotovanje z vam ljubo osebo, ki je bila do sedaj nekaj časa zanemarjena.

Foto: Pixabay