ALI V NATALNI ASTROLOŠKI KARTI LAHKO PREDVIDIMO, KJE BOMO SREČALI SVOJEGA PARTNERJA?

Kakšne bodo okoliščine srečanja? Kaj bo po horoskopu?

S takšnimi in podobnimi vprašanji se sreča vsak astrolog. Vsi vemo, da ni pomembno, pod kakšnimi okoliščinami se ljudje srečamo in spoznamo, pomembno je, da pride do srečanja, da se vzpostavi kontakt in energija steče. V horoskopu je kar nekaj dejavnikov, ki so pomembni za tovrstno analizo. Eden od njih je pozicija vladarja 5. hiše, saj 5. hiša predstavlja ljubezen. Pomembno je, v kateri hiši in v katerem znaku se nahaja. Torej, vladar 5. hiše se nahaja v eni od 12 astroloških hiš, v enem od 12 astroloških znamenj in v različnih aspektih z ostalimi planeti in zvezdami.

V kolikor  vladarja 5. hiše najdemo v 1. hiši, bi lahko rekli, da bo partner našel vas in da obstaja velika verjetnost, da boste srečali svojo ljubezen v svojem domu ali bližnji okolici, vsekakor pa brez da bi ga iskali. On bo našel vas.

Vladar 5. hiše v drugi hiši nam lahko kaže srečanje v banki, trgovini s špecerijo, lahko pa nam osebo predstavi polbrat ali polsestra, v kolikor jih imamo, lahko tudi mačeha ali očim.

V kolikor je vladar 5. hiše v tretji hiši je velika verjetnost, da boste spoznali svojo ljubezen preko svojega brata ali sestre ali nekoga iz bližnje okolice, pri sosedu, lahko tudi v šoli (če jo obiskujete), na avtobusu ali na ulici, v parku ali na tečaju, ki ga obiskujete. Vsekakor pa tretja hiša predstavlja tudi družbena omrežja – morda ga/jo spoznate prav tukaj. Seveda je potrebno biti previden pri spoznavanju na ta način. Velika verjetnost srečanja je tudi na kakšnem izletu, zato bodite pozorni in z odprtimi očmi in srcem sprejemajte dogajanja okoli vas.

Vladar 5. hiše v četrti hiši nakazuje na srečanje z ljubeznijo preko družine, doma ali na dogodku, ki je povezan s tradicionalnim dogodkom vaše družine/piknik, praznovanje rojstnega dne…/.

Vladar 5. hiše v peti hiši vedno nakazuje na prostore za zabavo, lokale, diskoteke, kino, koncerte, skratka prostore, kamor večina rada zahaja in se tam zabava. Lahko gre tudi za športne prireditve ali tekmovanja. 5. hiša je povezana z zabavo, gostinstvom ali turizmom, hobiji, pa tudi s športom in otroki. Vsa mesta z omenjeno simboliko so potencialna mesta, kjer vas lahko čaka ljubezen.

Ko govorimo o vladarju 5. hiše v šesti, govorimo o svojem delovnem mestu. Najbrž vas čaka ljubezen nekje v delovni okolici, lahko skozi poslovne kontakte, vsekakor pa so v simboliki šeste hiše tudi zdravstveni domovi, bolnice, institucije zaprtega tipa. Ko sprehajate svojega hišnega ljubljenčka bodite pozorni, saj   vas morda ljubezen čaka ravno na tem sprehodu ali v pasji šoli.

Ko se vladar 5. hiše postavi v sedmo hišo, bo najbrž ljubezenska zgodba zelo hitro dobila pravno obliko – zakon. Lahko se bo zgodila neplanirana nosečnost ali pa kakšen drug razlog formalne poroke.

Če vladarja 5. hiše najdemo v osmi hiši, gre za močno seksualno strast, ki osebi pritegne. Ni nujno, da gre za veliko ljubezen, vsekakor pa gre za veliko strast. Ko govorimo o osmi hiši, lahko govorimo o temnih mestih, kjer se srečata dva, lahko govorimo tudi o potencialno nevarnih prostorih. Takšna pozicija vladarja ni najboljša, saj obstaja velika verjetnost izgube, razpada veze in ljubezni. Lahko pa kaže na škorpijonskega, globokega, strastnega, posesivnega ali ljubosumnega partnerja.

Vladar 5. hiše v deveti hiši nakazuje na srečanje na potovanju oziroma v tujini, lahko gre tudi za srečanje s tujcem. Hkrati 9. hiša govori tudi o drugem zakonu, pa se lahko zgodi, v kolikor je vladar 9. hiše v 1., da oseba šele v drugem zakonu zares konzumira zakonsko srečo. V kolikor obiskujete fakulteto, odprite oči, ta hiša opisuje tudi visoka znanja. 9. hiša je tudi hiša religije, pa ne bi bilo čudno, da srečate svojo ljubezen na kakšnem kraju, povezanem z religijo – cerkvi, duhovnih centrih, samostanih…

Ko se vladar 5. hiše poveže skozi 10. hišo, gre za elemente v poslovni karieri, kjer se bosta povezali tudi osebi. Odvisno od planeta, ki vlada 5. hiši in znaku, pa tudi planetom, ki so v posamezni hiši, govorimo o okoliščinah. V kolikor gre za Neptuna, ali je povezana tudi 12. hiša, lahko govorimo o skrivni vezi z nadrejenim, če je vpleten Saturn kot vladar 5. hiše, gre lahko za starejšo, avtoriteto, resno, pedantno osebo.

Vladar 5. hiše v 11. hiši opozarja na prijatelje, ki bi vam lahko predstavili osebo, s katero bi našli ljubezen. Lahko pa se zgodi, da prijatelj naenkrat postane partner, v kolikor je vpleten Uran ali je vrh 11. hiše v vodnarju. V tem primeru gre za nepredvidene okoliščine, ko se pričakuje nepričakovano. 11. hiša opisuje tudi dobrodelne organizacije, pa obstaja verjetnost, da boste svojega partnerja našli ravno tam, v kolikor sodelujete ali ste prostovoljec v kakšni organizaciji. Tukaj govorimo tudi o raznih društvih, klubih – skupinah ljudi, ki jih druži isto zanimanje.

Vladar 5. hiše v 12. hiši; lahko gre za karmično vezo, vezo iz preteklih življenj. To so največkrat težke veze, partnerja se izčrpavata, gre za težo v odnosu. Lahko gre za skrivno vezo iz različnih razlogov; lahko je partner vezan, ali samo ne želi, da je veza javna. 12. hiša opisuje tudi zaprte ustanove, kjer se življenje odvija za zaprtimi vrati; tudi tu se ljudje srečajo.

Seveda pa še zdaleč ni edini pokazatelj ljubezni in partnerstva vladar 5. hiše. Gre samo za delček zgodbe, ki jo pripoveduje vaša natalna karta.

V kolikor tudi vas zanima, kako poteka vaša ljubezenska pravljica, si zagotovite termin v studiu Astrozvezd, kjer bo z vami brala vašo pravljico diplomirana astrologinja. Naročanje na 031-572-044 (Tina) ali 041-696-924 (Polona)

SINASTRIJA- UJEMANJE OZIROMA NARAVA MEDSEBOJNIH ODNOSOV