FEBRUARSKI MESEČNI HOROSKOP ZA VSA ZNAMENJA, 2024

OVEN 20.3.-19.4.

Februarja bodo pritiski preteklega meseca popustili. Mlaj, ki nastopi 9. februarja, vam obljublja nova povezovanja v skupine. Osredotočeni boste na druženja in na različna skupinska delovanja, kjer se dobro počutite in delujete. Posebej aktivni boste od 14. februarja naprej, ko se vaš vladar Mars pomakne v zračno znamenje. V ljubezni pa bo zapihal svež vetrič od 17. februarja dalje. Izkoristite svoj romantični zanos. Polna Luna, ki nastopi 25. februarja pa prinaša skrb na zdravstvenem področju. Nekaj več pozornosti namenite svojemu telesu, da se dobro podprete.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Precej dinamičen mesec je pred vami. Kar nekaj dodatnih nalog in izzivov vas čaka na poslovnem področju. Pokazalo se bo, da se želi uveljaviti dodatna avtoriteta nad vami. Mlaj, ki nastopi 9. februarja, prinaša nove, drugačne in naprednejše dogovore, kar vam ne bo po godu. Prisluhnite, spremembe so lahko tudi dobre. Tudi na partnerskem področju so bodo pokazale manjše razpoke. Počakajte, marsikaj se uredi samo od sebe. Polna Luna nastopi 25. februarja in vam bo kot strela z jasnega pokazala rešitev. Včasih je potrebno imeti tudi nekaj sreče.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur se nahaja prvi teden februarja še v zemeljskem znamenju, kar se bo poznalo kot nelagodje in splošno nezaupanje v delovanje sistema. Mlaj, ki nastopi 9. februarja v zračnem znamenju prinaša občutek olajšanja. Razpoloženje bo živahnejše. To se bo v drugi polovici meseca poznalo tudi na zasebnem partnerskem področju, saj boste zaradi spremembe v delovanju privlačnejši. Polna Luna, nastopi 25. februarja in če ste rojeni konec maja,  popazite na svojo vitalnost. V ogromno pomoč je umirjanje telesa in duha z jogo ali meditacijo. Zmorete.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Februarja se boste prisiljeni ukvarjati nekoliko več sami s seboj. Kot da ste v fazi počitka in nabirate energijo za vdih življenja. Mlaj, ki nastopi 9. februarja, vam bo preusmeril misli na bližnjo prihodnost, poigravali se boste z idejo, kam na poletne počitnice. V ljubezni sledi izboljšanje po 17. februarju, kar izkoristite za poglobljen in romantičen pogovor s svojim partnerjem. Polna Luna, ki nastopi 25. februarja pa vam prinaša stik s širšo družino ali prijatelji, ki jih že dlje časa niste objeli. Radostni boste.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Februarja bodo za vas v ospredju odnosi. Tako zasebni kot poslovni. Situacija bo precej stresna. Vaša izjemna samostojnost in samozadostnost bosta na preizkušnji. Potrebno bo poiskati kompromis tudi s preostalim delom vaše ožje in širše ekipe. 9. februarja nastopi Mlaj in vam ponudi priložnost, da ste vidni, v ospredju in da žarite. Po 13. februarju pa se Mars planet borbenosti in akcije pomakne v za vas neugoden položaj. Potrebno bo popustiti in poiskati novo, sprejemljivejšo rešitev. Odnosi so lahko kompleksnejši kot ste predvidevali.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Vaš vladar Merkur se pomika po zračnem znamenju in vam s tem prinaša nove, sicer nekoliko nenavadne, vendar izjemno zanimive ideje v delovno okolje. Dobro jih ubesedite sodelavcem in uspeh je na dlani. Nekaj več romantičnih in prijetnih dni je pred vami, saj se Venera, vladarica ljubezni, do sredine meseca pomika po zemeljskem znamenju. Izkoristite prijetne dni za druženje in povabite partnerja na prijeten zmenek. Polna Luna, ki nastopi 24. februarja v vašem znamenju, vas lahko položi tudi v posteljo. Bodite pozorni na svoje zdravje.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Prijeten mesec je pred vami. 9. februarja nastopi Mlaj in končno se boste nekoliko otresli pretirane odgovornosti do svojih nalog in se tudi uspešno sprostili. Vaša vladarica Venera se 16. februarja pomakne v zračno znamenje, kar vam bo presekalo delovno rutino in vas pognalo med ljudi in na družabne dogodke. Vaši prijatelji vas bodo podprli. Polna Luna, ki nastopi 24. februarja bo nekoliko resneje vplivala na vaš imunski sistem. V teh dneh si privoščite nekoliko več spanca.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Mlaj, ki nastopi 9. februarja bo prinesel nekaj novosti v vaše delovno okolje. Začutili boste dodaten pritisk in željo po ureditvi zadev. Vaš vladar Mars, se 13. februarja pomakne v zračno znamenje, kar se bo poznalo na vaših delovnih projektih, kot da bi nekdo potegnil ročno zavoro. Stvari se ne bodo premaknile ne zlepa in ne zgrda. Počakati bo potrebno do polne Lune, ko bo nekaj več priložnosti za ureditev situacije. Pazite na komunikacijo, lepa beseda tudi lepo mesto najde.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Nekaj več pozornosti in resnosti boste v prvi polovici meseca namenili svojemu finančnemu stanju. Zastavili si boste jasne cilje za izboljšanje prihodka. Venera, vladarica romantike in ljubezni, vam bo prinesla več druženja in sprostitve v drugi polovici meseca. Če načrtujete druženje s partnerjem naj bo to okoli Valentinovega in uspeh dogodka, je zagotovljen. Polna Luna, ki nastopi 24. februarja,  vam prinaša nekaj več stresa in nemira na poslovnem področju. Ekipa s katero delate, potrebuje več pozornosti v komunikaciji. Potrpežljivo.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

V vašem znamenju se v prvem tednu še vedno nahajajo Merkur, Venera in Mars, kar vam daje zanos in moč za uspešno doseganje ciljev. Venera, vladarica odnosov,  vam nudi dobro podporo za stabilno partnerstvo. Izkoristite milino Venere tudi za romantični zmenek, kar se vam bo dobro obrestovalo. Od 19. februarja dalje so odprte ideje o dogovarjanju novih projektov. Polna Luna nastopi 24. februarja v zemeljskem znamenju in prinaša željo po odklopu. Razmišljanja o oddihu vam bodo grela misli.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Čudovit mesec je pred vami. Več planetov v vašem znamenju kaže na to, da ste komunikacijsko spretni, močni in predvsem zadovoljni, kar se bo kazalo na vašem izgledu in počutju. Žarite. Mlaj, ki nastopi 9. februarja v vašem znamenju odpira nove ideje o sodelovanju, tako na poslovnem kot na zasebnem partnerstvu. Od 16. februarja dalje vas bo Venera, vladarica ljubezni, romantično zazibala in vas naredila privlačne za nasprotni spol. Privoščite si oddih v dvoje. Energija se bo pomnožila.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Prva polovica meseca vam bo še izjemno naklonjena na področju vitalnosti in odnosov. Venera, vladarica odnosov in Mars, ki opredeljuje moč in pogum, se še vedno gibata po zemeljskem znamenju. Izkoristite dano za doseganje ciljev po željenem poslovnem napredovanju ali prijetnim zasebnim dosežkom. Polna Luna, ki nastopi 24. februarja prinaša več previdnosti občutljivejšim na področju zdravja. Če lahko, si privoščite toplice, ki pogrejejo telo in duha.

Foto: Pixabay