KAJ PRINAŠA PLANET LJUBEZNI VENERA V VODNARJU? OD 3.1.-25.1.23

VENERA, planet, ki simbolizira tako zunanjo kot notranjo lepoto, harmonijo, ljubezen in materialne vrednote, je 3.1. vstopila v znamenje zračnega Vodnarja, ki je prijazen, človekoljuben, izviren in neodvisen. Ker je bila Venera v preteklem mesecu v oklepu resnega in hladnega Kozoroga, se zdaj lahko sprosti in si dovoli več igrivosti. Energija planeta Venere v Vodnarju se izraža živahno, uporniško pa tudi nenavadno. Ljubezen daje vsem, saj ji ni mar za razlike: ne spolne, ne statusne, ne rasne in tako v svoj objem prav vsakega  sprejeme prijateljsko in z odprtimi rokami.

Ko je Venera v znamenju Vodnarja, se naše vrednote iz ciljno usmerjenih in ambicioznih prelevijo v družbeno koristne in človekoljubne. Postanemo bolj razmišljujoči in radodarni, saj želimo vsem pomagati in tako prispevati svoj delež k izboljšanju družbe.

Ker je znamenje Vodnarja znano po svoji neodvisnosti in odmaknjenosti, nas bo ta mesec gnala želja po prekinitvi vseh sistemov, ki nas držijo oziroma omejujejo. Vse to se bo preneslo tudi v odnose, saj bomo začeli iskati nove informacije,  želeli bomo napredovati, vodila pa nas bo potreba po neodvisnosti  in svobodi ter nekonvencionalnosti. Lahko bomo preživljali več časa v družbi prijateljev ali pa se celo zaljubili v prijatelja/co. Lahko se nenadoma odločimo za prekinitev zveze, a vendar ohranimo prijateljsko vez . Vsekakor se bo vse malce obrnilo na glavo, notranje zadovoljstvo pa bomo črpali iz druženja, novih idej in novih dogodivščin, vse do 25.1.23, ko Venera iz Vodnarja prestopi v znamenje romantičnih in nežnih Rib.

Kako na vas vpliva Venera v Vodnarju izveste z nakupom

POSTAVITE NAM DVA HITRA VPRAŠANJA