KATERA ZNAMENJA BODO NAJBOLJE ZAČELA NOVO 2024 LETO? HOROSKOP ZA JANUAR

OVEN 20.3.-19.4.

Januar bo za vas precej naporen mesec. Obilo dela in novih zahtev vas čaka na poslovnem področju. Bodite pozorni, saj ne bo šlo vse po planu. Kot da bi vam zmanjkovalo volje in moči, da pripeljete projekt do željenega cilja. Vaš vladar Mars se namreč pomakne v zemeljsko znamenje, kar vam odvzema energijo. Utrujenost se vam lahko pozna na zdravju. V ljubezni  vam partner stoji ob strani in vas podpira. Izboljšanje sledi po 25. januarju, ko nastopi polna Luna in vam prinaša prijetna druženja s prijatelji za vzpostavitev ravnovesja. Končno lahko zadihate.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Mesec, ki je pred vami,, bo uspešen, planeti v zemeljskem znamenju vas podpirajo pri pomembnih odločitvah in vam bodo pomagali, da ostanete zbrani pri izvajanju nalog. Okoli Mlaja, ki nastopi 11. januarja, izkoristite dneve za krajši ali daljši oddih, saj se vam bo že nekaj prostih dni dobro poznalo pri vitalnosti. V ljubezni boste deležni več pozornosti proti koncu meseca, ko se tudi vaša vladarica Venera pomakne v zemeljsko znamenje in vam s tem obudi speča čustva. Prepustite se.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Končno se vaš vladar Merkur obrača v direktno gibanje, kar vam bo postopoma prineslo voljo in moč da nadaljujete pot proti zastavljenim ciljem. Počasi se daleč pride, na hitro in na silo ne bo šlo. Mesec vam prinaša bolj praktične  in ambiciozne poglede na rešitve, kar se bo poznalo tudi v vaši denarnici. V ljubezni pa boste opaženi in obsipani s pozornostjo. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja vam prinaša zanimiv družabni dogodek. Veselo bo.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Januar bo kar stresen za vas, dragi Raki. Več planetov je v zemeljskem znamenju, kar vam jemlje moč in voljo, da nadaljujete do zastavljenega cilja. Poleg tega bo pred vami kar nekaj izzivov na področju poslovnih in zasebnih partnerstev. Mnenja si bodo precej različna, šlo bo tudi za merjenje moči. Včasih je zmaga že to, da se popusti v kakšni razpravi. Konec meseca tudi v ljubezni ne bo popuščanja, žal se bo za nekaj časa ohladilo.  Polna Luna, ki nastopi 25. januarja, vam prinaša več druženj s prijatelji, kjer se boste končno sprostili in poklepetali o krivici, ki se vam je zgodila.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Vesel december se za vas nadaljuje v januar. Dobro boste razpoloženi, zato boste tudi v januarju izvedli še nekaj prazničnih druženj s prijatelji, ki jih že dlje časa niste srečali. Merkur se obrača v direktno gibanje, kar vam prinaša zadovoljstvo in ponos pri sodelovanju z mlajšimi. Na zasebnem partnerskem področju izkoristite dobro postavljeno Venero, vladarico romantike in lepote in svojega partnerja povabite na dogodek, kjer vama bo lepo. To je naložba. Polna Luna  ki nastopi 25. januarja,vam namreč na področju odnosov prinaša nekaj stresa. Ne sprejemajte dokončnih odločitev.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Vaš vladar Merkur se obrača v direktno gibanje in vam s tem tudi omogoča, da greste naprej in nadaljujete s projekti, ki so v decembru obstali. Hkrati vas planeti v zemeljskem znamenju dobro podpirajo in vam omogočajo, da cilje zastavite ambiciozno, saj je uspeh zagotovljen. Na področju partnerstva bo januarja še nekaj zadržanosti. Napetost popusti konec meseca. Okoli 25. januarja, ko nastopi polna Luna, bo potrebno nekaj več pozornosti nameniti sebi in počitku. Občasen odklop misli je potreben za nove ideje.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera se nahaja v ognjenem znamenju in vas dobro podpira. V nov začetek leta vas bo popeljala z optimističnim pogledom naprej in vas navdajala z novim upanjem. Dano izkoristite do 11.januarja, takrat namreč nastopi Mlaj, ki vam bo pokazal, da je željeno mogoče doseči z delom in pravo ekipo. Sledi tudi finančni uspeh. V ljubezni bo dinamično in romantično do 23.januarja, po tem pa sledi nekaj več resnosti. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja prinaša tistim, ki so rojeni zadnje dni septembra nove zamisli na področju  kreativnosti.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vaš vladar Mars se pomakne v zemeljsko znamenje, kar se vam bo poznalo pri delovni vnemi. Zastavljanih projektov se boste lotili z odgovornostjo in zanosom. Ker se tudi Merkur 15. januarja pomakne v zemeljsko znamenje, bodo dogovori, ki jih boste sklenili od takrat dalje trdni in tudi prodaja bo tekla gladko. Finančni doprinos za dobre posle bo nakazan že konec januarja. Nekaj previdnosti ne bo odveč okoli 25. januarja, ko nastopi polna Luna in rojenim v prvi dekadi prinaša nekaj nevšečnosti na področju doma. Previdno.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

V vašem znamenju se nahaja Venera, vladarica lepote, druženj in romantike. Videti je, da boste preživeli prijetne dni v dobri družbi, kar vas bo navdajalo z optimističnim pogledom v prihodnost in splošnim dobrim počutjem. Mlaj, ki nastopi 11. januarja, vam prinaša nov vpogled na finančnem področju. Na tem delu bo potrebno vpeljati spremembo, da bo stanje stabilnejše. Lahko sprejmete dodatno delovno obveznost, saj boste z obstoječo ekipo uspešni. Polna Luna, ki nastopi 25. januarja, prinaša nekaj težav v komunikaciji. Preverite dvakrat.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Dober mesec je pred vami. Poleg Sonca se v vašem znamenju nahaja tudi Mars, pridružil se bo še Merkur in v zadnjem tednu januarja tudi Venera. Navdajala vas bosta pogum in moč pri delovnih projektih, ki jih boste v celoti izpeljali. Če ste v tem času na zimskem počitnikovanju, boste dobro izkoristili aktivne smučarske ali pohodniške dni za krepitev zdravja. Venera v vašem znamenju vam bo tudi pri odnosih s partnerjem prinesla nekaj prijetnih dni. 11. januarja nastopi Mlaj v vašem znamenju, kar vam prinaša začetek novega projekta, ki vas bo zaposloval v nadaljevanju leta. Navzgor in naprej je vaša uspešna mantra, ki za vas dobro deluje.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Tudi januarja boste družabno razpoloženi. Ne bo vam zmanjkalo volje in energije za še nekaj poprazničnih druženj. 11. januarja nastopi Mlaj, ki pa vam prinaša streznitev na poslovnem področju. Potrebno bo uvesti spremembe in se doseganja ciljev lotiti drugače. Popazite tudi na stres in s tem na svoje zdravje. Polna Luna v vašem znamenju nastopi 25. januarja, kar vam dodatno prinaša večjo obremenitev. Če le lahko, namenite nekaj svojega časa počitku. Se bo obrestovalo.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Sonce v zemeljskem znamenju na vas dobro vpliva in vam daje trdnost pri sprejemanju odločitev. 11. januarja nastopi Mlaj in prinaša pomembne novosti na področju vašega domačega okolja. Tudi Mars prestopi v zemeljsko znamenje, kar vam prinaša moč in pogum. Poznalo se bo pri delovni vnemi na področju vaše kariere, kasneje lahko pričakujete tudi ugoden finančen doprinos. Partnerski odnos bo trden, ne bo pa željene romantike, po kateri hrepenite. 25. januarja nastopi polna Luna, ki prinaša vprašanja na področju partnerstva. Rešitev je jasna; postavite meje.

Foto: Pixabay