LUNIN MLAJ, 1.4.22 PRINAŠA CELJENJE RAN

MLAJ, dogodek ko se na nebu srečata Sonce in Luna v konjukciji, prinaša zaključek enega obdobja in začetek novega, 28 dnevnega ciklusa. Le ta prinaša nov val energije in pobudo za nove začetke in usklajeno moško in žensko energijo. Zato mlaj daje priložnost za nove, sveže začetke, obračanje novega lista, oziroma začetek novih projektov. V tem obdobju lahko prevetrite svoje navade, vzorce obnašanja  in prepričanja z namenom odkrivanja boljše, nove, izvirnejše poti za osebne napredke.

Aprilski lunin mlaj v znamenju Ovna je v konjukciji z Merkurjem, planetom komunikacije, učenja, prenosa informacij in prometa, zato bo poudarek tokratnega mlaja na razmišljanju, komunikaciji in kratkih poteh. V tem obdobju bo razmišljanje hitro in odzivno, komunikacija pa bo pogumna, direktna in z veliko mero radovednosti. Pričakujte porast v osebnih interakcijah, predvsem z bližnjo okolico, sorodniki, brati in sestrami ter šolskimi uradniki. Nov lunin cikel prinaša več zaposlenosti, novih informacij, sestankov, dopisovanja ,družabnih srečanj z izmenjavo mnenj, ki jih bo potrebno predelati in sprejeti določene odločitve. Mlaj prinaša ugoden čas za izmenjavo idej, načrtovanje novih projektov, kupovanje in prodajo, pogajanje in spoznavanje novih ljudi.

Mlaj je v konjukciji tudi s Kironom, ki v astrologiji predstavlja najgloblje bolečine duše in daje priložnost zdavljenja le teh. Kiron bo izpostavil globoko zakopane dušne kot tudi telesne bolečine, ki bodo zdaj prišle na dan. Lahko vas zaboli neka stara, globoko potisnjena bolečina ali pa krivica, ki ste jo prizadejali nekomu. Bolj boste občutljivi, zato izrazite bolečino oziroma prizadetost, saj je zdaj dober čas za razrešitev le te. Zdravite lahko sebe ali pomagate drugim s pomočjo lepe, iskrene besede ter opravičila za pretekle izpade. Obdobje je dobro tudi za zdravljenje bolnih s celostnim pristopom in sodelovanjem medicine in holističnih metod.

Sonce, Luna, Merkur in Kiron v obdobju mlaja  prinesejo produktivne debate o bolečih spominih in dogodkih z vašimi sorodniki ali prijatelji, kar vas lahko popelje na pot osebnega celjenja in ozdravljenja ranjenih odnosov.

Nove projekte je najbolje začeti v času od 1.4. do 16.4. 22, saj bo takrat Luna v fazi rasti.

Lunin mlaj v Ovnu bo najbolj vplival na ljudi s poudarjenim znamenjem Ovna, Leva in Strelca.

Kako mlaj vpliva na vašo natalno obljubo izveste na

POSTAVITE NAM DVA HITRA VPRAŠANJA