HOROSKOP ZA VSA ZNAMENJA, NOVEMBER 2023

OVEN 20.3.-19.4.

Prva polovica meseca vam prinaša nekoliko manj volje in moči, vendar brez skrbi, stanje izkoristite za oddih. Komunikacijske poti se vam odprejo po 10. novembru, ko Merkur prestopi v sorodno ognjeno znamenje in vam omogoči, da ste dobro sprejeti in razumljeni. Zadnji teden v novembru, ko v ognjeno znamenje prestopita še Sonce in Mars, pa vam prinaša obilo poguma in energije, tako da ste pripravljeni na nove podvige tako poslovne kot zasebne. Moč je v vašem delovanju.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Prve tri tedne novembra boste precej pozornosti namenjali partnerstvu, tako zasebnemu kot poslovnemu. Sonce in Mars vam pripravljata na tem področju kar nekaj dodatnih izzivov. Ni v vaši naravi, da se razburjate, tako da ohranite mirno kri. Do 10. novembra bodite pozorni tudi na način komunikacije, saj zadeve niso črno bele in dokončne, vedno se lahko najde kompromis. Po 13. novembru, ko nastopi Mlaj, sledi nov začetek. Pričakujte pomoč med prijatelji.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Prvi teden v novembru namenite več pozornosti sebi in ne dovolite, da vas stvari vržejo iz tira. Po 10. novembru se stanje precej popravi, saj se vaš vladar Merkur pomakne v ognjeno znamenje. Občutili boste optimizem in izboljšanje komunikacije. V ljubezni boste prav romantično in harmonično razpoloženi. Izkoristite ta mesec za kak mini oddih z svojo najdražjo osebo. Koristilo bo obema. Nekaj previdnosti svetujemo pred polno Luno, ki nastopi 27 novembra. Prežel vas bo nemir. Dihajte in se umirite.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Krasen mesec je pred vami, predvsem na začetku, ko sta tako Sonce kot Mars v vodnem znamenju in vam dajeta moč in voljo. Vsi izzivi so rešljivi in ne samo to, pripeljejo vas lahko do zmagovalnih odločitev. Mlaj, ki nastopi 13. novembra vam lahko omogoči nova, zanimiva finančna vlaganja. Dobro razmislite o prihajajočih spremembah. Zadnje dni novembra bo precej stresno, zato pazite na svoje zdravje. S hrano se dobro podprite, da omogočite telesu celjenje in zdravljenje.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Kar nekaj pritiskov je pred vami na začetku meseca, saj vam Sonce in Mars odvzemata tisti žar in sij ki sta tako značilna za vas. Ukvarjate se s situacijo v domačem okolju, kar vam povzroča dodatne skrbi in tudi stroške. Po 8. novembru se situacija popravi, saj se Venera pomakne v zračno znamenje in boste postali bolj družabni. Kot da bi vas prijatelji potegnili iz skrbi. Tudi v ljubezni se vam nasmiha sreča. Harmonija odnosa vas bo povsem prevzela. Dobro naložite ugodnost planetov.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Skoraj cel mesec, ki je pred vami, bo prijeten. Sonce, Merkur in Mars v vodnem znamenju vam omogočajo, da ste pogumni in močni. Ideje, ki se porajajo v vaših mislih, dobro pretresite in  spravite v pogon. Tudi na področju partnerstva bo lepo. Prvi teden novembra boste prijetno in romantično razpoloženi, saj se Venera še vedno nahaja v vašem znamenju in vas greje. Nekaj previdnosti pa ne bo odveč, ko nastopi polna Luna, 27. novembra. Počasi in previdno na cesti. Izkoristite svoja predvidevanja, ki vas dobro usmerjajo.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Novembra boste več časa namenili svojemu finančnemu stanju. Morda kupujete kaj večjega ali prodajate in urejate vso potrebno dokumentacijo z banko ali poslovnimi partnerji. Po 8. novembru, ko se Venera pomakne v vaše znamenje, se zadeve sprostijo in uredijo. Tudi romantično boste razpoloženi – za svojega partnerja boste žareli. Več obiskov družabnih srečanj in prireditev bo na vašem programu. Tudi planiran izlet v tujino pripravite in izpeljite zase in vam drago osebo.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vse najboljše, dragi Škorpijoni. To je vaš mesec. Že prvi teden novembra je izjemen. Sonce, Merkur in Mars v vašem znamenju vas dela privlačne, močne, pogumne in hkrati uspešne na vseh področjih. Mlaj, v vašem znamenju, ki nastopi 13. novembra, vam pripravlja nov pričetek vaše osebne rasti. Tudi na poslovnem področju se vam odpira nova pot, ki si jo že dlje časa pripravljate. Okoli 27. novembra, ko nastopi polna Luna, namenite več pozornosti svojemu finančnemu stanju. Previdno pri vlaganjih.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Na začetku meseca boste precej introvertirani, utrujeni, kot da se vas loteva manjša osebnostna kriza. Kmalu bo minilo. Od 8. novembra dalje se Merkur prestavi v vaše, ognjeno znamenje, kar vas bo počasi potegnilo v boljše razpoloženje in hkrati v družabnost, med ljudi. Tudi Venera, vladarica ljubezni in romantike, vas bo dobro podprla na ljubezenskem področju. Vsem boste delovali privlačno. Zadnji teden novembra se v vaše znamenje prestavi tudi Sonce, kar vam bo dalo moč in energijo, da izpeljete naloge do zastavljenega cilja.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Več planetov v sorodnem vodnem znamenju vas dobro podpira predvsem tam, kjer delujete s prijatelji ali v skupinah, ekipno. Tam, kjer vas družijo skupna zanimanja, interesi in cilji. 13. novembra, nastopi Mlaj, ki vam pripravlja možnost za osebno spremembo. Razmislite, če lahko več časa namenite sebi, jogi, rekreaciji, morda meditaciji. To je vedno dobra naložba za telo in duha. Polna Luna, ki nastopi 27. novembra, vam namreč obeta telesno občutljivost in muhavost. Bodite pozorni.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

November bo mesec, ki bo namenjen poslovnim priložnostim in doseganju novih kariernih ciljev. Začetek meseca bo kar naporen in zahteven. Zdi se, da greste preko svojih zmogljivosti, vendar to ne drži, saj zmorete več kot je videti. Po 23. novembru sledi sprememba, saj vas končno podpre Sonce, ki se pomakne v ognjeno znamenje in vam s tem doda moč ter zelo potrebno vitalnost. Polna Luna, ki nastopi 27. novembra, prinaša olajšanje in več sprostitvenih dni. Izkoristite jo za druženje s prijatelji.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Krasen mesec je pred vami, Ribe. Sonce, Merkur in Mars v vodnem znamenju vam dajejo potrebno energijo in pogum, da ste polni optimizma in hkrati uspešni. 13. novembra nastopi Mlaj, ki vam prinaša novosti na področju kariere. Lahko se vam obeta nov projekt, na katerega čakate že dlje časa. Izkoristite priložnost. Polna Luna, ki nastopi 27. novembra vam prinaša nekaj vznemirjenja in stresa na področju domačega okolja. Ne pustite nemiru da vas prevzame, pojdite v naravo po sprostitev.

Foto: Pixabay