HOROSKOP ZA MAJ IN JUNIJ 2024

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se pomika po vašem znamenju in prinaša ogromno dinamike, strasti in akcijskega delovanja. Vse se dogaja hitro, okoli vas je polno akcije, če se kdo v pogovoru ali razmišljanju in delovanju ne odzove dovolj hitro ga hitro spodbudite da končno zaživijo vsi v to pomlad. Morda se vaše aktivno delovanje ne bo poznalo takoj, vendar bo zadnji teden v maju rezultat viden vsem. Na področju zasebnega partnerskega  odnosa bo konec maja veliko radosti in živahnosti, kar izkoristite za poglobitev odnosa. Začetek junija tako prinaša dodatno zagnanost in akcijo na področju fizičnih aktivnosti, kot bi se prižgali na delovanje in segrevanje sonca. Jupiter, planet optimizma, sreče in zadovoljstva prinaša dodatno spodbudo na finančnem področju, za tiste Ovne, ki so rojeni v zadnjem tednu marca. Mlaj, ki nastopi 6. junija bo obetal nove dogovore, ki pa jih dobro preučite, da se ne prenaglite. Lahko se tudi zgodi, da dogovor ne bo uresničen. V dneh okoli polne Luna, ki nastopi 22. junija boste izjemno nemirni in kolerični, na poslovnem področju. Vzemite si kak dan oddiha in se predajte športni aktivnosti. Šport bo, kot vedno pomiril nemir ki vas prevzema.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Izjemno se vam pozna, da se v vašem znamenju nahaja Venera, planet lepote, harmonije in ljubezni. Tako se je vaše počutje, fizično in psihično, v maju, izjemno izboljšalo. Kar nekaj dodatnih priložnosti se vam je pokazalo, ki jih lahko dobro izkoristite do polne Lune, ki nastopi 23. maja. Zadnji teden v maju lahko namenite mirnejšim dejavnostim. Začetek junija prinaša več izzivov, predvsem okoli Mlaja, ki nastopi 6. bodite pozorni na, za vas izjemno pomembno,  finančno področje, sproti preverjajte odhodke, da ne bo konec meseca neprijetnega presenečenja. Lahko pa, da boste imeli dodatno obremenjen imunski sistem. Koristilo vam bo, nekoliko več počitka. Prestop Merkurja in nato še Sonca v vodno znamenje od 17. junija naprej boste občutili kot nov zagon volje in moči. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 22. si vzemite čas in dokončno splanirajte letošnji dopust, da se lahko pripravite ne samo na užitkarjenje na plaži in ob morju ampak dodajte tudi kakšno aktivnost, ki vas bo poživila in ohranila vašo formo.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur prinaša ogromno novosti, akcije in novih zamisli, za katere si boste želeli, da jih vse uresničite in to hitro. Mars v ognjenem znamenju vas dodatno spodbuja, da delujete hitro in aktivno, imeli boste ogromno poguma in energije. V vaše znamenje se zadnji teden maja pomakne tudi Venera, vladarica ljubezni, lepote in harmonije, kar vas bo navdalo z romantičnim razpoloženjem. Finančno stanje se vam lahko izboljša, kar bo pripomoglo k veselju. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 23. maja, nekaj več pozornosti namenite partnerskim odnosom tako zasebnim kot poslovnim, besede naj bodo premišljene. Mesec junij bo namenjen vam, dragi Dvojčki. V vaše znamenje se pomakne še Jupiter, planet optimizma, sreče in zadovoljstva. Prinaša dodatno spodbudo na družabnem in ljubezenskem in finančnem področju, za tiste Dvojčke, ki so rojeni v maju. Gotovo se bo pojavila zanimiva dodatna priložnost za razvoj okoli mlaja, ki nastopi 6. junija. Po 17. boste nekoliko več časa namenili družinskim članom, ki vašo pozornost in ideje tudi potrebujejo. Povežite se.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Mesec maj je precej dinamičen za vas, saj vam Mars v ognjenem znamenju vliva dodaten pogum za delovanje. Ogromno dogajanja in aktivnosti okoli vas, česar niste preveč vajeni. Polni ste volje in zanosa. Nove odločitve, ki jih sprejemate, skušajte vseeno z družino dodatno preveriti, da se ne prenaglite pri odločitvah. Dobro izkoristite Venero vladarico ljubezni, ki vas podpira na področju partnerskega odnosa do nastopa polne Lune ki nastopi je 23. maja. V zadnjem tednu maja pa boste zelo obremenjeni z delom tako na domačem področju kot na poslovnem področju. Junija se bo delovna vnema iz preteklega meseca poznala tako poslovno kot finančno. Vztrajajte. V dneh okoli 6. junija vas bo Mlaj nekoliko zaustavil, vendar pogumno nadaljujte s projektom. Rešitev se bo nakazala po 9. juniju, ko boste začutili nov val moči in idej. Po 17. pa se v vaše znamenje pomakneta tako Merkur kot Venera, kar bo za vas Rake izjemno ugodno za dokončanje poslovne priložnosti in več priprav na romantične dni s partnerjem. Previdnost ne bo odveč okoli polne Lune, ki nastopi 22. junija, prinesla bo nekaj nemira v vaše počutje. Pozornost namenite sebi in si privoščite kakšen dan mirnega odklopa v naravi. Tudi to je naložba.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Veliko energije se bo sprostilo v maju ki vas bo potisnila v ospredje. Mars se namreč pomika po ognjenem znamenju in prinaša ogromno dinamike, strasti in akcijskega delovanja. Vse se dogaja hitro, okoli vas je polno akcije. Morda se vaše aktivno delovanje ne bo poznalo takoj, vendar bo zadnji teden v maju rezultat viden vsem. Izjemno uspešen mesec je pred vami. Začetek junija prinaša dodaten pozitiven bonus. Jupiter, planet optimizma, sreče in zadovoljstva prinaša spodbudo, sproščeno družabno ozračje in dodatno zaščito. Mlaj, ki nastopi 6. junija vas lahko malenkost ustavi, popazite na svoj imunski sistem. V dneh okoli 9., popazite da se ne prenaglite pri poslovnih odločitvah, bodite potrpežljivi z sodelavci. Polna Luna, ki nastopi 22. junija prinaša obilo zabave in druženja z vašim širšim krogom prijateljev. Nastopili boste v svojem sijaju.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Prijeten maj je pred vami. Sonce v zemeljskem znamenju vam nudi vitalnost in trdnost. Tudi v ljubezni se vam bo, do konca maja poznalo romantično razpoloženje, ki bo privlačilo vašega partnerja. Vaš vladar Merkur se 15. maju prestavi v zemeljsko znamenje, kar vam bo ponudilo uporabo  vam ljubi lastnosti: praktičnost in delavnost. Polna Luna, ki nastopi 23. maja prinaša nekaj več nemira v vaše družinsko življenje. Več dodatnega  pregovarjanja in usklajevanja. Junija se boste ukvarjali s pripravo na zasluženi dopust. Morda lahko leto, zasluženo,  namenite nekaj več sredstev za udobje in ugodje. Po 17. se več planetov pomakne v vodno znamenje, več časa boste preživeli v krogu družine, kar vas pomirja in vam nudi oporo. Stvari se bodo postavile na svoje mesto. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 22. junija pa vas bodo družabni dogodki potegnili v sproščeno ozračje, kar bo sprostilo vaš analitični um.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera vas v maju dobro podpirala, in vam nudila varnost in iskrice v ljubezenskem in partnerskem odnosu. Finančno stanje bo stabilnejše, kar vas bo spodbujalo k dodatnemu nakupovanju. Mars v ognjenem znamenju pa bo dodatno prižigal iskrice v vašem delovanju, kar vas bo spodbujalo da napredujete v svojih projektih. Junija boste družabno in sproščeno razpoloženi. Mlaj, ki nastopi 6. junija vam bo dodal nekaj delovnih obveznosti, ki jih boste z lahkoto umestili v urnik. Drugi del junija bo namenjen ožjim družinskim članom, ki vas že pogrešajo, da pripravite načrte za poletje, ki ga boste letos izjemno izkoristili. Polna Luna ki nastopi 22. junija vam bo odprla dodatne poslovne priložnosti. Uporabite svojo prednost in znanje, na področju usklajevanja, da pospešite izvedbo. Ključ je v dogovorih.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Nekoliko več izzivov je pred vami v maju. Na preizkusu bo poslovno in zasebno partnerstvo. Vaš vladar Mars se nahaja v ognjenem znamenju in vam omogoča da projekte in naloge premikate naprej. Vendar, niste za vse sami, podpora je v okolici, izkoristite pomoč. Polna Luna, ki nastopi 23. maja vam lahko nakoplje dodaten finančni manko. Preverite stroške. Junija bo namenjena pozornost v preveritev prihodkov in odhodkov. Po 10. sledi sprememba, saj se Mars pomakne v zemeljsko znamenje, cilji bodo postali jasni in trdni, predvsem pa dosegljivi. Od 17. junija naprej nastopi olajšanje, dogovori boso stekli in rezultati bodo vidni. Tudi na ljubezenskem področju boste sčasoma začutili romantično razpoloženje. Poskusite se prepustiti poletnim vibracijam. Polna Luna, ki nastopi 23. prinaša pogled naprej in nove cilje.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Maja boste več pozornosti namenili delovnim navadam oziroma vsakodnevni rutini. Lahko kakšno navado spremenite in s tem izboljšate svoje počutje. Energije za delovanje je ogromno, saj vas podpira Mars v ognjenem znamenju. Polna Luna, ki nastopi 23. maja v vašem znamenju vas bo opomnila na zaključek nekega obdobja, ki je povezan z vašimi odnosi. Razmislite o spremembi. Junij bo precej družabno obarvan, dogodki si bodo sledili eden za drugim. Vaš vladar Jupiter se pomakne v zračno znamenje, kar bo na vas vplivalo nekoliko brezciljno. Polni boste novih idej in zamisli, ki pa ne bodo pripeljane do uresničitve. Mlaj, ki nastopi 6. junija vam lahko prinese novo priložnost na poslovnem področju. Drugi del junija bo na vas deloval mirneje. Nekoliko več pozornosti boste namenili finančnemu področja, predvsem okoli polne Lune, ki nastopi 22. junija. Vaša prednost so premnoge rešitve, ki se vam znova in znova porajajo v glavi. Izkoristite jih.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Krasen maj se dogaja vam, dragi Kozorogi. Sonce in Venera, se nahajata v zemeljskem znamenju. Vitalnost, dobro razpoloženje in harmonija v odnosih se vam  poznata, tako na telesu kot v vašem stanju duha. Tudi prehod Merkurja v zemeljsko znamenje v drugem delu maja, vam omogoča, da jasno in dobro komunicirate željeno. Nekoliko boste le nestrpni, če se zadeve, ki jih urejate, ne odvijajo dovolj hitro. V junij vstopate z aktivno dinamiko hitrega iskanja rešitev. Po 9., ko se Mars pomakne v zemeljsko znamenje boste spremenili odnos. Jasnost in trdnost posameznih odločitev bo zamenjala majsko vihravost in zaletavost. Od 17. naprej boste več pozornosti namenili svojim ožjim družinskim članom. Okoli polne Lune, ki nastopi 22. junija v vašem znamenju bo precej nemirnega dogajanja v vašem domačem okolju. Ohranite jasnost.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

V maju boste več pozornosti namenili svoji družini, več planetov v zemeljskem znamenju vas usmerja v vaše domače okolje. Imeli boste dovolj energije zase in za svoje domače. Okoli polne Lune  ki nastopi 23. maja bo pred vami več družabnih srečanj, kjer se boste sprostili in prijetno zabavi v širšem krogu  s prijatelji. Junij je izjemno prijeten mesec. Sonce in Venera v zračnem znamenju vas odlično podpirata na vitalnem  in partnerskem področju. Imeli boste ogromno energije za uspešno delovanje. Premik Jupitra, planeta sreče in obilja v zračeno znamenje vam ponuja dodatno srečo, predvsem za tiste rojene v zadnjih dneh januarja. Lahko kupite loterijsko srečko. Okoli 9. junija bodite bolj strpni do svojih domačih. Ne sprejemajte prenaglih dokončnih odločitev. Polna Luna, ki nastopi 22. junija prinaša nekaj več nemira v delovni kolektiv. Bodite strpni in mirni.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Prijeten maj je pred vami. Sonce in Venera v zemeljskem znamenju vas dobro podpirata in pomirjata, tako je vaše počutje odlično in sijete vitalnost. Venera vam prinaša v partnerski odnos srečo in harmonijo. Nekoliko več izzivov je na finančnem področja, preverjajte svoje izdatke, da ne potrošite več kot lahko. V dneh okoli polne Lune ki nastopi 23. boste imeli nekaj več delovnih obveznosti, ohranjajte mirnost, saj se bodo zadeve srečno iztekle. V junij boste vstopili dinamično. Več bo nejasnosti in razpršenosti. Okoli Mlaja ki nastopi 6. junija pričakujte novico, ki ste jo že pričakovali. Po 17., bo v vašem življenju več lahkotnosti, Sonce in Merkur v vodnem znamenju vas bodo  podprli in usmerili k vaši družini in prijateljem, ki vas razumejo. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 22. junija se bo pojavilo več obveznosti ki jih bo potrebno sproti urejati. Zmorete veliko več kot mislite. Verjameta vase.

Foto: Pixabay