KAKO APRILSKA POLNA LUNA 24.4.24 VPLIVA NA VAŠE ZODIAKALNO ZNAMENJE?

POLNA LUNA v znamenju Škorpijona je iz nas izvabila skrita in močna čustva, Čustvene reakcije so v teh dneh bolj strastne, posesivne in ljubosumne. Ker je luna v močnem kvadratu s Plutonom (planetom smrti in transformacije), je ta čustva še težje brzdati.  Na dan bo privrelo vse kar je zakopanega v podzavesti, skritega globoko v nas  in le to lahko prinese nova spoznanja. S čim se bo v teh dneh soočalo vsako zodiakalno znamenje in kam usmerjati energijo, da boste najbolje iskoristili potencial močne kozmične energije?

OVEN

Preden sprejmete pomembno odolčitev, jo dobro pretehtajte. Čeprav se boste želeli prepusitit svoji intuiciji, bi bilo dobro, da so vaša dejanja, besede in obtožbe, podkrepljene z dokazi. Vzamite si čas in zberite vse potrebne informacije in le, ko boste popolnoma prepričani v svoj prav, se podajte v akcijo. V nasprotnem, lahko obžaljute prenagljeno delovanje.

BIK

Četudi ste precej zaposleni, bi bilo dobro, da ne pozabite na svoje domače. Kariera in zaslužek ne sme pretehtati pred družino oziroma skupnostjo. Preprosto poslušanje in odgovor na vprašanje, bo dovolj, da se bodo vaši najbližji počutili slišane in videne. Čas je, da se zaveste, da je tudi družina pomembna in, da najbližjim pokažete, da ste tukaj za njih in,  da jim boste pomagali prebroditi trenutne življenske izzive.

DVOJČKA

S prihodom lepšega vremena, boste želeli ves svoj prosti čas preživljati zunaj in zato boste zanemarjali svoje obveznosti. Poiščite pravo razmerje med zabavo in delom. Izkositite čas na prostem za motivacijo in se nato, ko je potrebno osredotočite na delo in dokončajte kar ste začeli. Izkorisite nov potencial in naklonjenost kozmične enrgije za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev.

RAK

Trenutno ste v fazi, ko opažate, da so se nekatera prijateljstva in razmerja za vas izpela in, da so izpeta. Zavedajte se, da imajo vsi odnosi svoje vzpone in padce. Odločili se boste, da zadržite le tista, ki jih doživljate kot globoka. Želeli si boste poglobiti svojo vez z najbližjimi. Ne bojte se stopiti na novo pot in spoznati nove ljudi.

LEV

Čas je, da se osvobodite frustracij in jeze , ki ste jo predolgo nosili v sebi in se premaknete naprej. Ta polna luna vam ponuja priložnost za transformacijo jeze in nakopičenih negativnih čustev  v pozitivne nove začetke. Lažje vam bo, če oprostite tistim, ki so vas prizadeli, saj boste doživeli olajšanje v sebi.

DEVICA

Pripravite se na novo avanturo in lepšo prihodnost. Odprite se novi in svetlejši prihodnosti in sanjajte velike sanje. Edini način, kako se izviti iz svoje “realnosti”, je, da verjamete, da lahko dosežete več, da se odprete za nove priložnosti, nova spoznanja in nove možnosti.

TEHTNICA

Pregledovanje financ in načrtovanje prihonodsti vam v tem obdobju prinaša veliko stresa, saj bi se raje ukvarjali z bolj prijetnimi zadevami. Vendar vam bo natančen vpogled in pregled prinesel nova spoznanja in odkritja, kje je možno izboljšati zadeve. Le tako boste bolj smotrno razporejali finance kar vam bo omogočalo več sporščenosti .

ŠKORPIJON

Polna luna vam je prinesla obilo družinske drame, nepredelanih in zakopanih čustev, razburjenja in tudi jeze. Vpletli so vas v razpravo kot posrednika in te vloge ne želite opravljati. Le to odkrito povejte in pustite, da vsak reši svoje težave, in naj se vsak odloči zase. Ta polna luna je priložnost za preorod napetih odnosev in razrešitev nakopičenih zamer. Bodite odkriti in izognite se čustvenim izbruhom.

STRELEC

V zadnjem času ste bili glavni zaupnik mnogih skrivnosti, ki pa jih boste v tem čustveno intenzivnem obdobju morali zanti dobro zadržati zase. V nasprotnem si lahko pokvarite ugled in izgubite zaupanje vam pomembnih ljudi.

KOZOROG

Ugotavljate, da se vaše želje, cilji in vrednote spreminjajo in prestrukturirajo. Spoznali ste, da si vprihodnosti želite drugače ziveti in delovati, kot ste do zdaj. Čisto ok je in normalno, da se spreminjate in rastete. Bodite prijazni do sebe medtem, ko doživljate preporod.

VODNAR

Vaše naloge na delovnem mestu se širijo in zdi se vam, da nimate dovolj znanja in kompetenc za nove zadolžitve. Vendar ste prestrogi do sebe. Včasih drugi bolje vidijo in cenijo vaše sposobnosti od vas samih. Ne dopustite, da vas premalo poguma in samozavesti ovira na poti vašega uspeha. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti.

RIBI

Plaavanje izven rečne stryge je lahko zelo naporno. Vendar le kako boste spoznali kdo v resnici ste? Ko se podajate na pot odkrivanja in dopušate pogled na situacijo iz različnih perspektiv, se vračate k svoji intuiciji in odkrivate, kaj je tisto kar je prav samo za vas in kar si vaše srce želi. Postavljanje novih temeljev, bo prineslo razvoj in preporod.