HOROSKOP ZA APRIL 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Dragi Ovni, lahko rečete: »Dober dan pomlad«. Novi začetki in nove priložnosti. Nov vdih življenja. Mlaj, ki nastopi 1., vas bo spodbudil k zanosu, pripravljeni ste na vse. Tudi vaš vladar Mars vas spodbuja k druženju s prijatelji in udejanjanju k športnim aktivnostim. Če želite, da se med novimi ali prijateljstvi tudi romantično zaiskri, izkoristite ugodni vpliv do 16. Po tem dnevu sledi upad volje. Tudi polna Luna 16. bo prinesla kak konflikt, tako da bo potreben kak dan umika.

 

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

April bo dokaj harmoničen mesec. Vaša vladarica Venera prestopi v vodno znamenje Rib. Začutili boste povečan občutek hrepenenja, ljubezni in čustvovanja. Tudi Merkur se pomakne v vaše znamenje, komunikacija bo stekla in misli bodo jasne. 30. je mlaj v obliki Sončnega mrka, kar vam bo prineslo nove osebne priložnosti.

 

Foto: Pixabay

`DVOJČEK 21.5.-20.6.

Dobro izkoristite prvih štirinajst dni v mesecu. Vaš vladar Merkur je v znamenju Ovna, kar pomeni, da bodo vaše misli hitre in boste učinkoviti pri uresničevanju novih ciljev in zamisli. Tudi ljubezen vam bo naklonjena prvi teden aprila, izkoristite moč, ki vam jo nudijo planeti, po 5., namreč sledi sprememba. Z vitalnostjo ste preskrbljeni.

 

 

RAK 21.6.-21.7.

Mlaj, ki nastopi 1. vam lahko prinese nekaj več poslovnih izzivov ali priložnosti, ki se vam lahko dobro finančno obrestujejo.  Obeta se tudi nekaj romantičnih priložnosti, ko 6. Venera prestopi v znamenje Rib, začutili boste harmonijo, povezanost in ljubezen. Morda vas pokliče tudi kakšna dodatna športna aktivnost, izkoristite voljo, saj šport vedno koristi za telo in duha.

 

LEV 22.7.-22.8.

Mlaj, ki nastopi 1. vam bo ponudil priložnost za dokončanje delovnih/študijskih obveznosti, morda novo sklenitev dogovora v tujini? Nekaj več omejitev ali komunikacijskega šuma pričakujete od sredine meseca dalje. Previdno z besedami tudi okoli polne Lune, ki nastopi 16., drugi del aprila bo za vas kar izčrpljujoč. Če lahko, se odločite za oddih.

 

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Vaš vladar Merkur se štirinajst dni pomika še po ognjenem znamenju, vaše misli so hitre in z izzivi se  dobro  spopadate. Venera se 6. pomakne v vodno znamenje, kar boste začutili kot harmonično udobje v partnerstvu. Če ste samski, boste imeli priložnost od 16. dalje, dobro jo izkoristite, saj boste zelo očarljivi za nasprotni spol. Lahko se pojavi tudi ugodna priložnost za  investicijo, lahko tudi v obliki dopusta. Izkoristite jo, ne bo vam žal.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Mlaj, ki nastopi 1. vam bo ponudil novo ugodno priložnost v zasebnem ali poslovnem partnerstvu. Do 16. izkoristite izjemno energijo, kreativnost in delovno vnemo, da vas ponese do zastavljenega in željenega cilja.  Druga polovica meseca bo bolj umirjena. Vaša vladarica Venera se pomakne v vodno znamenje Ribi, ljubezen vas bo zazibala v romantično vzdušje.

 

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vaš vladar Mars, vas še ne izpusti do 16., vam še lahko povzroča nekaj nevšečnosti in vam jemlje voljo in moč. Venera 6. prestopi v vodno znamenje Rib, kar vam bo ponudilo nekaj »izhoda v sili«, da boste lažje zmogli naprej. Po 16. pa boste začutili, težko pričakovani zanos, saj se v  Ribi pomakne tudi Mars. Morda se to izboljšanje izkaže v obliki pomoči prijatelja/soseda ali pa le kot naval energije. Razpoloženje in vitalnost se bosta izboljšali. Mlaj, 30.,  ki nastopi v obliki Sončnega mrka, vam bo prinesel novo osebno ali poslovno priložnost, ki vas bo zaznamovala tudi v naslednjih mesecih.

 

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Prvo polovica aprila boste kreativno prebujeni in razpoloženi. Mlaj, ki nastopi 1. vas bo navdal z dodatno voljo in energijo. Morda poiščete novo zanimivo športno aktivnost, ki bo vključevala tudi mladino. Druga polovica aprila vam bo nekaj volje vzela. Nekaj več pozornosti boste morali nameniti dogodkom v domačem okolju, ki jih ne morete več »pometati pod preprogo«.

 

Foto: Pixabay

 

KOZOROG 22.12.-19.1.

Mlaj, ki nastopi 1. vam bo prinesel nov drugačen uvid na področju širše in ožje družine. Začetno presenečenje bo zamenjalo sprejemanje in odobravanje. Venera, ki prestopi v znamenje Rib vas bo zazibala v romantično vzdušje in vas vzpodbudila, da partnerja povabite na lepše. Polna Luna, ki nastopi 16. vas bo prebudila iz romantike in ponovno prizemljila.

 

Foto: Pixabay

 

VODNAR, 20.1.-18.2.

Kar nekaj novih dogovorov se vam obeta 1. z nastopom mlaja. Izkoristite nove kreativne zamisli saj pomenijo nov ugoden začetek. Do 16., je ugoden porast vitalne energije zato vpeljite dodatne športne aktivnosti. Romantika? Ta mesec, kljub očitni pomladi, bolj megleno.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Mlaj, ki nastopi 1. vam prinaša nekaj več ukvarjanja z stanjem na vašem bančnem računu. Pomlad je čas za prevetritev. Venera prestopi 6. v vaše znamenje in vas bo ponesla v dobro in harmonično razpoloženje. Ljubezen trka na vrata, odprite jih na stežaj in naj vas strastno prevzame. Življenje se vrti za ljudi, ki sprejmejo ponujene priložnosti.

Foto: Pixabay