VENERA KONJUKCIJA NEPTUN V RIBAH, 27.APRIL 2022

Venera konjukcija Neptun v tranzitu, 27.4.2022 prinaša možnosti za nove romantične ljubezni, kot tudi več sočutja in dušnega povezovanja v že obstoječih razmerjih. Če se do sedaj niste uspeli izboriti s svojimi negativnimi odnosi in relano spregledati, da je potrebno presežti svoje srčne želje in v življenju sprejeti odločitev za napredek, lahko ta tranzit prinese tudi razočaranje.

Ko je na nebu tranzit Venere in Neptuna smo precej zasanjani, zato se je težko zbrati in so nam lahko tudi najbolj rutinska opravila napor, saj nam bo manjkalo motivacije. Prepuščali se bomo lenobnosti in sanjarjenju. Zato, če si le lahko, si vzamite prost dan in se prepustite kreativnemu izražanju skozi vaš hobi, ali sproščanju ob najljubši glasbi, romantičnem filmu ter sprostitveni kopeli.

Danes vas bo privlačilo vse kar je lepega, zato se izognite vsem napornim ljudem. Vaša raven sočutja bo na najvišji ravni, zato si boste želeli poskrbeti za najdražje, lahko pa se boste udeleževali tudi organizacije dobrodelnih akcij.

Kje se v vaši natalni karti nahajata Venera in Neptun lahko izveste z nakupom

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE