VSE NAJBOLJŠE ROJENIM V ZNAMENJU BIKA, 21.4.-21.5.

Astrološko znamenje Bika, ki je kombinacija zemlje in ženske polarnosti, simbolizira nagnjenost k uživanju, čutnost, trdno usmerjenost, praktičnost, vztrajnost in željo po čim večji stabilnosti.  Drugo pomladno znamenje je pod velikim vplivom materialnosti, zato ljudje rojeni v znamenju Bika  prisegajo na stabilen finančni status, ki bi jim omogočil željeno udobje ali celo razkošje. Ljudje s poudarjenim znamenjem Bika dobro delujejo v urejenem in varnem okolju, saj jim zelo veliko pomenita čustvena in materialna varnost. Vladar Bika je planet Venera, zato je uspešno partnerstvo za njih zelo velikega pomena. Njihova velika slabost pa je posesivnost in kadar je njihova čustvena varnost ogrožena, lahko človek z zelo poudarjenim znamenjem Bika izgubi nadzor nad svojimi čustvi in  postane prav obsedeno ljubosumen. V takšnih primerih lahko običajno miren Bik doživi izbruhe besa. Kadar se v svojem okolju počuti varnega, ljubljenega in sprejetega, je predstavnik znamenja Bik izredno ljubeč in prijazen ter brez težav izraža svojo ljubezen, kar pomeni, da vam ob ljubljenem Biku ali Bikici nikoli ne bo primanjkovalo čutnih zadovoljstev in telesnih užitkov.

Pri delu so Biki zelo ambiciozni, radi delajo, ampak ker ne marajo sprememb in nepredvidljivosti, so najbolj učinkoviti  kadar imajo zanesljivo delo in zagotovljen redni prihodek.  Ker so materialistično usmerjeni in znajo dobro ravnati z denarjem, so  najbolj uspešni v poklicih kot so bančništvo, zavarovalništvo, pa tudi dela povezana z zemljo kot so poljedelstvo in vrtnarstvo.  Dobro postavljena vladarica Venera – planet, ki simbolizira denar, lepoto in umetnost –  jim daje nadarjenost za glasbo, zato se mnogi Biki lahko kaj hitro znajdejo na odru.

Ker predstavniki znamenja Bik težko sprejemajo spremembe, potrebujejo rutino in utečene navade, saj jim le te zagotavljajo občutek varnosti. Kadar pa je sprememba neizbežna, se Bik nanjo zelo dobro in praktično pripravi. Ker so precej leni in veliki hedonisti, se v prostem času raje zabavajo kot ukvarjajo s športom,  ljubezen do hrane in uživanja pa se tudi zlahka pozna na njihovi postavi.

Za rojene v znamenju Bika ali s poudarjenim znamenjem Bika (ascendent, luna) bo leto 2022 leto preporoda, saj je že 30.4. v vašem znamenju delni sončev mrk, ki vam lahko prinese kreativni preboj. Če se boste uspeli sprostiti in pustiti preteklost za seboj, vas letos čaka popolni preporod.  Imate tudi podporo severnega luninega sečišča, ki prehaja skozi vaše znamenje in vam s tem prinaša več energije in preboja na vseh področjih.  Planet hitrih in nepričakovanih sprememb Uran, je še vedno v vašem znamenju, kar vam lahko prinese nenadne prebliske in ideje, a tudi nekaj nestrpnosti. Nemir je najbolje sproščati skozi šport ali z večjim mentalnim angažmajem. Ne popustite čustvom iz preteklosti in pozabite na maščevalnost. Prihaja vaš najboljši mesec v letu in sicer mesec maj, ki vam prinaša obilico sveže energije, močno intuicijo in povečano kreativnost. Polno novih priložnosti se vam odpira, 28.5., ko vstopi tudi Venera v znamenje bika, pa se lahko nepričakovano tudi  zaljubite. 

Za podrobno analizo in astrološko predikcijo nas kontaktirajte na

ASTROLOŠKA PROGNOSTIKA