KAJ PRINAŠA MARS V ZNAMENJU RIB od 15.04. do 25.05.2022 ?

V mitologiji rimski bog Mars simbolizira strategijo in zmago, v astrologiji pa planet Mars kaže na aktivno zavestno moč posameznika, agresivni življenski princip poguma, energije, tekmovanja, športa in obrambe.  Mars skupaj z Venero tvori par, v katerem on simbolizira moški pristop k spolnosti, erotiki in ljubezni ter stoji nasproti Veneri, ki simbolizira žensko ljubezen. Tako je Mars simbol moške spolnosti, ki predstavlja notranjo psihološko moč in krepi obstoj lastnega ega. Astrološka hiša kjer najdemo planet Mars nam kaze na področje življenja kjer posameznik troši največ energije, znamenje pa na pristop in način s katerim oseba uresničuje zastavljene cilje, kaj ga motivira in kako uveljavlja svojo voljo.

15.aprila se je planet Mars premaknil iz svobodnega Vodnarja, kjer se je izražal premišljeno, z inteligenco in ekscentričnostjo v znamenje Ribi, kjer se planet Mars dokazuje z nežnostjo in skrbnostjo, saj deluje z močjo čustev.

Fizična energija bo z Marsom v znamenju Ribi pod vplivom fantaziranja, zmede, različnih razpoloženj in popustljivih občutkov. Domišljija in ustvarjalnost bosta na vrhuncu, medtem ko bomo manj navdušeni nad fizičnimi napori ali preveč zahtevnimi športi. Spolne potrebe bodo temeljile na močnih čustvih, izlivih strasti in žrtvovanju za drugega. Poudarjena bo tudi intuicija. Planetu, ki je znan po akciji in borbenosti, v znamenju Rib popusti odločnost in agresivnost, vendar zato svoj cilj dosega bolj skozi spletke, prevare ali različne manevre, kjer vas bo spodbujal, da raje počakajte na poteze drugih in šele nato reagirajte. Mars v Ribah prinaša pasivno agresijo, zato pri delu in podpisovanju pogodb vklopite previdnost in razum ter probajte pri sprejemanju odločitev izklopiti čustva. Zaradi večje občutljivosti se v tem obdobju  izogibajte alkoholu in drugim opojnim substancam. Raje se posvetite sebi, kreativnemu izražanju in duhovni rasti. Za sporstitev pa je najbolj priporočljiv ples, plavanje ali borilne veščine.

Mars v znamenju Ribi, bo največ energije in poguma vlil rojenim v znamenju Ribi ali tistim, ki imajo poudarjeno znamenje Ribi. Rojeni v znamenju Dvojček, Strelec in Devica naj bodo bolj previdni, sploh pri večjih naporih, saj bodo bolj podložni poškodbam in preveliki izčrpanosti. V vseh odnosih z drugimi svetujemo veliko potrpežljivosti,  Mars v Ribah pa bo zelo prijateljski in ugoden za ljudi rojene v znamenju Rak, Škorpijon, Bik in Kozorog. 

Kako na vas vpliva natalni Mars, kako in kam usmerjate svojo življenjsko energijo in na kakšen način, izveste na

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE