ROMANTIČNA LJUBEZEN: KAJ PRINAŠA APRILSKA VENERA V ZNAMENJU RIBI?

VENERA vstopi v znamenje sočutnih Rib  5.4., kjer je Venera v svoji višini in zato močna in bo v Ribah ostala vse do 2.5 2022, ko nadaljuje pot v znamenje Ovna.

Venera v vodnem znamenju Ribi kaže na to, da se ljubezen, naklonjenost in vrednote izražajo na čustven način z veliko sočutja. Prinaša obdobje, ko bo uživanje v nežnih trenutkih in romantiki vodilo k občutkom popolnega stapljanja z univerzumom.  V tem obdobju se bodo prebudila sentimentalnost, nesebičnost in čustvenost, ki lahko vodijo v preveliko sanjarjenje in več občutljivosti. Lahko boste dobili občutek, da ne veste, kaj so vaše vrednosti in kaj v resnici  sploh želite, manjkalo pa bo tudi praktičnosti in osredotočenosti na obveznosti. Bodite previdni, da vas drugi ne izkoristijo, saj se lahko pojavi občutek, da niste prav razumljeni in prepričani v svoje usmeritve. A po drugi strani boste toliko sočutni, da boste za svoje najdražje pripravljeni storiti vse.

Ker boste v tem obdobju izredno razumevajoči in sočutni, boste pripravljeni vse dojeti in hitreje odpuščati.  Hrepeneli boste po skladnosti, v ospredje pa postavljali lepoto, erotiko in intuitivno povezovanje. Druge boste romantično idealizirali, želeli si boste več duhovne povezanosti in neredko bežali v svet sanjarjenja in daleč stran od realnosti. Zaljubili se boste zlahka, vendar to ne pomeni, da boste šibki v ljubezni, saj boste pripravljenost razumeti drugega, zaznavali kot lastno osebno moč. Čustva vas bodo preplavila in zato boste težje postavljali meje. To obdobje je zaradi velike domišljije odlično za umetniško ustvarjanje ali uživanje v umetnosti, glasbi, poeziji in plesu.

Konec Aprila bo Venera v Ribah padla v objem dveh kozmičnih vladarjev znamenja Rib: Neptuna in Jupitra, kjer bodo  tvorili konjukcijo. To je edinstven položaj treh lepih planetov, ki prinašajo mistično, magično, izjemno romantično in srečno obdobje, dobro za nove ljubezenske začetke, zaroke ali poroke.

Venera v znamenju Ribi bo najbolj vplivala na ljudi s poudarjenim znamenjem Ribi, Kozoroga, Škorpijona in Raka.

Kako na vas vpliva Venera in kaj lahko pričakujete v partnerski zvezi izveste z nakupom na

SINASTRIJA- UJEMANJE OZIROMA NARAVA MEDSEBOJNIH ODNOSOV

signature

Deliti

NADA Avtor- NADA
Naročite se, da ne boste zamudili objave
Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve!