HOROSKOP ZA MAREC 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se v prvem tednu marca pomakne v znamenje Vodnarja. Navedeno bo prineslo sproščeno vzdušje. Na delovnem področju se bodo obveznosti končno umirile. V znamenje Vodnarja se pomakne tudi Venera. Romantično boste razpoloženi. Obeta se vam sreča v ljubezni. V drugi polovici marca boste začutili poskok vitalne energije, saj se v vaše znamenje pomika Sonce. Vračate se na prizorišče v svojem zmagovitem slogu.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Venera, ki je vaša vladarica prestopi v Vodnarja, kar vam bo prineslo nekaj več spogledovanja z drugačnim pristopom predvsem na delovnem mestu. Zaželeli si boste spremembe, kar za vas ni preveč običajno. Sledite navdihu, vendar se ne nagibajte k ekstremom in uporu. Nekaj več previdnosti bo potrebno okoli 18. in 19. saj vaša vladarica trči ob Urana, kar vam lahko prinese nepredvidljiv in neljubi dogodek.

Foto: Pixabay

`DVOJČEK 21.5.-20.6.

Kar precej delovnih obveznosti se vam je naložilo na ramena. Uspešno jih boste usklajevali. Mars in Venera se pomakneta v zračno znamenje Vodnarja, kar vam bo dala ogromen polet. Vsemu boste kos. Tudi romantično boste razpoloženi. Sledite navdihu in novim priložnostim, ki se vam bodo gotovo pokazale. Nekaj več pozornosti namenite dogajanju v domačem okolju, da se ne zapletate po nepotrebnem in sicer okoli polne Lune ki nastopi 18.

 

RAK 21.6.-21.7.

Čudovit mesec je pred vami. Planeti so vam naklonjeni. Sonce se pomika po vodnem znamenju, kar vas navdaja z optimizmom in močno voljo po doseganju rezultatov. Tudi Jupiter je v Ribah in vam odpira nove priložnosti. Morda se na ta prvi pomladni mesec odločite za kakšen mini oddih. Sredi meseca pa v Ribe prestopi še Merkur, kar vas bo navdihnilo z novimi intuitivnimi idejami, ki jih upoštevaje saj vam bodo prinesle pozitivne rezultate.

LEV 22.7.-22.8.

Kar nekaj obveznosti imate naloženih na ramena. Počutite se utrujeno in ujeto. Tudi na področju partnerstva imate odprto vojno fronto, ki vas izčrpava. Več previdnosti namenite med 18. in 19. saj se lahko pripeti neljubi izredni dogodek na poslovnem področju. Pazljivo s financami Izboljšanje je na vidiku po 21., ko oSonce prestopi v znamenje Ovna. Sčasoma boste fizično začutili vračanje moči in nov zagon.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Začetek meseca vam lahko prinese novo ugodno priložnost, na področju zasebnega ali poslovnega  partnerstva. Izkoristite jo, saj se bo obrestovala. Vaš vladar Merku prestopi v znamenje Rib, kar lahko kaže, na čustveno prenapetost in občutljivost. Pozorni bodite okoli polne Lune, ki nastopi 18., ne zapletajte se po nepotrebnem, ker vas bo dodatno izčrpalo.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Pred vami je mesec, ki vam je zelo naklonjen. Vaša vladarica Venera se pomakne v Vodnarja. Prevzela vas bo, vam dobro znana potreba po družabnih dogodkih, po sproščenem druženju s prijatelji. Polni boste sijaja, moči in zanosa. Veneri se v Vodnarju pridruži v tudi Mars, kar vam bo prineslo tudi nova romantična doživetja.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Poleg vladarja Marsa se v zračno znamenje Vodnarja premakne tudi Venera, kar vam od 7. dalje lahko prinese nekaj več nesoglasij na partnerskem področju. Ne boste razpoloženi za romantiko. Pozorno spremljate dogajanje okoli 18. in 19. saj vas lahko doleti neprijetno presenečenje. Hkrati vam bo Sonce v znamenju Rib omogočalo, da se z novimi izzivi spoprimete in vseeno namenite nekaj svoje pozornosti tudi svojim najbližjim. Vaše znamenje premore globoko čustvovanje, vklopite tudi srce in ga upoštevajte.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Mars in Venera se združita v zračnem Vodnarju, kar vam bo odlično pripomoglo k povečanju komunikacije v partnerskem odnosu. Polna Luna, ki nastopi 18., vam bo prinesla nekaj več stresnih delovnih obveznosti, ki pa jih boste do konca meseca gladko zmogli in celo presegli.

Foto: Pixabay

 

KOZOROG 22.12.-19.1.

Prvi teden marca bo še namenjen poglabljanju odnosa in povečanju strasti med partnerjema, predvsem za tiste rojene v januarju. Preostanek marca pa bo namenjen finančnemu pregledu in celoletnemu načrtovanju družinskega proračuna. Vaše znamenje novi stroški pač ne presenetijo. Okoli polne Lune, ki nastopi 18., boste zaključili usklajevanje in načrtovanje zadev povezanih s pravnimi posli ali tujino. Zaključek bo uspešen.

 

Foto: Pixabay

 

VODNAR, 20.1.-18.2.

Pred vami je pravo spomladansko prebujanje, ki ste ga končno dočakali. Romantično in strastno boste razpoloženi do vašega partnerja. Nakupe in dogovori sklenjeni do 10., bodo uspešni, ker se tudi Merkur še pomika po vaše znamenju. Konec meseca, sledi tudi porast vitalne energije.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Nov začetek vam je pisan na kožo. Kaj boste izbrali? Svoje fizično in duhovno telo ali sodelavce in delovno okolje. Morda kar oboje. Pomembno je, da naredite kar čutite. Novosti so vam naklonjene. Jupiter se pomika po vašem znamenju in vam podarja pozitivne novosti. Čas je, da pozornost usmerite na stvari ali osebe ki so pomembne samo in izključno vam. Romantika pride na vrsto kasneje.

Foto: Pixabay