VSE NAJBOLJŠE DVOJČKI , 22.5.-21.6.2022

Za ljudi rojene v obdobju Dvojčka, ko je sonce visoko nad obzorjem in nas narava razveseljuje s svojo barvitostjo, je značilna vsestranskost. Dvojčka, znamenje, ki je prvo dvojno znamenje v zodiaku, pooseblja dvojnost in sicer tako, da so to ljudje, ki vedno počno več stvari hkrati. So izjemno mnogostranski, prilagodljivi in razmišljujoči. Njihov vladar je planet Merkur, ki je zadolžen za pretok informacij in komunikacijo in zato ne čudi, da so ljudje s poudarjenim znamenjem Dvojčka najbolj zgovorni in tisti, ki potrebujejo komunikacijo na vseh ravneh. Svojo vsestranskost in sposobnost uporabljati razum, intelekt in komunikacijo, rojeni v znamenju dvojčka odlično lahko uporabijo v poklicu. Najbolje jim leži vse, kar je povezano s prodajo in trgovino, kot tudi delo v medijih. Ustvarjalna energija se usmerja k opazovanju, iskanju informacij, postavljanju najrazličnejših vprašanj in iskanju vseh možnih rešitev in idej. Njihova slaba lastnost je lahko površnost in nagnjenost k nestanovitnosti.  Ker imajo neprestano potrebo po spremembah in raznolikosti, se lahko lotevajo večih projektov hkrati in nemalokrat ničesar ne pripeljejo do konca.

Zaradi svoje živahnosti potrebujejo partnerja, ki je mladosten, mnogostranski in ima iste interese, da potem lahko Dvojček skupaj z njim/njo živahno razpravlja. Najbolj jih privlači partner, ki ima lastno mnenje in trden pogled na svet, saj tako lahko skupaj gradita živahen in intelektualno močen odnos. Ker jim vlada element gibljivega zraka,  so njihova čustva lahko nestanovitna in v razmerju bolj delujejo na razumski kot čustveni ravni.

Neprestane spremembe so način življenja in ker se nenehno učijo, raziskujejo in iščejo nove vire zanimanja, z Dvojčki nikoli ni dolgčas. Predstavniki tega znamenja niso vedno močni, so pa živahni, večni otroci in zato nimajo pretiranih težav z zdravjem. Imajo ogromno živčne energije, ki jo je za dobro zdravje, potrebno koristiti in usmerjati navzven.

Kako na vas vpliva znamenje Dvojčka in vladar Merkur, kje je v vaši karti in na kakšen način ramišljate in komunicirate lahko izveste z nakupom

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE