HOROSKOP ZA JUNIJ 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar je prestopil v vaše znamenje. Navdaja vas občutek moči, poguma, samozavesti. Odličen mesec je pred vami. Izkoristite ga za zmago, saj je zdaj čas, da ste dodatno opaženi. Tudi na področju financ se vam obeta obilje, saj se Venera pomika po znamenju Bik. Polna Luna, ki nastopi 14., vam lahko prinese dodatno idejo za preživljanje prihajajočega poletja. Pripravite se na dinamiko, ki vam je pisana na kožo.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Prestop Venere v vaše znamenje vam omogoči, da zasijete v vsej svoji lepoti in privlačnosti. Pripravljeni boste na sklepanje novih prijateljskih vezi, saj se Merkur obrne v direktno gibanje prav v vašem znamenju. Med 10. in 13., vas čaka na področju kariere navdih, ki vam lahko omogoči skok naprej in navzgor. Po 23. pa boste pričeli aktivno razmišljati o pobegu na oddih.

Foto: Pixabay

`DVOJČEK 21.5.-20.6.

Konec maja je nastopil mlaj v vašem znamenju, ki na vsa vpliva še cel junij. Odpira vam nove priložnosti tako zasebno kot v poslovnem svetu. Ker se tudi Mars, planet poguma, moči in samozavesti pomika po ognjenem znamenju, se počutite izjemno dobro in močno. Tudi vaš vladar Merkur se obrača v direktno gibanje, kar vam omogoča, da ideje in projekte končno izpeljete. Izkoristite mesec, saj ste dobro podprti; tudi za ljubezen in romantiko bo čas po 24.6.

 

RAK 21.6.-21.7.

Na poslovnem in kariernem področju boste čutili nekaj pritiska, od vas bodo zahtevali dokončanje projektov, kar vam bo povzročalo nekaj stresa. Če lahko, izkoristite proste trenutke za skok v naravo v družbi prijateljev,  kar vas bo razbremenilo in sprostilo napetosti. Po 22. sledi olajšanje in vaše misli se bodo obrnile proti prihajajočim počitnicam.

LEV 22.7.-22.8.

Mesec, ki je pred vami, vam obljublja, da boste polno zasijali. Mars, planet samozavesti in moči, vam je močno naklonjen, saj se pomika po ognjenem znamenju in vam s tem vliva dodaten pogum in energijo. V zasebnem ali poslovnem partnerstvu boste še uspešnejši od 14. dalje, ko se Merkur prestavi v zračno znamenje in vam s tem omogoči »krila«. Vam dobro znana  tekmovalnost vas bo dvigovala in potiskala naprej.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Na področju kariere boste večino junija kar zaposleni. Vaš vladar Merkur se 4. obrne v direktno gibanje, kar vam bo omogočilo hitrejše in lažje napredovanje pri projektih. Venera, planet harmonije v odnosih, vam bo odpirala vrata v partnerstvu, saj prehaja vam sorodno zemeljsko znamenje. Previdno le okoli polne Lune, ki nastopi 14. in vam lahko prinese nekaj nesoglasij in stresa.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera se nahaja v znamenju Bik, kar vam prinaša nekaj več finančnih rešitev. Morda boste opravili kak ugoden nakup ali sklenili dodatno zavarovanje. Nekaj več pozornosti boste morali nameniti zasebnemu in/ali poslovnemu partnerstvu, saj vas bodo kar naprej zasipali z dodatnimi vprašanji in pričakovanji. Polna Luna, ki nastopi 14., vam lahko prinese dodatna nesoglasja pri komunikaciji. Olajšanje sledi po 23., saj bodo stvari postale preprostejše.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Nekaj več rutinskih, delovnih obveznosti je potrebno končati. Mars, ki se pomika po ognjenem znamenju, vrši na vas pritisk, ki ga lahko kompenzirate in sproščate s partnerjem. Tukaj je, za vas, da vam preusmeri pozornost. Zadnji teden v juniju boste lažje zadihali, pritisk bo popustil in misli vam bodo že uhajale proti zasluženim počitnicam.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Mlaj, ki je nastopil konec maja, vam bo omogočil lahkoten junij. Samozavestno, energično, in v svojem stilu se boste lotevali novih projektov tako zasebno kot poslovno. Mars, planet poguma in moči, vas bo dvigoval in rinil naprej tudi na področju kreativnosti. Polna Luna, ki nastopi 14. v vašem znamenju, vas bo popeljala na vrh in vam omogočila dober »razgled«.

Foto: Pixabay

 

KOZOROG 22.12.-19.1.

V tem mescu je pred vami nekaj nervoze, saj se Mars pomika po ognjenem znamenju in vam s tem povzroča nekaj dodatnega stresa z domačimi. Naklonjena vam bo Venera, ki bo blažila pritisk in vam omogočila, da je rešitev v kompromisu in dogovorih. Uskladitveni dogovor naj poteka za polno mizo, kjer lahko razvajate svoje brbončice. Tako bo rešitev na dlani. Vaš vladar Saturn se v tem mesecu prvič obrača v vzvratno gibanje, kar vam bo prineslo nekaj splošne zaskrbljenosti.

Foto: Pixabay

 

VODNAR, 20.1.-18.2.

Obetaven mesec je pred vami. Družabno boste dobro razpoloženi, krepili boste tudi svojo športno plat in s tem poskrbeli za boljšo vitalnost. Mars, planet moči in poguma, vs bo v ognjenem znamenju polnil s samozavestjo in učinkovitostjo. Projekte boste uspešno zaključevali do konca junija. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 14., ne hitite, ker vam to lahko prinese nepotreben razdor v prijateljskem krogu.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Venera v Biku vam bo omogočila, da vzpostavite dober in harmoničen odnos z vašimi bližnjimi, lahko s sorodniki ali bližnjimi sosedi. Tudi mlaj, ki je nastopil konec maja, vam v juniju omogoči, da  uredite sorodstvene vezi. Imeli boste tudi priložnost, da izboljšate zaslužek. Ponovno se bo izkazalo, da imate ogromno znanja in sposobnosti pri delu, ki ga opravljate s srcem. Konec meseca sledi zaslužen oddih.

Foto: Pixabay