VENERA V BIKU, 29.5.22-23.6.22

VENERA je planet, ki je v grški mitologiji predstavljena kot najlepša boginja Afrodita, v rimski mitologiji pa kot rimska Venera, v astrologiji simbolizira žensko energijo, lepoto, harmonijo, ljubezen, vrednosti in vrednote.  Je simbol posameznikovega sistema vrednot in zato nas usmerja k iskanju popolnosti, ljubezni in lepote. Njen dom je v znamenju Tehtnice, ki simbolizira odnose in znamenju Bika, ki simbolizira materialne vrednosti. Astrološko znamenje, kjer se nahaja vaša Venera, kaže na življensko področje kjer iščete lepoto, harmonijo in vrednote.

Venera v znamenju praktičnega Bika, kjer bo vse od 29.5.-23.6.22, se bo izražala skozi iskanje materialne harmonije, skozi umetnost, lepoto in ljubezen. Prebudila se bo potreba po finančni varnosti, zato v tem obdobju ne boste brezglavo trošili, ampak boste praktično vlagali in vsak nakup temeljito premislili. Privlačile vas bodo umetniške razstave in vse lepe stvari, najbolj pa boste uživali v dobri hrani in prijetnem domačem okolju. Zaželeli si boste urediti vrt in olepšati svoj dom, da bi se v njem počutili bolje. Venera v Biku vzpodbuja dodane vrednosti odnosa, zato bo za vas zdaj zelo pomembna zvestoba, stabilnost in predanost. Svoje želje in potrebe boste izražali iskreno in neposredno, vendar bodite previdni, da ne postavite previsokih zahtev oziroma, da vas ne zavede pohlep po prevelikih željah in udobju. Venera v Biku zna vzpodbuditi tudi ljubosumje, saj jo zmoti že najmanjše odstopanje od rutine.

Ko bo Venera 10.6. aplicirala v konjukcijo z Uranom v znamenju Bika, lahko pričakujete nenavadne ljubezenske kot tudi finančne dogodke. Želeli si boste več vznemirljivosti in svobode, genialne misli pa je v tem času najbolje kanalizirati skozi umetniško izražanje. Lahko boste doživeli “ljubezen na prvi pogled” ali prejeli nepričakovano finančno nagrado, oziroma priložnost za napredovanje in prevetritev dosedanjega vrednostnega sistema. V dneh od 11.6-16.6., ko bo venera tudi v konjukciji s severno lunino zanko, lahko pride do usodnih ljubezenskih zvez ali preobratov v obstoječih odnosih.  Ta aspekt lahko prinese spoznanje, da je potrebno sprejeti določene odločitve in če ste v napornem partnerskem odnosu, se ga lahko odločite v tem obdobju tudi prekiniti. Na drugi strani pa se lahko tisti, ki so v svoji zvezi zadovoljni, odločijo za skupno življenje, zakonsko zvezo ali potomce. 21.6.22 bosta Luna in Venera v sekstilu in to je dober čas za nežnost, romantiko, sočutje in umetniško ustvarjanje.

Venera v Biku bo najbolje vplivala na ljudi rojene v znamenju Bika, Device in Kozoroga.

Kaj vam prinaša Venera v Biku in v kateri astrološki hiši ter znamenju je v vaši natalni karti izveste z nakupom natalne karte

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE