HOROSKOP ZA JANUAR 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Januar je mesec, ko vas  vaš vladar Mars podpira. Navdajal vas bo z optimizmom in novim upanjem, da so spremembe mogoče in da je življenje lepše. Pot in cilji bodo jasni za naprej. Mlaj 3. vam prinaša nove priložnosti na poslovnem področju. Nekaj več zapletov se lahko pojavi na področju ljubezni. Polna Luna, ki nastopi 18. vas bo silila, da hitite z odločitvami. Previdnost ne bo odveč.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Vaš vladar je še vedno retrograden, kar vam bo omogočalo da uredite pretekle odnose in obnovite zadeve, ki so do sedaj čakale. Preteklost vam trka na vrata. Mlaj, ki nastopi 3. vam bo ponudil dodatne poslovne priložnosti, kjer boste uspešni, če boste sprejeli rešitve, ki se vam ponujajo že od decembra.  Polna Luna, ki nastopi 18. bo povzročila napetost na področju odnosov.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur v začetku januarja prestopi v zračno znamenje, kar vas bo navdalo z novo dodatno voljo po izobraževanju, branju in pisanju. Vendar morate pohiteti, saj se Merkur obrne 15. v retrogradno gibanje, kar pomeni zastoje in zamude pri uresničevanju ciljev. Pomoč prihaja po 21., ko boste ponovno v svojem elementu z bistrimi mislimi in novimi svežimi idejami.

 

RAK 21.6.-21.7.

Luna se pomika po hladnem Kozorogu, ravno nasprotno znamenje od prijaznega in toplega Raka. Tako se tudi počutite. Morda vam manjka tudi topline in razumevanja na področju ljubezni. Zdržite, saj bo minilo. Previdnost ne bo odveč tudi okoli 18. ko nastopi polna Luna. Zaščitite se tako, da ste pozorni na svoje zdravje.

LEV 22.7.-22.8.

Januar se je takoj začel delovno in organizirano. Vseeno bodite tudi pozorni na svoje zdravje. Previdno s pripravami na nove situacije v drugi polovici meseca, saj se zadeve lahko obrnejo v drugo smer. Izboljšanje v zadnjem tednu januarja, ko vam bodo pri odločitvi pomagali prijatelji.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Mlaj, ki nastopi 3. vam omogoča, da začnete leto pripravljeni na nove priložnosti, tako pri delu kot pri zabavi. Ljubezen? Venera je še vedno retrogradna, kar vam omogoča da počistite ali osvežite star odnose in jih preoblečete, jim date novo priložnost. Vaš vladar Merkur se 15. obrača v retrogradno gibanje kar vam lahko prinese zastoj na področju delovnih obveznosti. Bodite pozorni tudi na svoje zdravje. Ne pretiravajte z nalaganjem dodatnih skrbi.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera je še vedno v retrogradnem gibanju, kar vam omogoča da uredite stare odnose in jih obnovite. Počutili se boste tudi nekoliko zapuščene in osamljene. Ker pa boste fizično pripravljeni na nove izzive, previdnost okoli polne Lune 18., ne bo odveč. Predvsem ne hitite.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Mars, vaš vladar se premika po znamenju Strelec. Pripravljeni boste sprejeti izziv novega izobraževanja ali pa boste morda kam odpotovali? Mlaj ki nastopi 3. vam omogoča, da si zastavite nove cilje in nove resne obveznosti. Na pot vam lahko pride stara ljubezen, ki vas bo prebudila.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Januarja boste polni zanosa in poguma, saj se Mars, ki vam daje moč pomika po vašem znamenju. Fizično ste dobro pripravljeni na vse izzive. Previdno pri nakupih, da ne potrošite več kot je še ostalo v proračunu. Vaš vladar Jupiter vstopa v znamenje Ribi, kar vas lahko trenutno navda z lažnimi upi po obilju.

Foto: Pixabay

 

KOZOROG 22.12.-19.1.

Mlaj v vašem znamenju, ki nastopi 3., vam bo ponudil nove priložnosti. Morda tokrat lahko resno pristopite k spremembi, ki si jo že dolgo želite uvesti v življenje? Sedaj je odličen čas za vas. V vašem znamenju je tudi retrogradna Venera, ki vam omogoča da ponovno ovrednotite odnose do drugih in do sebe. Previdno okoli polne Lune, 18., skušajte kontrolirati svoja čustva.

Foto: Pixabay

VODNAR 20.1-18.2.

Začetek leta boste začeli z notranjim mirom in zadovoljstvom. Mars vam daje ravno dovolj poguma in akcije da razširite svoje zavedanje na vašo družino in prijatelje. Vso dobronamerno komunikacijo opravite v prvem delu meseca, kasneje jo lahko ljudje napačno razumejo. Po 20. izrazita sprememba, saj se v vaše znamenje premakne Sonce. Sijali boste.

RIBI 19.2.-20.3.

Mlaj, ki nastopi 3., vam bo ponudil izjemno priložnost da naredite nekaj zase. Tudi vaš vladar Jupiter se pomakne v vaše znamenje, kar vam bo prineslo osebno srečo, izboljšanje finančnega stanja in predvsem odlično počutje, veselje in radost. Izkoristite to obdobje za nove priložnosti in novo zastavljene cilje.