KAKO IZKORISTITI TRAZNIT SONCE SEKSTIL URAN? 5.1.23

SONCE sekstil URAN v nas spodbudi več izvirnosti, domiselnosti, smo bolj odprtega duha in progresivni. Povečana intuicija nas lahko pripelje do nenadnih prebliskov in notranjega glasu, ki nam daje vedeti, kaj nas čaka v prihodnosti. Ta tranzit nas lahko popelje do večjega samozavedanja in samozavesti, in nas spodbudi, da izrazimo bolj izviren, unikaten, kreativen ali celo igriv del naše osebnosti.

Tranzit sonce sekstil uran je dober čas za nepričakovane, vendar pozitivne spremembe, priložnosti in veselje. Želeli si boste novih izkušenj in nekaj bolj originalnega, nekaj kar je izven okvirjev od vaše dosedanje rutine. Začutili boste več poguma, lažje boste zapustili tisto “cono udobja” in prevzeli tveganje. Zato je to dober čas, da uvedete dolgo željene spremembe in novo leto začnete tako, kot ste si že nekaj časa želeli, vendar niste zbrali poguma za to. Spremembe se lahko zgodijo nenadno, hitro, vendar vam bo lep aspekt sonca z Uranom le te pomagal lažje sprejeti in se hitro adaptirati na nove pogoje. Tudi okolica na vse vaše impulzivne odločitve ne bo reagirala z negativnimi odzivi, kot bi jih sicer pričakovali. Če imate torej kakšno nenavadno oziroma presenetljivo novico za svoje bližnje, je zdaj pravi trenutek, da spregovorite.

Planetna energija vas bo prav tako podprla pri vzpostavljanju novih prijateljstev, ki bi lahko bila bolj nenavadna ali ekscentrična. oziroma prijateljstva z  drugačnim kulturnim ozadjem. Tranzit prav tako spodbuja dober čas za učenje o znanosti, tehnologiji, računalništvu ali celo astrologiji. In vsa ta izobraževanja lahko zelo uspešno opravljate preko interneta, ki mu vlada prav planet Uran.

Si že nekaj časa želite spremembe, pa se niste opogumili? K končni odločitvi vam lahko pripomore nasvet astrologa, ki ga dobite z nakupom

POSTAVITE NAM DVA HITRA VPRAŠANJA