HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se pomika po znamenju Kozoroga, kar vas nekoliko spravlja iz ravnovesja, saj vam bo nalagal precej dela, ki ga boste morali speljati do konca. Mlaj, ki nastopi 1., vas bo osredotočeno usmerjal v zastavljene cilje, ki jih boste uspešno dosegali. Če boste potrebovali pomoč, so prijatelji za vogalom.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Vaša vladarica Venera je končno v direktnem gibanju, kar vam bo omogočalo konkretnejše rezultate pri začrtanih poslovnih ciljih. Tudi mlaj, ki nastopi 1., vas bo potisnil novim začetkom naproti. Ljubezen in strast vam bosta dobro naklonjena okoli 13. Okoli polne Lune, ki nastopi 16., se boste spoprijemali s spremembami v vašem domu.

Foto: Pixabay

`DVOJČEK 21.5.-20.6.

Na začetku februarja bo potrebno prestopiti še nekaj ovir, po 4. pa drastično izboljšanje, saj se vladar Merkur vrne v direktno gibanje. To vam bo ponovno omogočilo, da ste odprti, družabni in predvsem ustvarjalni, kar je vaš adut.  Blesteli boste tudi na poslovnem področju, saj boste polni novih idej in zamisli. Polna Luna, ki nastopi 16. obeta spremembe.

 

RAK 21.6.-21.7.

Februar vam bo predstavljal izziv. Prisiljeni boste sklepati kompromise, ki vam niso po godu tako na področju partnerstva kot na področju zasebnih odnosov. Pazite tudi na svoj zdravje. Če lahko, počivajte več. Zadnji teden v februarju prihaja izboljšanje, saj se nakazuje več sreče in dobrih priložnosti.

LEV 22.7.-22.8.

Že 1.2., ko nastopi mlaj, se pokažejo nove priložnosti na področju poslovnega in zasebnega partnerstva. Ker se Merkur, planet komunikacije obrne v direktno gibanje, se bo to poznalo tudi pri novih dogovorih, ki bodo uspešno potekali. Polna Luna nastopi 16. v vašem znamenju, kar vam lahko prinese tudi kakšno zdravstveno nevšečnost. V tem času se ne naprezajte.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Februarja bo fokus na vaših ciljih, ki jih boste uspešno in pogumno dosegali. Uspešni boste v uresničevanju svojih interesov. Vaš vladar Merkur se v začetku meseca začne gibati direktno, kar vam bo olajšalo marsikatero odločitev, saj se bodo rešitve ponujale kar same. Po 18. si obetajte kar nekaj sreče na področju partnerstva.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera se je obrnila v direktno smer, kar vam bo omogočalo hitrejše in boljše iskanje rešitev za naloge, ki ste si jih resno zastavili, da jih opravite. Mlaj, ki nastopi 1. vam bo prinesel več družabnosti in lahkotnosti. Tudi Merkur v zračnem znamenju vas bo podpiral pri dobri komunikaciji tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Izkoristite dneve v drugi polovici meseca.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Februar je mesec, ko boste odločno pripravljeni na akcijo. Vsi cilji so vam dosegljivi, saj se vaš vladar Mars premika po znamenju, ki slovi po resnosti in odgovornosti. Za dosežke boste tudi finančno nagrajeni. Polna Luna nastopi 16., kar vam lahko na poslovnem področju prinese dodaten izziv. Okoli 19. nastopi več harmonije.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Osredotočeni boste na svoje materialno in finančno stanje. Razmišljali boste, kako ustvariti nov vir dohodka. Mlaj, ki nastopi 1., vam lahko prinese novo priložnost, ki jo zagrabite in izkoristite v svoj prid. Vaš vladar Jupiter se je premaknil v znamenje Ribi, kar vam lahko ustvari iluzijo in slepo zaupanje. Prestop Merkurja v zračno znamenje vam bo omogočil bistrejše misli.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Odličen mesec za doseganje ciljev in uresničevanje zamisli, ki ste jih sklenili kot zaobljubo na osebnem področju. Tudi finančno boste zelo dobro podprti. Ljubezen? Kot po maslu, iskrilo se bo na vse strani. Na partnerskem področju izkoristite dneve okoli 13. Tudi poslovno vam bo šlo odlično, po 19. se vam bo še dodatno nasmehnila sreča. Izkoristite mesec!

 

Foto: Pixabay

 

VODNAR, 20.1.-18.2.

Mlaj, ki nastopi 1. bo na vas vplival kot nov začetek. Zdaj je pravi čas za spremembo. Se odločate, da se prehranjujete lokalno? Bi radi začeli z novo obliko meditacije? Vas zanima kak nov hobi? Za vse to je zdaj pravi čas. Odločitev, ki jo boste sprejeli bo trdna in za daljše obdobje. 15. se v vaše znamenje prestavi tudi Merkur, ki vas bo dodatno podprl pri novih zamislih, uresničite jih. Polna Luna nastopi 16., v teh dneh vam bo prinesla kak dodaten izziv na področju partnerstva. Ne zapletajte se po nepotrebnem.

 

RIBI 19.2.-20.3.

Končno ste lahko tudi vi trdno odločeni, da cilje izpeljete. Navdajala vas bosta pogum in moč, zaupajte jima. Pri vsem vas bodo trdno podpirali bližnji prijatelji. Ker je Jupiter v vašem znamenju, se vam bo nasmehnila tudi sreča.  Od 19. dalje se v vaše znamenje pomakne Sonce, kar vas bo tudi fizično prebudilo in vam dalo ponovni zagon. Svet je lep.