VPLIV ASPEKTA MARS SEKSTIL JUPITER, 4.2.2022

Mars v znamenju Kozoroga v sekstilu z Jupitrom v znamenju Ribi, ki bo na nebu 4.2.2022 je aspekt, ki v natalni karti posamezniku daje moč, pogum, odkritosrčnost in velikodušnost. To je nekdo, ki zna odgovorono opravljati svoje naloge, brez odlašanja, izgovorov, z veliko intuicije. Tak človek se loti vseh podvigov z aktivno energijo, entuziazmom in optimizmom. To je aspekt uspešnega delovanja.  Ljudje s sekstilom Jupitra in Marsa v natalni karti so popularni, saj nič v zvezi z njimi ni zaigranega; so resnično velikodušni. Ker so to ljudje, ki imajo pogumno, avanturistično naravnano življensko energijo,  jim le to daje posebno privlačnost in popularnost. Močan seksualni naboj je usklajen z enakovredno močnim libidom.

Kaj nam prinaša tranzitni Mars v Kozorogu v sekstilu z Jupitrom v Ribah dne 4.2.2022?

Aspekt, ki nam lahko prinese občutek moči in poguma, zato je zdaj idealen čas za opravljanje nalog, ki so se nam zdele pretežke in smo jih predolgo odlašali. Zdaj je čas, da se lotimo le teh, saj nam lahko prinesejo uspeh. Tranzitni Mars v sekstilu z Jupitrom prinaša dobre možnosti in močno podporo, ter nagnjenost k uspehu, zahvaljujoč povečanemu optimizmu, močnim instinktom, dobri iniciativi in pripravljenosti sprejeti izzive. To je tudi odličen aspekt za udejstvovanje v športu, saj bo le ta podaril moč in vztrajnost za odločilni boj. Vsa poslovna dogovarjanja bodo podprta s planetnimi vplivi, zato izkoristimo trenutek za pridobivanje podpore posebno nadrejenih. Lahko naredimo dober vtis tako na profesionalnem kot osebnem področju. Vsi novi projekti, ki jih bomo začeli v času tega tranzita, ko se tudi Merkur obrne direktno (5.2.)  in je Luna v rastoči fazi znamenja Ovna, bodo imeli zelo velike možnosti za uspeh.

Mars v sekstilu z  Jupitrom bo v letu 2022 ponovno 1.9.2022

V kakšnem položaju sta Jupiter in Mars v vaši natalni karti vam lahko interpretirajo Astro Zvezde z nakupom vaše natalne karte na  https://astrozvezde.si/izdelek/izris-in-razlaga-natalne-karte/

signature

Deliti

NADA Avtor- NADA
Naročite se, da ne boste zamudili objave
Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve!