HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar se pomika po znamenju Dvojčka, kar na vas vpliva na način, da ostajate družabni in odprti za nove miselne priložnosti, ki vas zabavajo. Previdnost ne bo odveč okoli polne Lune, ki nastopi 10.. Dovolite si nekaj več spanja, da vas ne ulovi kakšna jesenska viroza. Čaka vas tudi nekaj izzivov na področju zasebnega ali poslovnega partnerstva, ki jih boste uspešno zgladili okoli 25., ko nastopi prazna Luna. Omogočila vam bo nov začetek.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Venera, vaša vladarica, vstopa v znamenje Device, kar bo nekoliko umirilo vašo željo po razkošnem užitku. Morda boste nekoliko več časa morali nameniti delovnim obveznostim. Bodite pozorni na finančne odlive, denar lahko od vas kar »leti«. Polna Luna, ki nastopi 10., vam bo odprla poglobljen pogled v vašem širšem družabnem krogu. Od 25. dalje boste več časa namenili ravno družabnim stikom. Pripravljeni boste na novosti.

Foto: Pixabay

`DVOJČEK 21.5.-20.6.

Po vašem znamenju se pomika Mars, planet, ki vas navdaja s pogumom in akcijo. Pripravljeni boste na vse športne izzive. Polna Luna, ki nastopi 10. vam lahko prinese dodaten izziv na področju kariere. V istem obdobju se vaš vladar Merkur obrača v retrogradno gibanje, kar pomeni da boste več časa namenili zadevam, ki vas čakajo še iz preteklega obdobja. Čas je da se jih lotite in uredite. Po 25. bodo zastale stvari ponovno stekle.

 

RAK 21.6.-21.7.

Sonce se pomika po znamenju Device, kar bo prinašalo več delovne vneme. Čas do polne Lune, ki nastopi 10. v znamenju Ribi, lahko izkoristite kot naložbo za dobro počutje in zdravje v obliki umirjene vadbe ali meditacije. Nekaj zastojev lahko po 10., pričakujete v komunikaciji, saj se planet Merkur obrača v retrogradno gibanje. Držite se preverjenih dogovorov in ne sklepajte novih. Še bodo priložnosti.

LEV 22.7.-22.8.

Sonce se pomika po znamenju Device, kar vam bo morda ponudilo priložnost za ugoden nakup, poleg tega boste preudarno razpolagali s svojimi financami. Polna Luna, ki nastopi 10., vam bo odprla dodaten pogled na finančno stanje. Lahko vas pretrese. Po 25., ko nastopi Mlaj, bo za vas lažje. Kar nekaj časa  boste namenjali svojim prijateljem in družabnim stikom, kjer boste, kot vedno, sijali.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Sonce se pomika po vašem znamenju, pripravljeni boste na nove izzive. Vendar bodite pozorni, saj 10. nastopi polna Luna v znamenju Ribi, kar vas lahko precej zaznamuje. Poleg tega se istočasno vaš vladar Merkur obrača v retrogradno gibanje, tako da se novih projektov ne lotevajte. Čas je primernejši za ureditev zadev, ki že nekaj časa čakajo. Odločajte se po tehtnem premisleku, kar vam je blizu. Poslušajte se.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Vaša vladarica Venera se še prvi teden v septembru zadržuje v ognjenem znamenju, kar vam bo dajalo dodaten pridih lepote in sijajnost. Izkoristite dneve do 6. Družabnost, moč in energičnost vas bo sicer podpirala še nekaj mesecev, saj vas bo Mars, ki se pomika po Dvojčkih,»rinil« naprej. Po 10. se Merkur obrača v vašem znamenju, kar vam bo prineslo nekaj težav na področju komunikacije. Ne zapletajte se po nepotrebnem. Po 25.vas čaka nekaj novega in navdihujočega.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vaš vladar Mars se nahaja v znamenju Dvojčka, kar pomeni da imate več »želez v ognju«. Niste ravno fokusirani na en cilj, kar vas bo navdajalo z nemirom. Obrnite se na svoje najbližje prijatelje, ki vas bodo podprli in vam ponudili pomoč, saj vas dobro poznajo. Okoli 10. vas lahko ulovi padec imunskega sistema, zato se ne izčrpavajte še dodatno v komunikaciji z okolico. Počitek vam bo prišel prav.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Dinamičen mesec je pred vrati. Mars, ki se pomika po zračnem znamenju, vas bo vzpodbujal, da delujete v smeri širitve znanja. Bodite le previdni, da ne greste čez mejo, kar lahko čutite kot obremenitev ali izčrpanost. Polna Luna, ki nastopi 10. je mejnik, bodite pozorni. Merkur, planet komunikacije, se 10. obrača v retrogradno gibanje, zato boste morda v tem času še dodatno razdvojeni. Po 25., občutna sprememba na bolje.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Sonce se pomika po znamenju Device in v prvem tednu se mu pridruži tudi Venera, kar obljublja sproščeno delavnost in prijetne odnose s prijatelji. Pozornost usmerite na svojo vitalnost. Merkur se 10. obrača v retrogradno gibanje, kar vam bo lahko prineslo nekaj zamud na poslovnem področju. Lotite se zadev, ki vas že nekaj časa čakajo. Uredite in popravite jih, tako kot zmorete…najboljše.

Foto: Pixabay

 

VODNAR, 20.1.-18.2.

Mars, ki se giba po vam sorodnem zračnem znamenju, bo dvigoval vašo kreativnost. Izkoristite nove ideje in zamisli, ker so odlične. Okolica potrebuje le malo več časa, da sprejme novosti. Vztrajajte. Bodite pozorni okoli polne Lune, ki nastopi 10., saj vas lahko kar precej »udari po žepu«. Zmernost je ključ. Po 25. se vam še dodatno nasmehne sreča v ljubezni.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Sonce se pomika po znamenju Device, kar za vas pomeni, da boste nekaj več pozornosti namenjali zasebnemu ali poslovnemu partnerju. Partner je tisti, ki vas usmerja in je do vas zahteven. Mars, planet poguma, moči in akcije bo na vas deloval precej razpršeno, lotevali se boste več projektov hkrati. Polna Luna nastopi 10. v vašem znamenju, nemočni boste v sklepanju dogovorov. Očarljiva zmedenost tokrat ne bo delovala.

Foto: Pixabay