HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars vam daje možnost, da se aktivno posvetite domu in svojim domačim. Uredite, kar je potrebno, da bo vaš dom zasijal v polnosti. Ob polni Luni, ki nastopi 5.maja, ne zapravljajte, ker boste plačali dvojno ali si nakopali dodatne stroške. Za nove aktivnosti in zanimiva druženja bo čas po 20. maju, ko boste začutili nov val vznemirjenja. To bo tudi čas, ko se končno lahko posvetite športnim aktivnostim.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Vse najboljše dragi Biki! Kar naporen bo vaš mesec. Polna Luna, ki nastopi 5., vam prinaša priložnost, da izpustite vse, česar v življenju ne potrebujete več. Ponudil vam bo tudi priložnost, da se lotite česa novega, kar vam predstavlja izziv zaradi svoje drugačnosti in posebnosti. Vaša vladarica Venera vam od 8. naprej prinaša toplino in zadovoljstvo v vašem domu, kar lahko izkoristite za družinski piknik in poglobitev odnosa s partnerjem. Od 17. naprej se rojenim v drugi dekadi nasmiha dodatna možnost za zadovoljstvo. Kupite srečko!

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Do 8. boste igrivo razpoloženi, zato izkoristite prvi teden v maju, saj bo v zraku ljubezen. Vaš vladar Merkur se s 15. končno obrača v direktno gibanje, kar vam bo omogočilo jasnost pri zastavljenih ciljih in nalogah. Takrat lahko opravite tudi večji nakup, ki ste ga načrtovali. Zadnji teden v maju boste polni dobre volje in novega zagona, saj se v vaše znamenje pomakne Sonce. Nakazujejo se že nove priložnosti, katerih se kar pogumno lotite.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Pripravljeni boste na akcijo, saj se po vašem znamenju pomika Mars, planet moči in poguma. Polna Luna, ki nastopi 5., vam bo dala priložnost in možnost, da pospravite navlako, ki jo za svoje delovanje več ne potrebujete. Izkoristite priliko, da si naredite prostor. Od 7. naprej se v vaše znamenje pomakne Venera, vladarica ljubezni in harmonije. Pripravite se na romantičen in zapeljiv mesec. Odeti boste v toplino, ki jo potrebujete za svoje delovanje.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Do polne Lune, ki nastopi 5., boste precej nemirni, že najmanjša skrb pa vas lahko dodatno razburi. Skušajte se umiriti. Lahko pomaga že branje potopisne knjige. Za nove aktivnosti in zanimiva druženja bo čas po 20., ko boste končno začutili pravi, zdravilni val energije. To bo tudi čas, ko se končno lahko posvetite športu, ki ga obožujete. Ponovno ste na prvem mestu. Tudi poslovno se bodo stvari postavile na svoje mesto.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Polna Luna, ki nastopi 5., vam prinaša priložnost, da v odnosih izpustite tisto, kar vam ne koristi več. Venera, vladarica ljubezni in harmonije vam bo v pomoč od 8. naprej, ko vam prinaša nov pogled na partnerstvo. Vaš vladar Merkur vam do 15. omogoča, da uredite in obnovite zadeve in pogovore iz preteklosti. Romantično boste razpoloženi.  Po tem datumu bo pogled ponovno usmerjen naprej, ponovno boste učinkovitejši. Mlaj, ki nastopi 19., obljublja tudi nove rešitve na področju financ. Uporabite svoj analitičen um.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Do polne Lune, ki nastopi 5., boste precej nemirni, že najmanjša skrb za finance vas lahko dodatno razburi. Skušajte se umiriti. Lahko pomaga že zavedanje, da ne trošite preko svojih zmožnosti. V tem času boste tudi precej prepirljivi. Po 7. maju se boste z veseljem posvetili domu in svojim domačim, po 21. pa se boste precej sprostili. Pripravljeni boste tudi na druženja s svojimi prijatelji.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Polna Luna, ki nastopi 5., v vašem znamenju, vam bo prinesla nekaj izzivov. Razmišljali boste, kako lahko spremenite pogled nase in s tem izboljšate delovanje navzven. Pomaga vam lahko aktivacija telesa in duha. Če ste na dopustu, izkoristite počitek in se povežite sami s seboj. Partner je lahko vaš vir moči, saj se po 7. odpirajo možnosti za romantiko. Odprite se, saj vam  Mlaj, ki nastopi 19., prinaša nov pogled na vrednotenje sebe.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Popazite na svojo vitalnost, saj vas lahko polna Luna v obliki Mrka, ki nastopi 5., zdravstveno kar pretrese. Prvi teden v maju izkoristite za prijetna družabna srečanja v ženski družbi; predvsem velja za rojene v zadnji dekadi. Po 22. sledi pravi majski kres z voljo in energijo, ki jo boste izžarevali in navdihovali vse okoli sebe.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Prvo polovico maja dobro izkoristite za urejanje in usklajevanje dogovorov, ki so vas še čakali. Merkur je še v retrogradnem gibanju in vam omogoča odpravo nepravilnosti. Hkrati vam Mars še naprej povzroča dodatne izzive, ker v vas spodbuja nemir in nelagodje. Za umiritev pojdite v naravo, zelenje gozdov in vonj zemlje vas pomirja. Jupiter, planet ugodnosti in sreče, se 17. pomakne v zemeljsko znamenje, kar vam bo omogočilo, da se ponovno postavite nazaj v svoj center.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Precej izzivov vam bo prinesel mesec maj. Polna Luna, ki nastopi 5. v obliki Mrka, vas bo spodbudila, da umaknete vse, česar ne potrebujete. Lahko »pospravite« fizično okolico ali pa duhovno v sebi. Za rojene v zadnji triadi bo nekoliko lažje, saj boste imeli oporo v partnerju. Od 20. naprej boste začutili dodatno moč in nov val energije, saj se Mars, planet akcije, pomakne v ognjeno znamenje. Vseeno ostanite potrpežljivi z okolico. Napredek ni za vse enak.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Ugodni trije tedni so pred vami. Do polne Lune, ki nastopi 5., lahko izkoristite dneve za podaljšek počitnic, saj vam bo oddih zelo dobro del. Venera, vladarica ljubezni in harmoničnih odnosov, vas bo podprla od 7. naprej, saj se pomika po vodnem znamenju. Romantike bo v izobilju. Od 15. naprej se bodo tudi poslovna dogovarjanja uspešno nadaljevala. Mlaj, ki nastopi 19., vam prinaša zagotovljen napredek.

Foto: Pixabay