Astrologija skozi posel

Ne obstaja področje, ki ga astrologija ne bi pokrila. Tudi v poslovnem življenju je neizmerno koristna. Vedno rada omenjam kadrovske oddelke ali head hunterska podjetja. Ljudje si naravno želimo ugajati in pustiti dober vtis, pa naj bo to na prvem zmenku ali pa na prvem razgovoru za službo. Iz omenjenih razlogov je lahko naš življenjepis malenkost prirejen in všečen ljudem, ki zaposlujejo. Seveda smo komunikativni, hitro navezujemo stike, delujemo timsko, smo družabni, odprti…če je to želja zaposlovalca. Tudi med poskusnim rokom lahko veliko tega skrijemo in zablefiramo. Astrolog, ki bo dobil potrebne podatke o osebi in delovnem mestu, bo hitro ocenil, ali je oseba primerna ali ne, oziroma, katera je najprimernejša za zahtevano delovno mesto.

Moje stranke so tudi direktorji podjetij, ki jih zanimajo posamezni projekti. Med takšne spada gospod, lastnik velikega slovenskega podjetja, ki je planiral v letu 2020 svoj proizvodni posel razširiti v sodelovanju s Kitajci. Ker pride gospod vsako leto na svetovanje, sva ugotovila, da širjenje in sodelovanje s tujino v letu 2020 ni priporočljivo. Gospod je redna stranka in naši nasveti so preizkušeni, zato je nasvet upošteval in se izognil veliki krizi, drami in izgubam zaradi koronakrize, ki se v letu 2019 še ni kazala.

Po drugi strani je direktorica prevoznega podjetja želela kupiti lastne poslovne prostore, da bi se izognila visokim najemninam. V prvi polovici leta 2019 sva ugotovili, da je decembra primeren čas, da bi prostore našla in uredila financiranje ter novo leto pričakala v lastnih, novih prostorih. In kaj se je zgodilo? Decembra je našla prostore, uredila financiranje brez težav in novo leto pričakala na svojem. In koronakriza leta 2020? Jih ni niti malo prizadela, delali so še boljše in več kot pred krizo.

Januarja 2020 sem imela stranko, ki je želela odpreti s.p. in na mejo postaviti kontejner, kjer bi opravljala valutno menjalniške posle. Že prvi pogled na astrološko karto je pokazal, da čas ni primeren za odpiranje lastnega podjetja, sploh pa ne z dejavnostjo, ki si jo je zamislila. In ker je gospa še vedno mislila, da mogoče pa temu le ni tako, je hotela na vsak način realizirati svojo idejo. Ustavil jo je mož, ker ni razumel, zakaj je šla po nasvet, da se ga sedaj ne bi držala?! S težkim srcem je odnehala in si prihranila zdravje, saj vemo, kaj se je v nadaljevanju leta dogajalo. Danes je globoko hvaležna, redna stranka.

To je samo par primerov našega dela na poslovnem področju. Stranke in zgodbe ostanejo anonimne in diskretne. Ker je primerov preveč, si jih niti zapomnimo ne. Nas pa veseli vsaka povratna informacija, predvsem pa hvaležnost, ki nam jo stranke izkazujejo z rednim vračanjem.

Da bi kar najbolje izkoristili svoj poslovni potencial in imeli na razpolago astrološko svetovanje ob vsaki pomembni odločitvi, vam ponujamo poslovni letni paket. Pokličite nas in dogovorili se bomo.

signature

Deliti

Petra Avtor- Petra
Naročite se, da ne boste zamudili objave
Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve!