DELNI SONČEV MRK in LUNIN MLAJ v BIKU, 30.4.2022, Kako bo deloval na posamezna znamenja?

Lunin Mlaj, ki se dovrši 30.4. v znamenju Bika, je hkrati tudi delni sončev mrk. Z dobrimi aspekti na Marsa in Urana se  sončev mrk  povezuje s pozitivnimi spremembami, ki nas silijo v sledenje našim strastnim željam.

S tem, ko se bosta poravnala tudi Venera in Jupiter samo uro po sončevem mrku v Biku, je to odličen čas za ljubezenske in finančne zadeve. Neukrotljivi strasti Marsa in Urana bo Venera dodala senzualno ljubezen. Ta eklipsa pa bo prav tako poravnana z ozvezdjem Eros, kar pomeni, da bomo vsekakor lovili svoje ognjevite želje.

Aprilski lunin mlaj v Biku, je že drugi mlaj v mesecu aprilu. Prinaša tudi delni sončev mrk, ki začenja novo sezono letošnjih mrkov, ki se zaključijo z zadnjim  25. oktobra 2022.

Sobotni mrk se bo odvil na 10°28′ Bika in bo v konjukciji z Uranom in v sekstilu z Marsom.

Delni sončev mrk sekstil Mars prinaša povečanje samozavesti, večji pogum in več osebne moči. Ta aspekt daje dobre možnosti za vse fizične aktivnosti, ročna dela in vse tekmovalne športe ali tekmovalne aktivnosti na področju poslovanja. Osebna razmerja, predvsem tista, ki so bolj intimne narave, bodo občutila več topline, šarma in karizme. Aspekt prav tako spodbuja strasti, poželenje in intimnost.  Mars v čudovitem sekstilu bo dodal iniciativo in sodelovanje, da se zadeve premaknejo naprej. Še posebej dobro bo ta aspekt deloval za tiste zadeve, ki ste jih odlašali, ker ste imeli občutek, da jih je nemogoče izpeljati.

Delni sončev mrk ima vpetegu tudi Urana, ki prinaša nepričakovane spremembe in navdušenje. Skrb, da bi nam neželjena sprememba prinesla kaos, bo ublažena s  sekstilom na Mars. Pričakujemo lahko pozitivne spremembe in več osebne svobode, zato ta eklipsa spodbuja nove, popolnoma drugačne in nepričakovane začetke. Uran bo dodal več fleksibilnosti, odprtosti in pripravljenosti za nove, inovativne, vizionarske ideje.

KAKO BO MRK DELOVAL NA POSAMEZNA ZNAMENJA?

OVEN: Mrk v Biku bo rojenim v znamenju Ovna pomagal narediti majhne korake k vašim dolgoročnim ciljem. Zbirali boste nove informacije, jih objektivno prevetrili, da bi dobili jasen vpogled,  kako delovati in kako doseči željeni cilj. Novim okoliščinam in prilagoditvi majhinim pozitivnim spremembam bo pripomogla vaša povečana fleksibilnost in odprtost.

BIK: Mrk v vašem znamenju  bo prinesel povečano energijo, več vitalnosti in entuzijazma. Začenjate novo obdobje, odlično za nove , sveže začetke. Povečana samozavest in več lastne iniciative vam bo olajšala pot pri doseganju ciljev. Dober vtis boste naredili na ljudi, ki imajo več ugleda, moči in vpliva, kar bo na vas vplivalo pozitivno.

DVOJČKA: Sočasno z mrkom v vaše znamenje 30.4. prestopi vaš vladar Merkur, kar lahko prinese težave v komunikaciji ali prometu, ter zamaje službo ali zdravje. Lahko se zgodi tudi selitev, nakup stanovanja ali nove opreme. Merkur vas bo silil v ponoven razmislek o vaši situaciji, vendar ne hitite z odločitvami, saj se konec meseca maja, ko se sonce premakne v vaše znamenje obetajo boljši dnevi.

RAK: Lunin mlaj v Biku bo povečal vašo osebno moč in vpliv, ki vam bo pomagal pri boljši samopromociji in doseganju vaših ciljev. Kakršnekoli težave, ki vas trenutno pestijo, boste v tem obdobju lažje razrešili, saj bodo vsi pretekli odpori počasi bledeli. Zdaj je ugoden čas za začetek novih razmerij ali za sprejemanje pomoči od drugih.

LEV: Delni sončev mrk rojenim v znamenju Leva prinaša izzive, ki bodo močno testirali vaš karakter. Če ste na pravi življenjski poti in ste osredotočeni na svoj cilj,  boste v prihajajočem obdobju napredovali. Če pa vas bo zajelo razočaranje in občutek poraza, je zdaj pravi čas, da še enkrat presodite,  ali ste si zadali prave cilje.

DEVICA: Lunin mlaj v Biku bo na vas deloval sproščujoče. Prav oddahnili si boste. Če ste trenutno v fazi, ko uživate v zmenkarijah, boste v tem obdobju spoznali nekoga, ki bi lahko bil tisti pravi/a. Povečana samozavest vas bo nagradila tudi na profesionalnem področju, kjer boste prav blesteli. Pričakujete lahko usluge od drugih, še posebej od ljudi, ki imajo vpliv.

TEHTNICA: Aprilski mlaj vam lahko prinese občutek nesigurnosti, neodločnosti in tesnobe. Vendar vas bo prav tako navdal z veliko potrebo po spremembah in željo po akciji, ki vas bo popeljala k doseganju tistih ciljev, ki ste si jih zadali za prihodnost. Ključ vašega uspeha je osredotočenost na en sam cilj. Le tako  boste lažje  svojo nesigurnost zamenjali za več osebnega ravnovesja.

ŠKORPIJON: Lunin mlaj bo poudaril vašo tekmovalnost. Lahko se zgodi, da naletite na ljudi, ki se bodo upirali vašim poskusom in trudu. Če pride do tega, vam svetujemo, da naredite korak nazaj in se vprašate, zakaj ljudje okoli vas tako delujejo. Sklepajte kompromise in delite komplimente, saj vam bo le to olajšalo prihajajoče obdobje. Pazite, da ne izgubite nečesa,  kar vam veliko pomeni. Pluton, ki je vaš vladar se obrne retrogradno, kar vas bo prislilo, da se poglobite vase in povežete s seboj.

STRELEC: Imeli boste občutek, da ne veste kje ste se znašli in kaj se dogaja okoli vas. Ker boste zmedeni in ne boste vedeli kako naprej, je najbolje, da se ob tem mrku sprostite in prepustite presenečenjem. Odmislite skrbi in zaupajte vesolju, da je vse ravno tako, kot mora biti v tem trenutku.

KOZOROG:  Z mlajem v Biku in v harmoničnem aspektu z vašim znamenjem, se obrača tudi Pluton v retrogradno gibanje prav v Kozorogu, zato lahko pričakujete občutek preporoda in poguma za nove začetke. Načrtovali boste spremembe in nove projekte za prihodnost. Rutini se boste upirali, želeli si boste več svobode in sproščenosti. Presenetili boste tako okolico kot sebe, saj se boste vi, ki ste vedno resni in disciplinirani, prepustili usodi in naravnemu poteku dogodkov.

VODNAR: V preteklem mesecu ste se predvsem ukvarjali z odnosi, ki se znajo ob tem mlaju tudi zaključiti ali na novo redefinirati. Če boste iskreni v komunikaciji, se vam lahko ob tem mlaju nasmehne sreča in zaživite bolj svobodno, saj boste opustili pretekle slabe navade ali prekinili slabe odnose in neiskreno komunikacijo. Pogovorite se sami s seboj in razčistite, kako si želite živeti v prihodnjih mesecih, kjer vam izzivov ne bo manjkalo, a če boste vedeli, kaj točno želite, boste to znali tudi doseči.

RIBI: Odličen mesec april, v katerem sta oba vaša vladarja Jupiter in Neptun  povezana, boste zaključili pozitivno in v objemu romantične ljubezni. Tudi Venera in Mars v vašem znamenju sta poskrbela, da ste odkrili pravo formulo ljubezni, ki se bo nadaljevala tudi po aprilskem mrku. Le še več odločnosti in drznosti vam bo prinesel mlaj, zato boste bolj kreativni in pogumni, ter zmagovalci na vseh področjih. Zdaj je pravi čas za nove, pogumne in odločne začetke, ki vam lahko omogočijo, da končno dosežete vse tisto, za kar ste v preteklosti tako trdo delali in si želeli.