HOROSKOP ZA MAREC 2023

OVEN 20.3.-19.4.

Zelo naklonjen mesec, dragi Ovni. Mars vam bo še tri tedne v marcu nudil zagon in vam omogočal, da uspešno izpolnjujete več nalog hkrati. Jupiter, planet sreče in »dobrotnik«, vam izpolnjuje želje. Tudi vaše ljubezensko življenje je polno. Okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca sledi sprememba, pričakujte več rutinskih delovnih obveznosti. Vendar, kot je običajno za vas, vam nič ni pretežko. Po 21. sledijo novi začetki, ki vam omogočajo nov pogled na situacijo. Okoli 25. marca bo stresno.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Prvo polovica meseca bodite pozorni na svoje finančno stanje, kupujte le nujno potrebno. Po 17.marcu, ko se vaša vladarica pomakne v vaše znamenje, se začne stabilnejše in ugodnejše obdobje. S tem nastopi tudi obdobje za večje in manjše nakupe, ki jih želite urediti. Tudi razpoloženje se vam bo izboljšalo. Polna Luna nastopi 7. marca in bo spodbudila vašo kreativnost. Na vrata trka pomlad, kar bo v vas prebudilo nežnejšo in romantično plat. Dovolite si pokazati nežnost in toplino. Prepustite se ji in jo sprejmite.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Marec vam prinaša obilo energije, saj se po vašem znamenju še vedno pomika Mars, kar vam bo omogočalo hitro in učinkovito doseganje ciljev. Merkur, vaš vladar, prestopi v znamenje Ribi na začetku meseca, kar bo v vaše delovno okolje prineslo nekaj zmede in neučinkovitosti. Sledi polna Luna, ki nastopi 7.marca in vas bo spodbudila k razmišljanju o učinkovitosti navad na delovnem mestu ali v domačem okolju. Včasih je potrebno temeljito prevetriti procese, da so ponovno lahko učinkoviti. Nekaj procesov se bo upočasnilo.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Kar na hitro vas bo prebudila pomlad. Merkur se v začetku meseca pomakne v vam sorodno znamenje Ribi, kar vam bo omogočilo učinkovito komunikacijo, vas spodbudilo k študiju ali vam odprlo kakšno dodatno pot v tujino. Uspešen mesec je pred vami. Po 17.marcu boste romantično razpoloženi, zato se odpravite na kakšno družabno prireditev. Sijali boste. Konec meseca vas lahko preseneti nova daljša delovna obveznost. Ker se konec meseca v vaše znamenje pomakne Mars, boste začutili nov val moči. Pogumno naprej

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Prvo polovico meseca vas bo Venera »topila«, razveseljevala in navdajala z dobrim razpoloženjem. Pripravljeni ste na pomlad. Počasi se ogrevate in tudi Mars vas bo napajal z energijo in močjo. Izkoristite ga za lahkotnejše športne aktivnosti. Okoli polne Lune, ki nastopi 7.marca, ne opravljajte večjih finančnih izdatkov, ker se lahko izkažejo za nekoristne. Po 21.marcu, ko se Sonce pomakne v vam sorodno ognjeno znamenje, boste polno ogreti in pripravljeni, da izpeljete zadane naloge, ki sledijo.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Ker se vaš vladar pomika po znamenju Ribi boste nekoliko zasanjani in neodločni pri doseganju ciljev. Vklopite svojo analitiko, ki vam omogoča, da se pravilno odločate. Preventivno poskrbite za svojo vitalnost okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca. Če preventiva ne zaleže, dovolite partnerju, da vam pomaga pri okrevanju. Ljubezen gre tudi skozi želodec. Konec meseca sledi stabilnejše vzdušje.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Pripravljate se na pomladno vzdušje. Za dobro razpoloženje bo skrbela Venera, čeprav vas bo v odnosih z drugimi občasno ravno Venera tudi spravljala v neprijeten položaj in se boste morali diplomatsko zagovarjati. Po 17. marcu se vam bo finančni položaj izboljšal, to je tudi čas, ko lahko opravite kak večji nakup. Mlaj, ki nastopi 21. vam bo prinesel nove priložnosti v odnosih. Konec meseca vas bo določen dogodek močno vznemiril. Preudarno premislite kaj potrebujete v življenju; je to mir ali da imate prav?

 

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Marec vas počasi vleče na plano. Ugoden mesec je pred vami. Sonce in Merkur v znamenju Ribi vas dobro vitalno podpirata in vam omogočata dobro počutje. Izkoristite lahkotnost v kateri so dobro počutite, za obisk družabnega srečanja s svojimi bližnjimi. Še vedno boste delovali precej nemirno in razpršeno, zato počakajte s pomembnimi odločitvami do konca marca. Po 17. se vam nasmiha sreča na partnerskem področju. V sebi poiščite prijaznost, saj se vam lahko  odpre več vrat in oken.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Ogromno energije boste v začetku marca namenili svojim športnim konjičkom in sem vključili tudi ožjo družino. Okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca, se v komunikaciji na poslovnem področju ne zapletajte po nepotrebnem. Bodite obzirni do starejših. Po 21.marcu  nov, ugoden začetek, izkoristite priložnost, ki se vam odpira. Vi ste tisti, ki ostale okoli sebe spodbujate in kažete, da je življenje lahkotnejše, kot je videti.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Sonce in Merkur v Ribah bosta na vas vplivala blagodejno in sproščeno. Okoli polne Lune, ki nastopi 7.marca, se lahko zamaje vaša vitalnost, zato preventiva ne bo odveč. Poskrbite zase tako, da ste najprej fizično aktivni in si privoščite tudi sprostitev kot je meditacija ali joga. Oboje vas bo okrepilo. Z vstopom Venere v vam sorodno zemeljsko znamenje 17. marca, bodo v ospredju vaše želje po romantiki in druženju. Organizirajte in izpeljite srečanje, koristilo vam bo, saj konec meseca sledi več nemira.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Še vedno se vam nasmiha sreča. Tudi romantično ste odlično razpoloženi. Okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca, nekaj previdnosti okoli financ ne bo odveč. Večji nakupi naj počakajo. Po 17. se lahko pojavi še dodaten strošek, ki ga boste morali pokriti. Novi začetki se obetajo po 21.marcu, ko boste z lahkoto predali svoje ideje ostalim.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Sonce in Merkur v vašem znamenju vas navdajajo z močjo in voljo za opravljanjem nalog in doseganjem ciljev. Polna Luna, ki nastopi 7.marca, vam lahko v partnerstvu prinese kak dodaten izziv in vas začasno postavi na »hladno«. Občutno izboljšanje sledi po 17.marcu. Situacija bo ugodnejša, zato jo izkoristite za romantiko na krajšem izletu. Koristilo vam bo, da se pomirite in razbremenite. Konec meseca boste precej aktivni in delovni.

Foto: Pixabay