SOČUTNA KOMUNIKACIJA Z MERKURJEM V RIBAH od 2.3. do 19.3, 2023

MERKUR , planet, ki simbolizira komunikacijo, prenos informacij, razum, radovednost in prilagodljivost, se bo 2.3. pridružil soncu v znamenju Ribi.

S prehodom Merkurja v znamenje Ribi bo naša  komunikacija preklopila iz potrebe po svobodi, objektivnosti in novih idej v potrebo po spiritualnosti, fleksibilnosti, intuitivnosti in domišjiji. Naše izražanje bo v tem obdobju bolj sočutno, nežno, razumevajoče in idealistično. V novih okoliščinah se bomo počutili bolj zadržane ali celo plašne. Manj bo samozavesti, vse intelektualne zadeve pa bomo zdaj raje kot razumsko in ideološko, doživljali skozi intuicijo in domišljijo. Proces razmišljanja bo potekal s pomočjo imaginacije in intuicije, saj bo velika potreba po sanjarjenju. Mišljenje bomo izražali nejasno, informacije pa se bodo pretakale v kreativno izražanje.Zato bodite pri dogovorih  previdni, da ne bi bili zavedeni pri informacijah. Poskrbite, da boste vse zadeve dorekli, saj lahko v nasprotnem pride do veliko nejasnosti ali pa vas celo nekdo zavestno pretenta.  Ko je Merkur v znamenju Ribi, je odlično obdobje za vse vrste umetniškega izražanja:  skozi igro, pisanje, poezijo,fotografijo, umetnost in glasbo. Ne bo manjkalo niti dobrodelnega udejstvovanja, saj bo v nas dogajanje na nebu prebudilo več sočutja in radodarnosti.  Ker bo naš razum padal pod vpliv velikih čustvenih nihanj, je za iskanje ravnotežja najbolje v tem obdobju iskati več miru in tišine.

Merkur v Ribah bo najbolje vplival na znamenja Ribi, Kozoroga, Bika in Raka. 

Tisti, ki  ste rojeni v znamenju Rib, boste zdaj z Merkurjem v Ribah zelo zasedeni s sestanki, novimi informacijami in družbenimi aktivnostmi. Več bo interakcije s sosedi, sorojenci, sodelavci in učitelji. Ko se Merkurju pridruži še Saturn v vašem znamenju, boste dobili nove obveznosti, več dela  in odgovornosti.

Kako na vas vpliva Merkur v Ribah in kje v vaši natalni karti se bo izrazil, izveste na osebnem svetovanju pri diplomirani astrologinji. Naročanje na info@astrozvezde.si oz tel. 031/572-044 (Tina)