HOROSKOP ZA MAREC IN APRIL 2024

OVEN 20.3.-19.4.

Dva izjemna meseca sta pred vami, dragi Ovni. V vaše znamenje se 11. marca pomakne Merkur, kar se vam bo poznalo pri hitrem pretoku vaših misli in hitrejši komunikaciji. Do vas bodo prišle informacije, ki vam bodo odpirale nove poti in vas usmerile proti zastavljenim ciljem. Odločili se boste za dodatne nakupe. Od 20. marca dalje boste v pogonu, pripravljeni na akcijo in delovanje. Vaše vitalno zdravje je na vrhuncu. Za vas v teh dneh velja »ves svet je moj«. Družabno življenje se vam bo ponovno odprlo. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka, boste nemirni in prepirljivi. Previdno tudi na cesti, kjer se držite omejitev predpisane hitrosti. Z aprilom nastopi sprememba, saj se Merkur obrne v retrogradno gibanje, kar bo ustavilo pretok informacij. V tem času ne sklepajte novih dogovorov. 8. aprila nastopi Sončev mrk v vašem znamenju in bo na vas izjemno deloval do konca leta 2024. Pred vami so izzivi, ki vas bodo ponovno spomnili, da je, bolje kot sam, premagovati ovire v dvoje, še lažje pa s širšo ekipo, ki vas tudi podpira. Aprila si privoščite več romantičnih dni. Ne pozabite na svoje zdravje. Sprostite se s športom.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Oba meseca, ki sta pred vami, bosta prinesla nekaj dodatnih izzivov. Marec bo precej umirjen. Od sredine marca vas na prijeten dogodek in druženja ponese Venera in vas zaziba v romantična vzdušja. Konec marca boste imeli več energije, kar lahko izkoristite, da zaključite odprte projekte. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka, lahko nek dogodek prekine vašo delovno rutino. Sčasoma se stvari uredijo, tudi če ne storite ničesar. V prvih dneh aprila ne sklepajte novih dogovorov. Z uvedbo novosti počakajte do konca meseca, saj si boste s tem prihranili nekaj dodatnih stroškov. 8. aprila nastopi Sončev mrk, kar vam prinaša nemoč. To se bo poznalo predvsem v partnerstvu in v nedelovanju le-tega. Sreča vas čaka v sredini aprila, posebej če ste rojeni v prvem tednu maja. Kupite srečko in se prepustite. Čas je na vaši strani.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Nekaj več delovnih obveznosti in izzivov vas čaka v prihajajočih dveh mesecih. Po 10. marcu boste odločno in skoncentrirano nastopili ter peljali projekte proti cilju. Pri tem vas bo do 23. marca dobro podpiral Mars, planet akcije in borbenosti. Izkoristite ga tudi za ljubezensko ali športno sprostitev, kar vam bo pomagalo pri nadaljnjem razmišljanju. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka, bodite previdni, da prehitro ne sprejmete odločitve. Začetek aprila bo precej negotov. Sedaj bo potrebno urediti zadeve, ki jih že dalj časa odlašate. Čas in sredstva so omejena. 8. aprila nastopi Sončev mrk in vam prinaša novo spoznanje, ki bo na vas delovalo do konca leta 2024. Prihaja sprememba, na katero ste čakali, da vas pomakne izven cone udobja.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

V marcu in aprilu bo več delovanja na poslovnem in kariernem področju, kjer lahko sežete več stopničk više po znanju in strokovnosti, kar se bo poznalo tudi na vaših financah. Venera vam bo postopoma od 12. marca dalje izboljševala vaše ljubezensko in romantično življenje. Pri akciji in športnih sprostitvah vam bo pomagal Mars od 24. marca dalje, zato izkoristite pomladno rekreacijo za izboljšanje svoje vitalnosti. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka in vas bo naredila precej nemirne v poslovnih in zasebnih odnosih. Bodite strpni. Začetek aprila prinaša nekaj negotovosti, saj je Merkur v retrogradnem gibanju, zato do konca meseca aprila ne sklepajte novih pogodb. Izzivi, ki se bodo pojavili bodo z vašim znanjem in odločnostjo ugodno rešeni. Mlaj, ki nastopi 8. aprila v obliki Sončevega mrka pa prinaša nove začetke. Nenadna sreča vas čaka za vogalom v sredini aprila posebej, če ste rojeni v prvem tednu julija. Zaupajte in kupite srečko.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Dva zanimiva pomladna meseca sta pred vami. Do 23. marca bodite previdnejši, saj vas več situacij lahko iznenada razjezi. Pri tem popazite tudi na svojo vitalnost. Merkur se pomakne v ognjeno znamenje, kar se bo dobro poznalo na vaši komunikaciji. Besede in misli bodo tekle gladko. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka v zračnem znamenju, zato popazite na odnose v partnerstvu. Vaš partner ni smetnjak. Začetek aprila bo precej živahen. Sonce se pomakne v vam sorodno ognjeno znamenje in vas s tem dobro podpre, pripravljeni boste na nove poslovne izzive. V začetku aprila se Merkur začne gibati retrogradno, zato lahko uredite poslovne dogovore, ki vas že nekaj časa čakajo. 8. aprila nastopi prazna Luna v obliki Sončevega mrka in bo pomagala zaključiti uspešen projekt.  Polna Luna, ki nastopi 24. aprila bo stresna. V ospredju bodo domače zadeve. Bodite strpni.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Oba meseca, ki sta pred vami vas bosta navdajala z  dvomom in nezaupanjem. Marec bo precej zmeden. Planeti v vodnem znamenju vas bodo silili v dodatna neplodna razmišljanja. Odločitve ne boste sprejeli. V drugem delu meseca bo malenkost lažje, saj vam bodo prijatelji priskočili na pomoč. Mars je od 24. dalje v vodnem znamenju, kar vas bo navdajalo z nemirom in nervozo. Poskusite s sprostitveno tehniko. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka in nemir ter razburjanje v vas se bo še poglobilo. Začetek aprila bo negotov. Vaš vladar Merkur bo do konca aprila v retrogradnem gibanju. Ne nakupujte novih predmetov in ne sklepajte novih dogovorov. Popazite tudi na svoje zdravje. 8. aprila nastopi prazna Luna v obliki Sončevega mrka, lahko boste precej občutljivi. Zaščiteni ste tisti, ki ste rojeni v drugem tednu septembra, saj Jupiter Devicam ponudi varovanje. Po 19. aprilu izboljšanje in več jasnosti. Prijatelji so bogastvo.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Nekaj več izzivov vas čaka v prihajajočih dveh mesecih. Pri tem vas bo do 23. marca dobro podpiral Mars, planet akcije in borbenosti. Dajal vam bo moč in pogum na poslovnem in zasebnem področju  Izkoristite ga tudi za ljubezensko ali športno sprostitev, kar vam bo pomagalo pri nadaljnjem delovanju. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka v vašem znamenju, zato popazite na svoje zdravje in na zdravje svojih domačih živalic. Počitek bo prava izbira. Začetek aprila bo precej vznemirljiv, saj se Venera, vaša vladarica, pomakne v ognjeno znamenje, kar vas bo naredilo privlačne in zapeljive. Obiščite prijeten družaben dogodek v dvoje. Več pozornosti boste namenili odnosom. 8. aprila nastopi Sončev mrk in vam prinaša nova vprašanja o partnerstvih, zasebnih in poslovnih. O novostih bo potrebno dodatno razmisliti in jih vpeljati postopoma.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Dva dobra pomladna meseca sta pred vami. Venera vam bo od 12. marca dalje, postopoma izboljševala ljubezensko in romantično življenje. Lahko se tudi na novo zaljubite. Malenkost le popazite pri nestrpnosti in jezi, saj vam Mars lahko do 23. marca precej zmeša občutek. Po tem obdobju pa bo za Škorpijone izjemno ugodno, povečana bo volja, moč in samozavest. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka zato popazite na svoje zdravje.  Začetek aprila prinaša odlično počutje in romantično vzdušje. Dober zalogaj energije pokurite tudi za športne aktivnosti, koristilo vam bo. Mlaj, ki nastopi 8. aprila v obliki Sončevega mrka, pa prinaša nove začetke v vašem domu. V dneh okoli polne Lune, ki nastopi 24. aprila v vašem znamenju, pa se posvetite sebi, saj vas bo preletaval nemir. Ostanite zbrani.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Marca in aprila bo živahno, dragi Strelci. Vaša moč in vitalno zdravje sta na vrhuncu. Enako velja za dobro počutje v ljubezni. Merkur, planet komunikacije, se pomakne v ognjeno znamenje, kar bo vaš tok misli in idej pohitrilo. Do vas bodo prišle nove informacije, ki vam bodo odpirale poti in vas usmerile proti zastavljenim ciljem. Izkoristite zagon tudi za športne aktivnosti. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka in vas opomni na počitek. Vzemite opozorilo resno. April bo uspešen mesec. Nekaj previdnosti le okoli retrogradnega Merkurja na začetku meseca. Uredite papirologijo, ki jo že dalj časa odlašate. Ne lotevajte se novih projektov. 8. aprila nastopi Sončev mrk in vam prinaša nove ustvarjalne izzive, ki jih boste uresničevali do konca leta 2024. Izbirajte premišljeno. Polna Luna, ki nastopi 24. aprila, prinaša umik, ki ga nujno potrebujete za nadaljevanje.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Pomlad, ki je pred vami, bo mirna. Po 12. marcu se bo izboljšalo na področju partnerstva, saj vas bo Venera romantično zazibala. Izkoristite priliko za izlet v dvoje. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka in vas bo opomnila na ureditev odnosa z domačimi. Ne zapletajte se v komunikaciji po nepotrebnem. Izrečene besede je težko izbrisati. Aprila vas bo dobro podpiral Mars, planet volje in poguma, ki vam bo pomagal, da izpeljete poslovne projekte. Nekaj previdnosti bo potrebno na začetku aprila, saj se Merkur obrne v retrogradno gibanje in vam s tem omogoči, da urejate stvari za nazaj, novosti pa uvajate konec meseca. 8. aprila nastopi Sončev mrk in vam prinaša dodatne izzive, ki jih boste predelovali do konca leta 2024. Zaščita s strani Jupitra za tiste, ki ste rojeni v drugem tednu januarja. Polna Luna, ki nastopi 24. aprila, prinaša več druženja s prijatelji. Nove rešitve na obzorju.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Družabna meseca sta pred vami, dragi Vodnarji. Do 23. marca boste imeli dodatno energijo in voljo za druženje s svojimi prijatelji. Mars vam bo dajal tudi moč in delovno vnemo na poslovnem in kariernem področju. Izkoristite ga tudi za romantično sprostitev, kar vam bo pomagalo pri nadaljnjem odnosu. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka v zračnem znamenju, v ospredju bodo zasebni odnosi. Za izboljšanje je potrebna občasna prevetritev. Začetek aprila bo miren. Venera se v prvem tednu aprila pomakne v ognjeno znamenje, kar lahko izkoristite na finančnem področju. Držite se preverjenih poslov in ne vlagajte v nove in nepreverjene. 8. aprila nastopi prazna Luna v obliki Sončevega mrka in vas spomni na pomembnost odnosov z najožjimi družinskimi člani. Včasih je potrebno izpeljati tudi zaključke. Sprememba.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

V marcu in aprilu bo več novosti na poslovnem in kariernem področju. Lahko sežete več stopničk više po znanju in strokovnosti, kar se bo poznalo tudi na vaši denarnici. Venera in Mars se pomikata po vašem znamenju in vas delata privlačne in romantične. Izkoristite voljo, moč in notranjo energijo pri športnih dejavnostih, s tem krepite tudi svojo vitalnosti. Polna Luna nastopi 25. marca v obliki Luninega mrka in vam lahko prinese dodatni strošek, bodite previdni pri vlaganjih. Začetek aprila prinaša nekaj negotovosti, saj je Merkur v retrogradnem gibanju, zato do konca meseca aprila ne zapravljajte po nepotrebnem. Izzivi, ki se bodo pojavili bodo rešeni z lahkoto, saj boste nove ideje kar stresali iz rokava. Mlaj, ki nastopi 8. aprila v obliki Sončevega mrka, prinaša nove, sveže finančne začetke. Zaupajte, da so stvari urejene tako kot je prav. Od 20. aprila povečana vitalnost in dobro počutje.

Foto: Pixabay