HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023

OVEN 20.3.-19.4.

Zelo dober mesec je pred vami, dragi Ovni. Navdajala vas bo dobra volja, optimizem in pogum. Vaš vladar Mars se namreč pomika po ognjenem znamenju, zato vas nič ne more presenetiti. Od 6. dalje bo vroče tudi na ljubezenskim področju, saj vas bo Venera, vladarica odnosov dobro podprla. Vaš nastop bo igriv in dinamičen. Izkoristite izjemen mesec, do 20. Po tem nastopi manjši padec energije in s tem tudi volje.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Okoli polne Lune, ki nastopi 4. malo popazite na svoje finančno stanje. Drugače, pa je pred vami mesec z dobrimi poslovnimi priložnostnimi. Iznenada, se vam bodo prikazale na obzorju, dobro jih vnovčite, saj vam bodo koristile pri razvoju. Nekaj več posluha boste potrebovali le v partnerskem odnosu, saj boste trmasto vztrajali pri svojem. S tem lahko povzročite kar nekaj nemira in nelagodja.  Če imate možnost si privoščite dvodnevni oddih, ki vam bo pomagal do vzpostavitve harmonije.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vse najboljše, dragi Dvojčki. Začetek meseca bo kar turbulenten, saj vas bo polna Luna, ki nastopi 4. precej razburjala. Bodite zadržani pri komentarjih.  Preostanek meseca pa bo izjemen. Polni boste vitalne energije, poguma in novega zanosa. Tudi v partnerstvu se vam bo nasmehnila sreča, po 6., saj se Venera vladarica ljubezni pomakne v vam sorodno znamenje. S tem vam prinaša harmonijo in srečo. Do konca meseca so tudi izjemne priložnosti, za navezovanje novih stikov, ki bodo za vas odličnega pomena.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Začetek junija, vas lahko preseneti padec imunske odpornosti, posebno v dneh okoli polne Lune, ki nastopi 4.. Jejte živo hrano in si privoščite počitek. Ker bo finančno stanje ta mesec ugodno, lahko opravite tudi kak večji nakup, s katerim ste odlašali. Lahko gre tudi za nakup letalskih kart, ki si jih že nekaj časa ogledujete. V drugi polovici meseca se vam lahko nasmehne sreča. Poskusite lahko tudi z nakupom srečke.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Mesec junij, za Leve precej obeta. Polni boste dobre volje in tudi vitalno boste na višku. Po vašem znamenju se pomika Mars, ki vas navdaja s pogumom in močjo. Viška energije ne usmerjajte na druge ampak raje naredite dober trening v hrib. Rezultati počutja bodo izjemni. V prvih dnem meseca se Marsu pridruži še Venera, ki bo poskrbela da boste všečni in privlačni. Spogledljivost vam ne uide.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Okoli polne Lune, ki nastopi 4. boste precej nemirni. Ne zapletajte se v komunikaciji z domačimi. Drugače, pa je pred vami mesec s poslovnimi priložnostnimi, ki vam lahko odebelijo denarnico. Odločitev o izbiri ne bo lahka. Druga polovica meseca bo pokazala pravilnost vaše izbire. 18. je na vidiku nov, zanimiv projekt. Konec meseca sledi nagrada.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Ogromno druženja s prijatelji in znanci si boste privoščili v tem mesecu. Lahko mesec izkoristite tudi za sklepanje novih poznanstev. Vaša vladarica Venera se namreč pomika po vam sorodnem znamenju, in vam prinaša obilo harmoničnih odnosov. Te odnose, lahko dobro izkoristite tudi na poslovnem področju. Po 12. namenite nekaj časa tudi izobraževanju in branju. 18. sledi nov začetek, lahko izberete novo počitniško destinacijo.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Junij bo za vas poln izzivov. Vaš vladar se pomika po ognjenem znamenju, kar vam nekoliko jemlje moč in voljo. Obilo dela vas čaka na poslovnem področju. Okoli polna Lune, ki nastopi 4., ne trošite preveč, saj se bodo nakupi izkazali za precenjene in nepotrebne. Ugodno obdobje sledi po 21. Zadnji del meseca boste popolnoma obnovili svoje zaloge moči.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Začetek meseca vam prinaša razburjenje, saj 4. nastopi polna Luna, ki vas bo vzpodbujala, da naredite korak naprej. Kot da želite obrniti nov list. Kar pogumno se lotite novih projektov, saj vas Mars, planet akcije dobro podpira. Ta mesec imate na voljo obilo poguma in moči. Tudi sreča bo na vaši strani, saj vas podpira tudi Venera planet harmonije in srče. Tako da, dobro izkoristite mesec. 18. boste z svojim partnerjem sklenili nov dogovor, ki vas bo spremljal celo leto.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Polna Luna, ki nastopi 4., vam lahko prinese nekaj finančnih skrbi, ki bodo izzvenele v drugem tenu meseca. Zamenjale jih bodo novosti in spremembe v vašem delovnem okolju, ki jih boste uspešno uvedli po 18.. Jupiter planet sreče, zadovoljstva in obilja pa vam bo cel mesec prinašal različne pozornosti, ki vam bodo nudile ugodje in udobje. Sprejmite darove, tudi če so minimalni, s hvaležnostjo.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Zanimiv mesec je pred vami, Vodnarji. Ogromno volje in energije boste imeli, vendar ne dovolite, da vam zmanjka potrpljenja, pri doseganju zastavljenih ciljev. Popazite tudi na svojo vitalnost. Junij bo za vas izziv predvsem v iskanju uravnoteženosti na vseh področjih. Zadnji teden junija pa bo namenjen sproščenemu vzdušju in druženju z mlajšimi. Izkoristite zadnji teden za nabiranje novih idej.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Dnevi okoli polne Lune, ki nastopi 4., prinašajo nekaj izzivov na poslovnem področju, kot da je vsega preveč. Ne dovolite, da vas okoliščine potegnejo v stres, namreč že čez dan, dva bo situacija precej mirnejša. Poskrbite za svoj imunski sistem, krepite ga tudi tako, da se sprostite na svežem zraku in odklopite od vsakdana. Po 18. sledi nov začetek na poslovnem področju, ki bo na vas vplival vzpodbudno.

Foto: Pixabay