HOROSKOP ZA OKTOBER 2022

OVEN 20.3.-19.4.

Sonce in Venera se pomikata po znamenju Tehtnice, zato tudi slišite klic ljubezni. Prijetno in romantično bo. Stanje izkoristile do polne Lune, ki nastopi 9. v vašem znamenju. Lahko vam prinese nekaj nesoglasij v zasebnem ali poslovnem partnerstvu. Ne prehitevajte dogodkov. Konec meseca, se lahko pojavijo tudi zamude, saj se vaš vladar Mars obrne v retrogradno gibanje. 25. nastopi prazna Luna v obliki mrka, bodite pozorni na finančna vlaganja.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Vaša vladarica Veenera se pomika po znamenju Tehtnice, zato boste družabno razpoloženi. Morda se odločite za obisk muzeja, kjer boste uživali v estetskem vzdušju. Polna Luna, ki nastopi 9., vam lahko prinese padec imunskega sistema, zato bodite pozorni na to, da dovolj spite. Od 25. dalje vas čaka sprememba v partnerstvu, kjer ni izključena rast in razvoj.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur se končno obrne v direktno gibanje, zato boste ponovno začeli verjeti v svoje cilje. Morda boste celo razmišljali o prenovi ali nakupu stanovanjske opreme. Sonce in Venera vam bosta namenila srečo in podporo v ljubezni. Zadnji teden v oktobru namenite nekaj več pozornosti svojemu zdravju.

 

RAK 21.6.-21.7.

Kot da mesec nekako ne bo »vibriral« z vami. Nezadovoljstvo in nemir boste čutili tako na področju partnerstva kot na področju kariere. Polna Luna, ki nastopi 9., bo situacijo še zaostrila in vas potisnila čez rob. Če lahko, si v dneh pred polno Luno privoščite oddih, zamenjajte okolje in se umirite. Po treh tednih boste prijetno presenečani. Radost in sreča na obzorju.

LEV 22.7.-22.8.

Sonce in Venera se zadržujeta v znamenju Tehtnice, kar za vas pomeni, da sijete na družabnih srečanjih. Veselite se novih ljudi na dogodkih, na katerih lahko delite svoje ideje in zamisli. Ker ste vedno polni zamisli, boste v središču  dogajanja. Izkoristite prve tri tedne, zadnji teden namreč nastopi sprememba, Mars, planet akcije, se obrne v retrogradno gibanje. Dogajanje se bo upočasnilo ali celo zaustavilo.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Vaš vladar Merkur se obrača v direktno gibanje, kar pomeni da se bodo dogodki in ljudje ponovno postavili na svoje mesto. Življenje se bo odvijalo v pravi smeri in vi boste sijali. Kar pogumno se odločite za novo večjo investicijo. Vse ste že večkrat analizirali in razmislili. Odločitev je prava. Zadnji teden v oktobru vam lahko dodatno prinese zadovoljstvo in uspeh.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Sonce in vladarica Venera se pomikata vašem znamenju. Ogromno pozornosti boste namenili sebi in partnerju. Samozavestno in zadovoljno boste nastopili novim ciljem naproti. Vseeno se okoli polne Lune, to je 9, ne zapletajte v odločitve, kdo ima prav. Ohranjate dobro razpoloženje, kar bo vplivalo na vaše rezultate. Izkoristite dobre vplive planetov, zadnji teden oktobra namreč sledi sprememba. Ne tvegajte pri investicijah.

 

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Vaš vladar Mars ostaja v znamenju Dvojčka, kar pomeni da se morda že preveč izčrpavata. Polna Luna, ki nastopi 9., vas bo prisilila, da se ustavite. Nekaj več časa namenite sebi in počitku, ki ga potrebujete, da napolnite baterije. 25. nastopi Mlaj v obliki Mrka v vašem znamenju. To vam bo prineslo pomembne nove cilje in spremembe, ki vas bodo spremljali naslednje tri mesece.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Sonce in Venera se pomikata po znamenju Tehtnice, kar vas bo gnalo v druženje in obiske z družino, prijatelji in znanci. Dobro boste razpoloženi. Polna Luna, ki nastopi 9. vam lahko prinese spremembo ali nepotreben konflikt z mlajšo osebo. Konec meseca se Mars obrne v retrogradno gibanje, kar bo dogodke povezane z zasebnim ali poslovnim partnerstvom upočasnilo.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Sonce in Venera se pomikata po znamenju Tehtnice. V ospredje prihajajo novi projekti in cilji povezani s poslovnim področjem. Polna Luna nastopi 9. in vam lahko prinese napačno razumevanje v odnosih. Ostanite strpni in razumevajoči. Ljubezen bo večji del meseca na stranskem tiru. Mlaj, ki nastopi 25. vam bo odprl nov pogled na prijatelje ali skupnost.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Sonce in Venera se pomikata po znamenju Tehtnice. Mesec bo namenjen družabnim in veselim dogodkom. Posvetili se boste tudi domačim, kar ni pogosto. Polna Luna, ki nastopi 9.,  bo od vas zahtevala previdnost na cesti. 25. nastopi Mlaj v obliki Mrka, ki lahko na vas vpliva obremenilno na poslovnem področju.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

V tem mesecu se boste ukvarjali z vrednostjo. Lahko z lastno vrednostjo ali pa materialno. Nekaj več skrbi boste imeli. Polna Luna, ki nastopi 9., vas bo še dodatno razburila, ker se stvari ne bodo obračale v željeno smer. Po 25. se obeta sprememba. Mlaj v obliki mrka v znamenju Škorpijon vam obljublja dvig energije. Ponovno boste tudi vzpostavili vero v sebe in s tem tudi zaupanje v druge.

Foto: Pixabay