MESEČNI HOROSKOP ZA VSA ZODIAKALNA ZNAMENJA, AVGUST 2023

OVEN 20.3.-19.4.

Vaš vladar Mars se nahaja v zemeljskem znamenju, kar vas bo spodbujalo, da opravite čim več rutinskih opravil tako v svojem delovnem in poslovnem okolju, kot v domu ali njeni okolici. Nemir vas bo prevzel v dneh okoli polne Lune, ki nastopi 1. avgusta. Izkoristite ga za dokončanje delovnih obveznosti, saj bo vaš trud poplačan. Če je oddih še pred vami, vas morda bolj zamikajo gore in jezera kot pa morski zrak. Vaše počutje bo odlično, saj vam Sonce v ognjenem znamenju prinaša dobro vitalnost. Tudi vaši prijatelji bodo opazili dobro razpoloženje. Zaključek avgusta prinaša dodaten izziv vašemu partnerstvu.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Avgust je namenjen počitnicam in odmiku od delovnih obveznosti. Vaša vladarica Venera se še vedno giblje retrogradno, kar vam še celoten avgust omogoča, da lahko v vašem partnerskem odnosu uredite in popravite pretekle dogodke. Novih smeri še ne boste mogli začrtati, saj se boste stalno zaletavali v isto zgodbo. Počakajte, vse enkrat mine. Mlaj, ki nastopi 16. avgusta,bo odprl vrata za nove družabne dogodke. Čaka vas nekaj prijetnih srečanj z ožjimi družinskimi člani. Zaupajte in kupite srečko.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur se nahaja v zemeljskem znamenju, kar vas bo usmerjalo iz govornih in miselnih procesov na uresničevanje konkretnih in praktičnih dejanj. Morda boste več časa namenili domačim ljubljenčkom. Če ste na delovnem mestu namesto na počitnicah, vas čaka kar precej delovnih obveznosti. Bodite pozorni tudi na svoje zdravje in če le lahko, počivajte. Po 24. avgustu se vaš vladar obrača v retrogradno gibanje, kar vas bo upočasnilo ali ustavilo. Čas je, da uredite zadeve za nazaj. Ne trošite energije po nepotrebnem.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Celotni avgust vas bo prevzemalo dobro razpoloženje, imeli boste tudi moč, voljo in energijo. Stvari se bodo obračale vam v prid. Tudi sebi boste namenili več časa, izbirali boste vam ljube športne ali družabne aktivnosti in si v drugem delu meseca privoščili tudi krajši oddih pri vodi. Uživajte in se sprostite, saj je to čas za vas. Po 28. avgustu sledi sprememba, ki vas bo precej vznemirila.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Vse najboljše, dragi Levi. Nekaj blage utrujenosti vam  bo prinesla polna Luna, ki nastopi 1. avgusta, vendar ste še vedno v vrhunski formi. Sonce v vašem znamenju vam prinaša dobro vitalnost. Tudi vaši prijatelji bodo poskrbeli za dobro razpoloženje. V vašem znamenju se nahaja tudi retrogradna Venera, kar vas lahko opominja na ureditev preteklih ljubezenskih odnosov. Daje vam dodatno  priložnost, da popravite in na ta način tudi mirno zaključite, če je potrebno. Nekaj novih zamisli lahko uresničite po 16. avgustu, ko boste kreativno razpoloženi. Uspeh in dober rezultat po 27. avgustu vam prinaša Mars v zračnem znamenju.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

V vašem znamenju se do konca meseca avgusta nahaja vaš vladar Merkur in poleg njega še Mars. To vam daje voljo, moč, dobro počutje in vitalnost, čemur sledi tudi osebni uspeh. Mikal vas bo šport in premikanje meja tako zasebno kot poslovno. Dobro izkoristite  dneve do 25. avgusta, ko se obeta sprememba. Vaš vladar se namreč obrne v retrogradno gibanje. Sledi nekaj zamud ali ustavitev procesov zato ta čas namenite ureditvi ali zaključevanju nedokončanih nalog. Novi cilji bodo prišli na vrsto nekoliko kasneje. Potrpežljivost.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Avgust je namenjen dopustovanju. Sonce v ognjenem znamenju vam bo nudilo dobro počutje in ogromno energije. Blaga aktivnost vas bo sproščala in umirjala. Vaša vladarica Venera se še vedno giblje retrogradno, vendar to na vas vpliva ugodno, saj boste več časa namenili druženju s prijatelji, s katerimi imate dobre in trdne vezi. Lahko se tudi odločite potrpežljivo sanirati svojo preteklo romantično zvezo. Po 27. avgustu sledi sprememba, obeta se več akcije.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Avgusta boste delovno razpoloženi, saj se vaš vladar Mars pomika po zemeljskem znamenju in vam s tem prinaša več dodatnih obveznosti. Nekaj napetosti ali nesporazumov se bo kljub vaši delovni vnemi pojavilo na poslovnem področju okoli polne Lune, ki nastopi 1. avgusta. Sodelavci so ključ do ureditve spora. Druga polovica meseca bo lahkotnejša, saj vas čaka nov, vzpodbuden začetek tako na zasebnem kot poslovnem področju.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Družabno in igrivo boste razpoloženi v dneh okoli polne Lune, ki nastopi 1. avgusta. Na družabnih dogodkih se držite lahkotnih tem in se ne zapletajte v globoke razprave. Sonce se pomika po ognjenem znamenju in vam daje voljo, vitalnost in samozavest. Okoli 16. avgusta lahko, če imate možnost, kam odpotujete, da ponovno razširite krila in se sprostite. V kolikor ostajate na delovnem mestu, boste precej obremenjeni s količino dela. Poleg vikenda, si konec meseca vzemite še kakšen dan več, da se spočijete in naspite. Po 24. avgustu je čas za revizijo.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Kljub dopustom je pred vami delovni mesec. Uspešno se boste soočali z izzivi, saj vas Mars in Merkur v zemeljskem znamenju dobro podpirata. Imeli boste dobre in konstruktivne rešitve, ki jih uvedite do 24. avgusta, saj bodo kasneje projekti  nekaj časa na čakanju. Mlaj, ki nastopi 16. avgusta, dopušča nov finančni dotok. Konec meseca prinaša poslovni izziv, na katerega ste čakali in ste nanj pripravljeni.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

Polna Luna, ki nastopi 1. avgusta, vam bo razburkala ljubezensko življenje, vendar se strasti že naslednji dan umirijo in boste sproščeno užili romantiko. Nekaj previdnosti bo potrebno nameniti finančnemu področju. Z dobrim načrtovanjem večjih nakupov in potovanj boste preprečili posledični glavobol zaradi povišanih stroškov. Mlaj, ki nastopi 16. avgusta, vam prinaša novosti, ki ste jih pričakovali. Mesec boste zaključili s pogumom in optimizmom, saj se Mars pomakne v zračno znamenje in vas odlično podpre pri novih projektih.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Avgusta je za vas še vedno čas za morje. Če le lahko, se spočijte in odklopite od dnevnih obveznosti. Ker se Mars in Merkur nahajata v zemeljskem znamenju, lahko občutite nemoč in nemir. Namenite pozornost dogovorom, ki jih sklenete, da ne boste razočarani. Po 24. avgustu ne trošite po nepotrebnem, da vas ne bo bolela glava zaradi dodatnih stroškov. Popazite na svoje zdravje, pijte več vode in počivajte.

Foto: Pixabay