KAJ NAM PRINAŠA PLANET VELIKE SREČE JUPITER V OVNU? 11.5.-28.10.22

Jupiter je planet, ki v astrologiji simbolizira princip ekspanzije, optimizma, velikopoteznosti in entuziazma. Je vladar znamenj Strelec in Ribi ter v zodiaku vlada deveti in dvanajsti astrološki hiši. Kako je položen Jupiter, kaže na sposobnost verovanja in zaupanja v duhovne in etične moralne vrednote. Po svoji naravi v astrologiji velja za velikega benefika, oziroma planeta velike sreče. Njegova vloga pa oriše uspeh, srečne okoliščine, optimizem in napredovanje na življenjskih področjih.

 

11.5. 22 se Jupiter, ki je bil v preteklem letu v svojem domu v Ribah, prestavi v znamenje pogumnega in ognjenega Ovna, kjer se bo zadržal vse do 28.10., ko ponovno vstopi v Ribi.

 

Prinesel bo nove, prevetrene ideje, pogumne začetke, tvegane poteze, kot tudi več nesporazumov. Kljub temu, da Jupiter velja za velikega benefika, je treba poudariti, da ni nujno to planet, ki vedno prinaša srečne dogodke, ampak je to planet, ki simbolizira našo vero v srečo, ki pa je lahko v določenih okoliščinah utemeljena ali pa tudi ne. Če je v preteklem obdobju bila bolj poudarjena intuicija, sočutje in vera v velike ideale, bodo naslednji meseci obarvani bolj samozavestno in borbeno. Imeli bomo občutek, da smo se zbudili iz globokega sanjarjenja in da je čas, da se aktivno premaknemo naprej in delujemo samozavestno na vseh področjih. Ne bomo več delovali iz sočutja, ampak raje tvegali in uporabili več aktivne in tekmovalne energije.

Veliko potez na globalni ravni bo zelo Jupitersko in rizično naravnanih, voditelji pa bodo vladali z vero v ekspanzijo. Tudi med ljudmi bo občutiti  veliko poguma in tekmovalnosti.

25.5. 22, ko se bo Jupitru približal ognjeni Marsu v Ovnu in bo v konjukciji z Luno, bomo lahko pretiravali v želji po akciji, samozaverovanost bo zelo visoka in lahko bomo sprejemali rizične odločitve. Vendar z dobro mero odločnosti in dobrim načrtom, lahko v tem obdobju dosežemo željeno ekspanzijo in končno uresničimo vse svoje načrte.

Jupiter v Ovnu bodo najmočneje občutili ljudje s poudarjenimi kardinalnimi znamenji in sicer Ovni, Raki, Tehtnice in Kozorogi.  Le ti bodo bolj ambiciozni, nestrpni ter hitri pri odločitvah in iskanju rešitev. Izzivali boste srečo, vendar bodite previdni, da se ne boste srečali z lastnimi omejitvami in tvegali preveč.

 

Kje v vaši natalni karti je pozicioniran planet velike sreče in kje so vaše možnosti za uspeh, lahko izveste z nakupom

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE