KAJ PRINAŠA MLAJ IN DELNI SONČEV MRK V ŠKORPIJONU, 25.10.22?

Mlaj v Škorpijonu, 25 oktobra  2022 , bo hkrati tudi delni sončev mrk na 02°00′Škorpijona. Ker bo zadnji letošnji sončev mrk tesno poravnan z Venero v Škorpijonu, bo v ospredju vse kar simbolizira planet Venera: odnosi, ljubezen, umetnost in materialne vrednote. Napet aspekt mrka z Jupitrom v Ovnu lahko poruši mir in harmonijo med Luno, Venero in Soncem ter prinese nekaj nezadovoljstva, več dinamike, borbenosti in težav, povezanih s financami ali partnerskimi odnosi. Odločiti se bo potrebno, kaj je tisto, kar nas resnično osrečuje, saj bomo primorani sprejeti pomembne odločitve.

Škorpijon je znamenje, ki simbolizira intenzivnost, hojo »po robu« in ekstremizem, saj si prizadeva za napredek in evolucijo, zato spodbuja globoke transformacije in iskanje uravnoteženosti. Le zato bo zdaj v ospredju opuščanje tega, česar smo se tako trdno oprijemali, da bi v naslednjih mesecih doživeli korenit preporod.  Preporod bo ključna beseda tokratne eklipse. Osebni preporod, karierni preporod in preporod v odnosih bo glavna tema prihodnjih mesecev, kolikor traja vpliv zadnjega letošnjega sončega mrka. Mars, vladar Škorpijona in mlaja ter mrka, je v znamenju Dvojčka, v fazi pred svojo retrogradnostjo, že v svoji senci, kar nakazuje na soočanje z lastnimi demoni. Ponujalo se nam bo veliko različnih opcij, energija bo razpršena in potrebno je biti pazljiv, da se ne izgubimo med različnimi možnostmi in divjanjem na vse strani. Bodite previdni, da vas ne prevzame strah, da boste nekaj zamudili ali da bo življenje spolzelo mimo.

KAJ LAHKO NAREDIMO?

Za začetek se je potrebno ustaviti, umiriti in se zavedati, da so vse  priložnosti  pravzaprav iluzije. Trava se zdi drugje bolj zelena, kot na lastnem dvorišču. Vedno si želimo tisto, česar nimamo. Zato se je potrebno ustaviti in globoko premisliti, kaj je tisto, kar si resnično globoko želimo, saj je zdaj čas za sejanje semena, ki bo vzklilo v naslednjih mesecih. Bodite previdni, kaj si zaželite, oziroma kaj začenjate. Zaradi konjukcije  mrka z Venero bodo v ospredju partnerski odnosi  in glavno vprašanje bo: »Ali ostati, ali se premakniti naprej?« Karkoli se odoločite, bo potrebno tudi kaj žrtvovati. Kot vedno, nam bo na eni strani Univerzum nekaj podaril, a na drugi vzel. To je narava močnih kozmičnih sil, ki ne prizanesejo nikomur, Naslednji meseci bodo obrodili sadove današnjih odločitev, zato izbirajte modro.

Če ste se v trenutni fazi svojega življenja našli v temnem obdobju Škorpijona, vedite, da imajo mrki moč odpreti tudi močna karmična vrata in prinesti bolečino. To je še ena od priložnosti za soočanje  s svojo temno stranjo, jo predelati in se v popolnosti transformirati, ter postaviti na novo, boljšo pot.

Kako na vas vpliva delni sončev mrk v Škorpijonu, v katero hišo natalne karte pada in kaj prinaša, izveste z naročanjem na konsultacije na info@astrozvezde.si ali z nakupom

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE