KAJ PRINAŠA POLNA LUNA IN LUNIN MRK 5.5.2023?

POLNA LUNA se na nebu prikaže, ko sta sonce in luna v opoziciji oziroma en nasproti drugega.  To je obdobje, ko stopijo v ospredje naši odnosi, družinske vezi, dom in čustva, saj sonce v astrologiji predstavlja našo osebnost, ego in notranji jaz. luna pa predstavlja naša čustva, občutja in nezavedni jaz. Tako Luna opisuje, kako se odzivamo na intuitivnem in podzavestnem nivoju. In ker je ob tokratni polni luni tudi njen delni mrk, bodo  v ospredje stopila naša čustva in podzavest. Začutili bomo notranje napetosti in pritiske, ki povzročajo konflikte, krize in nam tako črpajo energijo.

Majska polna luna se dovrši na 14°58′ Škorpijona, znamenju, ki v astrologiji simbolizira intenzivne, posesivne in ljubosumne čustvene reakcije. Luna v Škorpijonu je v težkem položaju, saj je tukaj njeno dno in zato je v teh nekaj dneh najbolje poiskati mir in zavetje, v katerem bomo razmišljali o sebi in svojih čustvih ter si “zdravili” nakopičene čustvene bolečine. Lahko se vprašate, ali je to sploh konstruktivno? Zakaj pa ne? Mir in zasebnost, da bi sprocesirali spremembe in sprejeli zaključke, sta nujno potrebna, da bi se kot ptič feniks dvignili iz prahu in znova zaživeli v naslednjih nekaj mesecih. Prav Škoprijon dovoljuje to ponovno rojstvo skozi transformacijo čustvene bolečine v lastno osebno moč. Zavzemite položaj “počakaj in opazuj” ter globoke čustvene izkušnje izkoristite za osebno napredovanje v boljšo verzijo sebe.

Polna luna in mrk bo tudi v opoziciji s planetom Uranom, ki v astrologiji simbolizira nepredvidljive in nenavadne spremembe, kar se bo izražalo kot velika čustvena napetost, negotovost, veliko stresa, menjave razpoloženja, tesnobe in motnje pozornosti. Zelo močna bo podzavestna želja po spremembi in le ta vas bo stimulirala, da reagirate nepričakovano in da se odločate za spontane podvige. Pazite, da ne boste preveč burno reagirali, saj zdaj ni pravi čas za spremembe in nove načrte. Zdaj je bolje počakati in se pripraviti na nov življenski cikel, zato ne pozabite na veliko mero potrpežljivosti.

Ker je Luna pod vladavino Raka, je ta lunin mrk povezan tudi s temami kot so zapuščanje starih družinskih vzorcev, stare čustvene navlake in težav, povezanih z družinskimi odnosi. Mars bo v močnem aspektu z Neptunom, kar bo pripomoglo pri odpuščanju in opuščanju tudi najtežjih travm, prizadetosti in bolečin. Tudi intuicija bo poudarjena, umik od čustvenih konfliktov in stresa pa bomo iskali v sanjskem svetu in sanjarjenju.

Drugi vladar tega luninga mrka je Pluton, ki se nahaja v znamenju Vodnarja in le ta bo nakazoval, kaj nas čaka v letu 2024, predvsem v odnosih, prijateljstvih in naših bližnjih skupnostih.

Najpomembneje je vedeti, da nam ta lunin MRK  omogoča, da končno preteklost pustimo v preteklosti, pa četudi to pomeni boleč in težak zaključek s starimi vzorci in emotivnimi reakcijami. Kozmične energije nam s tem mrkom pripravljajo osebni čustveni preporod, regeneracijo, odmik od starih travm in novo postavitev sebe, da bi lahko stopili na novo pot z več čustvene gotovosti. 

Kako bo na vas vplival delni lunin mrk in polna łuną izveste z naročanjem na osebno astrološko svetovanje pri diplomiranih astrologinjah na tel. st 031-572-044 (Tina), 041-797-590 (Nada) ali 041-696-924 (Polona) ali z nakupom

POSTAVITE NAM DVA HITRA VPRAŠANJA