KAKO BO RETROGRADNI PLUTON VPLIVAL NA NAS V PRIHODNJIH MESECIH?

1.5.2023 se je retrogradno obrnil planet Pluton, ki v astrologiji simbolizira smrt, globoke transformacije, temne sile in veliko moč. Njegova retrogradna pot se je začela na 0° Vodnarja, kjer se bo pomikal vse do 12.6.23, potem pa nadaljeval retrogradno pot po znamenju Kozoroga vse do 27°, kjer se bo ustavil 10.10.23. Pluton je vsako leto v retrogradnem gibanju pet mesecev. 

KAKŠEN VPLIV PRINAŠA RETROGRADNOST PLUTONA?

Retrogradnost generacijskega planeta Pluton je čas, ki zahteva od nas samorefleksijo predvsem na področjih življenja, kjer se spopadamo z osebno močjo in kontrolo. Posebnost tokratnega retrogradnega Plutona je kvadrat s popolnim sončevim mrkom, katerega priča smo bili 20.4.23. Jupiter v kvadratu s Plutonom bo obudil delovanje mrka in razkril vse posledice uporabe oziroma zlorabe prevelike moči, pohlepa in korupcije. 

Če ste se v preteklem obdobju soočali z veliko mero manipulacije ali kontrole, ki so jo drugi izvajali nad vami, je zdaj končno prišel čas, da se teh okov in situacij, ki vas zadržujejo na vaši življenjski poti napredovanja, rešite. Zdaj ni obdobje, ko je priporočljivo meriti moči v odnosih, ampak čas za odstranitev tistih, ki v vas zbujajo te temne sile in slabo počutje. 

Prav usodni dogodki vas bodo postavljali na pot, kjer boste še posebej močno občutili katere so tiste navade, kompulzije, odvisnosti in predsodki, ki jih je potrebno odstraniti.

Prisiljeni boste odnehati in zgladiti vsa razmerja, v katerih se oklepate prevelike kontrole, ljubosumja in posesivnosti. Če ste v obsesivnem in kompulzivnem razmerju s hrano ali odvisnostmi od prepovedanih susbtanc, bodo določeni dogodki prinesli preobrazbo in spremembe tudi na teh področjih. Bolj kot je vaše destruktivno delovanje bilo intenzivno v preteklem obdobju toliko močnejša bo tokratna detoksifikacija oziroma čiščenje. Tudi odtegnitev vseh teh slabih navad in substanc bo terjala kar nekaj trpljenja, ki pa bo nagrajeno s tranformacijo in več osebne moči. Le zdržati bo potrebno. Uničenje vseh slabih navad, ki vršijo kontrolo nad vami, vas bo popeljalo do večje osebne moči in preporoda. 

Jupiter v kvadratu s Plutonom bo ekzakten 17.5, 2023 in nas bo potiskal v ekstremne želje po več bogastva, uspeha in slave. Vendar nas bo to obsesivno kompulzivno obnašanje pripeljalo do težav v odnosih. Prevelik ponos, previsoka ocena lastnih vrednosti in pohlep lahko vodita do velikih izgub, škandalov in javne sramote.  Obsesivno kompulzivno vedenje pa prinaša težave v odnosih in ustvarja sovražnike. Zato le glejte, da ohranite visoke moralne standarde in si tako zagotovite željan uspeh ali vsaj mir. 

Kakršnokoli neprizanesljivo obnašanje bo prineslo posledice, saj bo planet Pluton kot ogromna sila rušil pred seboj vse, kar je povezano z negativno močjo, pohlepom in nemoralnostjo. Kombinacija Plutona z Jupitrom in mrkom prinaša izgube, bankrote, padec s pozicij, izgubo službe in vse kar je povezano z velikim korporacijskim pohlepom.  Lahko pride tudi do potresov, vulkanskih izbruhov, večjih neviht, poplav in povečanega nasilja ter političnih kriz. 

Najbolj bo retrogradnost Plutona vplivala na tiste, ki imajo planete v natalni karti na zadnjih stopinjah znamenja.

Kako bo na vas vplival Pluton izveste z naročanjem na astrolško svetovanje pri diplomirani astrologinji z mailom na info@astrozvezde.si ali z nakupom

POSTAVITE NAM DVA HITRA VPRAŠANJA