MESEČNI HOROSKOP ZA VSA ZNAMENJA, DECEMBER 2023

OVEN 20.3.-19.4.

Krasen mesec je pred vami. Vaš vladar Mars se pomika po ognjenem znamenju in vas s tem navdušuje nad krajšimi in daljšimi potovanji. Izkoristite praznični december za skok na toplo ali pa v bližnja evropska mesta. Dobili boste novo dozo energije, ki vam bo omogočila širša razmišljanja o prihodnosti. Nekaj previdnosti v odnosih bo potrebno okoli polne Lune, ki nastopi 27. decembra. Ne zapletajte se preveč, da ne bo zamere tudi ob vstopu v leto 2024. Praznovanje bo minilo družabno in burno.

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Vaša vladarica Venera se pomika po vodnem znamenju, kar bo na vas delovalo precej stresno iz vidika kakršnihkoli odnosov. Spoznavali boste, kako močno odvisni ste od drugih, kar vam bo načelo samozavest. Vaša dobra lastnost je praktičnost in bo ključna pri reševanju vsakodnevnih izzivov. Ohranili boste ravnovesje med udobjem in potrebo po novih doživetjih. Skok v leto 2024 bo minil v prijetnem družinskem vzdušju.

Foto: Pixabay

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Letošnji december bo dinamičen in raznolik, lahko pa tudi stresen. Mars, planet akcije in moči, se pomika nasproti vašega znamenja in vam s tem prinaša nemir in nepotrpežljivost na področju partnerskega ali poslovnega odnosa. 13. decembra, ko nastopi Mlaj, se hkrati  vaš vladar Merkur obrne v retrogradno gibanje. To bo za vas pomenilo ustavitev delovanja ali vaš umik od dogajanja. Vzemite si čas, da razmislite kako in na kašnen način lahko pridete do želenega cilja. Morda je čas za izsiljene počitnice, ki vam bodo prinesle nove moči. Vstop v leto 2024 bo za vas družaben in vesel.

Foto: Pixabay

RAK 21.6.-21.7.

Venera, vladarica romantike, se pomika po vodnem znamenju in vam s tem v december prinaša zadovoljstvo, srečo in ljubezen. Ta topel občutek sprejemanja, vas bo držal pokonci, saj boste imeli precej resnih, delovnih obveznosti. Ker se Merkur, planet, ki vlada dogovarjanju in komunikaciji, obrača v retrogradno gibanje 13. decembra, te dni ne sklepajte novih pogodb. Lahko pa rešujete zadeve iz preteklih obdobij. Sreča se vam bo nasmehnila v drugem delu decembra. Polna Luna, ki nastopi 27. decembra v vašem znamenju, vam prinaša izziv v partnerstvu. Bodite mirni. Prehod v leto 2024 namenite sebi. Le vi ste pomembni.

Foto: Pixabay

LEV 22.7.-22.8.

Sonce in Mars se pomikata po ognjenem znamenju, kar vas bo navdajalo z močjo, veseljem in zadovoljstvom  decembrskih praznovanj. Družabno boste žareli v središču pozornosti. Mlaj, ki nastopi 13. decembra, vam prinaša nove priložnosti na delovnem mestu ali v zasebnih partnerskih odnosih. Dobro boste izkoristili družabna srečanja za izjemne poslovne priložnosti. Previdno le pri vlaganju sredstev v nove projekte. Počakajte do januarja. Vstop v leto 2024 bo za vas minil prehitro. Žareli in praznovali boste v svojem velikem slogu, pazite, da vam v zadnjih urah ne zmanjka moči.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Potrudite se, da prva dva tedna v decembru uredite in naredite čim več, saj se 13. decembra vaš vladar Merkur obrača v retrogradno gibanje in vas na ta način ustavlja. To bo čas, ki ga namenite kakovostnemu počitku in odklopu od vseh dejavnosti. Takrat nastopi tudi Mlaj, ki vas bo dodatno opomnil, da je skrb za dobro počutje in zdravje na prvem mestu. Zavedajte se svojih potreb, saj le tako lahko vzpostavite ravnovesje med delom in zasebnostjo. Skok v leto 2024 boste preživeli z ožjo družino in najbližjimi prijatelji.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Izkoristite prvi teden v decembru, ko vam je vaša vladarica Venera močno naklonjena. Dobro razpoloženje in veselje vas bo nosilo na krilih. Nato pa sledi padec, postali boste zadržani in sumničavi do vsakega. Novoletna druženja bodo na vrhuncu, vi pa se boste z izgovori druženju izognili. Čas boste namenili sebi, pazite le, da vas lastne misli ne zavedejo in da vas ne prevzamejo zamere in ljubosumje. Zadnje dni v decembru sledi ponovno izboljšanje razpoloženja. Vaša odlična vrlina je komunikacija, ki bo oživela. Pripravljeni boste na druženja in skok v leto 2024 bo energičen.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Kar veliko pozornosti boste v decembru namenili zaslužku, novim vlaganjem in dobrim nakupom. Do 13. decembra izpeljite pomembnejše posle, kajti nato se za nekaj časa priložnosti zamrznejo in ustavijo. Venera, planet ljubezni in harmonije, bo prehajala vaše znamenje, kar vas bo delalo privlačne nasprotnemu spolu. Tudi romantično boste razpoloženi. Polna Luna, ki nastopi 27. decembra, vam prinaša priložnost, da uporabite intuicijo ob sprejemanju odločitev. Ne prenaglite se. Skok v 2024 bo v dobri družbi s prijatelji.

Foto: Pixabay

STRELEC 22.11.-21.12.

Vse najboljše, dragi Strelci. Dinamičen in vesel mesec je pred vami. Prvi teden v decembru vas bo Venera, planet romantike in harmonije, spravljala v odlično razpoloženje. Izjemno družabni boste. V vaše znamenje se pomakne tudi Mars, kar vam bo dalo dodatne pogon za druženja in praznovanja. Težko vas bo ujeti v tem decembru. Tudi na poslovnem področju boste imeli veliko delovnih obveznosti, ki jih ne boste mogli odložiti. Po 13. decembru boste pričeli z uvajanjem novih projektov, vendar se žal  ne bodo izpeljali po načrtih. Potrpežljivost je vrlina. Zadnji dan v letu boste praznovali bučno v širšem krogu prijateljev in znancev.

Foto: Pixabay

KOZOROG 22.12.-19.1.

Do 13. decembra se bo v vašem znamenju nahajal Merkur, planet trgovanja in komunikacij, zato ga lahko izkoristite za napeljane in pripravljene poslovne dogovore. Po tem datumu se izognite sklepanju novih pogodb, saj bo prihajalo do napačnega razumevanja in zamud. Venera, vladarica ljubezni, se bo od drugega tedna naprej nahajala v vodnem znamenju in  bo omogočila prijetna družinska in praznična druženja. Polna Luna, ki nastopi 27. decembra prinaša nekaj dodatnega stresa, ne pregovarjajte se po nepotrebnem. Zadnja noč v decembru bo namenjena lahkotni analizi preteklega leta ob kozarčku s prijatelji.

Foto: Pixabay

VODNAR, 20.1.-18.2.

December bo poslovno zelo deloven in zato tudi uspešen, držite se plana in izpeljite večino dogovorov in usklajevanj do 13. decembra. Tako Sonce kot Mars vam bosta dajala pogon in moč, da udejanite zastavljene cilje. Nekoliko napeto bo v partnerskem odnosu. Zaradi vaše večje odsotnosti bo pri vašem partnerju več nelagodja in pomanjkanja pozornosti. Druga polovica decembra bo namenjena druženju s prijatelji, ki ste jih v zadnjem času malenkost zanemarili. Najdaljšo noč boste zadovoljno preživeli v zavetju doma.

Foto: Pixabay

RIBI 19.2.-20.3.

Čeprav vas novoletna druženja ne premamijo, bo letošnji december za vas zasebno vesel in prijeten. Venera v vodnem znamenju vam v razmerje prinaša skrivnostnost in čarobnost. Na poslovnem področju  boste precej obremenjeni. Kar nekaj pomembnih zadev morate izpeljati. Več pozornosti namenite tudi svojemu zdravju; krepite imunski sistem. Spanje in počitek rešita skoraj vse. Konec meseca in prestop v leto 2024 bo za vas minil izjemno zabavno.

Foto: Pixabay