MLAJ V STRASTNEM ŠKORPIJONU, 13.11.23

Drugi teden meseca novembra 2023 začenjamo z luninim mlajem v vodnem znamenju Škorpijona, za katerega je značilna skirvnostnost, poglobljenost, intenzivnost in instinktivnost. V znamenju Škorpijona se vse doživlja bolj strastno, intenzivno in transformativno. Ta mlada luna na skoraj 21.stopinji Škorpijona se tesno povezuje s planetom Marsom, ki se v znamenju Škorpijona dokazuje s prikrito borbenostjo, izrazito močno in magnetično voljo. Le zato bo zdaj priložnost, da naredite želene spremembe, saj bo vaša fizična energija izredno močna, moč volje pa odvisna od vaših močnih želja in nagonov. Ta mlaj bo v opoziciji z Uranom v praktičnem in materialnem znamenju Bika, kar spodbuja nepričakovane odzive, uporniško energijo, kot tudi nestrpno in ekscentrično delovanje. Občutiti bo precej več nemira, lahko se prekinejo kakšna sodelovanja ali odnosi, saj se bomo izražali bolj uporniško, strastno in z veliko voljo po lastnem dokazovanju. Bodite previdni, da vas te kozmične energije ne ponesejo v prenagljene odločitve ali impulzivne odzive. Več bo stresnih situacij in možnosti nepričakovanih napak in nesreč. Kdor začuti orgomno silo, ki ga vleče k novemu začetku, se bo boril s premagovanjem intenzivnih čustev in sprejemanjem, da vse kar je staro, mora zdaj proč, da bi naredili prostor za novo. Mlaj je čas novih začetkov in ker je le ta v znamenju transformativnega Škorpijona, je zdaj pravi čas za spremembe, za sprejemanje novih priložnosti in modifikacijo tistih delov življenja, katere želimo spremeniti oziroma izboljšati. V pomoč vam bo intenziven Mars, ki bo pripomogel k izredni vzdržljivosti.

Mlaj v Škorpijonu bodo najbolj občutili vsi s poudarjenim znamenjem Škorpijona, Bika, Leva in Vodnarja, kot tudi tisti, ki imajo planete na 20-22.stopinj ostalih znamenj. Zdaj je luna začela svojo fazo rasti in z mlajem v konjunkciji z Marsom se zdaj ponuja ogromna energija in volja za nove začetke, akcije, projekte in spremembe, ki bo imela močan vpliv vse do polne lune, ki se dovrši 27.11.23.

 

Kako položaj planetov vpliva na vas in za izdelavo vaše natalne astrološke karte nas pokličite na 031-572-044 (astrologinja Tina) ali na 041-696-924 (astrologinja Polona) in se dogovorite za svoj termin!