POLNA LUNA , 12.8.22 , PRIČAKUJTE NEPRIČAKOVANO

POLNA LUNA V VODNARJU, ki se dovrši 12.8. ob 3:35 zjutraj je v konjukciji s Saturnom in v kvadratu z Uranom, kar bo prineslo omejitve in nas potisnilo v prilagoditve vsem omejujočim spremembam, ki se bodo prikazale prav nepričakovano. 

Avgustovska polna łuną lahko prinese nenadne spremembe, močne ekscentrične čustvene odzive, zamike, skrbi in potrtost, Spremembe, ki se bodo dogajale, nas bodo omejevale in prinesle nepričakovane nove obveznosti. Lahko doživimo dogodke, ki jih nismo pričakovali oziroma želeli, zato bomo čustveno napeti in frustrirani. Odzivali se bomo hitro, naše razpoloženje pa se bo neprestano menjalo in še nas same presenečalo.  Zdaj ni čas, da bi se upirali spremembi, saj bo le ta zagotova, zato raje odprimo oči in pripravljeni, s potrpežljivostjo in fleksibilnostjo sprejmimo nepričakovane omejitve. Le tako se lahko osvobodimo napetosti pa tudi zadev, ki nas že nekaj časa utesnjujejo ali bremenijo. Dobro premišljeni in metodični majhni koraki nas lahko pripeljejo v nova doživetja in nam odprejo oči za nove možnosti oziroma priložnosti.

Tokratna polna luna bo najbolj vplivala na ljudi rojene oziroma s poudarjenim znamenjem Leva in Vodnarja, kot tudi na Bike in Škorpijone.

Kakšne spremembe vam prinaša Polna Luna v Vodnarju lahko izveste z nakupom

POSTAVITE NAM DVA HITRA VPRAŠANJA