POLNA LUNA V KOZOROGU, 3.7.2023

Danes, 3.7.2023 se dovrši opozicija med Soncem v znamenju Raka in Luno v znamenju Kozoroga. Nastopi polna Luna na 11°18′ Kozoroga. 

Luna se v znamenju Kozoroga ne počuti najbolje, saj je tukaj v svojem izgonu. Za znamenje Raka, kjer je luna doma, je značilna čustvena občutljivost, ranljivost, materinskost in navezanost na družino. Medtem ko nas Sonce v Raku spodbuja, da se obrnemo k svojim koreninam, negujemo odnose z najbližjimi ter zaščitimo intimnost in dom, se Luna v Kozorogu izraža s previdnimi, zadržanimi, resnimi in celo odbojnimi čustvenimi reakcijami. Luna v Kozorogu skrb za druge ljudi izraža z odgovornostjo, praktičnostjo in dominantnim delovanjem. Čustveno stabilnost enači z doseganjem želenega uspeha. Zato lahko današnja polna luna izzove soočenje z najbližjimi, zahtevo po statusu, napredovanju v odnosih kot tudi veliko nepotrpežljivosti, predvsem v besedah in reakcijah, saj se boste zagledali vase in ugotovili, kaj je tisto, kar vas navdaja z nezadovoljstvom v odnosih.

Zadeve bo olajšal  harmoničen aspekt Jupitra z Luno, ki bo na nas pritiskal z željo po razrešitvi, filozofskem pristopu in osebni rasti. Ta aspekt prinaša tudi več občutka vere, optimizma in radodarnosti. Jupiter bo naša čustva, intuicijo. želje in sanje samo še pojačal. Bolje bomo razumeli svoja čustva in če jih bomo znali deliti na sproščen način, lahko marsikaj dosežemo. Istočasno harmoničen aspekt Sonca s Saturnom daje veliko vzdržljivosti, da  z odgovornimi dejanji tako do sebe kot do drugih, pridemo na cilj. Lažje se bomo spopadali z vsemi vrstami avtoritet in z lastnim trudom dosegli uspeh oziroma zaključili to, kar smo si ob zadnjem mlaju tudi zadali.

Lep dan vam želijo astrologinje Nada, Tina, Polona in Petra!

Za osebno svetovanje nam po[ljite mail na info@astrozvezde.si