POLNA LUNA V LEVU 16. februar 2022 ROMANTIČNA, DRAMATIČNA IN HUDO SEKSI

V kolikor je bilo vaše ljubezensko življenje do sedaj frustrirajoče tiho, še zdaleč niste edini. Letošnje leto se je začelo z Venero – planetom ljubezni, romantike in lepote – v retrogradnem gibanju. To je bilo obdobje, ko so bila vprašanja v odnosih vse prej kot enostavna. Na srečo se je Venera konec januarja obrnila v direktno gibanje in ima v konstalaciji februarske polne lune kar močno vlogo, ki bi lahko spremenila veliko stvari. V času polne lune v Levu se bomo želeli povezati s svojimi željami in jih izraziti na bolj samozavesten in ustvarjalen način. Najbolj seksi in zapeljive iskrice bodo letele sredi tedna, ne glede na Valentinov ponedeljek.

Polne lune – ki se zgodijo, ko samozavestno sonce natančno nasprotuje intuitivni luni – vedno predstavljajo mesečno priložnost za zaključek projektov, ki smo jih začeli šest mesecev ali celo samo dva tedna prej. To so prelomne točke in priložnost, da spustimo vse, kar nam ne služi več. In ko polna luna ta mesec pade v samozavestnega, zabavnega in velikosrčnega Leva, lahko pričakujemo, da se bomo počutili bolj razposajeni, opolnomočeni in optimistični. In ker je znamenje leva tudi naravni vladar pete hiše romantike, kreativnosti in samoizražanja, lahko pričakujemo, da bodo te teme tudi v ospredju.

Poudarek pri tokratni polni luni je konjunkcija Venere – planeta ljubezni in lepote – in Marsa – planeta akcije in seksa. Zadnjič sta se srečala v strastnem Levu 13. julija 2021, s čimer se je začel cikel, v katerem smo bili vsi bolj levji – samozavestni, ljubitelji razkošja in izrazni v svojih odnosih.

In 16.2. se bosta ponovno srečala v Kozorogu, marljivem kardinalnem zemeljskem znamenju, tako da bi lahko vso strast vesolja uporabili tudi za poslovne podvige. Ne glede na to, ali ste pripravljeni vpisati svoj profil v Kupidove aplikacije, ali boste samo bolj neposredni glede svojih fantazij ali boste končno opredelili svoj odnos ali ste morda pripravljeni, da svoje partnerstvo popeljete na naslednjo stopnjo zavezanosti, bi to lahko resnično spremenilo igro v trenutku. 

In ker Kozorogu vlada Saturn, planet meja in omejitev, ne bi bilo nepričakovano, da bi se v dneh okoli te polne lune v spalnici spogledovali z igro moči ter prevlado in podrejenostjo.

Čeprav se Venera in Mars običajno povežeta le približno enkrat letno, se letos dejansko povežeta dvakrat – enkrat 16. in spet 6. marca v Vodnarju. 

In 16. februarja bo polna luna na 28. stopinji fiksnega ognjenega znaka Leva, kvadrirala Lunina sečišča, kar pripelje v igro še usodo. Lahko se počutimo, kot da nam je usojeno, da izrazimo, kar je v našem srcu na določen način ali da začnemo, končamo ali na novo definiramo odnos.

Kako bo polna luna vplivala na vas, preverite na https://astrozvezde.si/izdelek/izris-in-razlaga-natalne-karte/