SATURN V ZNAMENJU RIBI, Velike spremembe planeta “KARME”, 7.3.2023

Saturn, planet, ki simbolizira omejitve, disciplino, red, avtoritete in čas, vstopa v znamenje Ribi 7.3.2023 in se bo v tem znamenju zadržal vse do 14.2.2026. Arhetipa planeta Saturna in znamenja Ribi sta precej paradoksalna oziroma nasprutojoča. Saturn je zelo rigiden, zahteva red in disciplino medtem ko znamenje Ribi predstavlja neomejene duhovne strukture, kjer je vse mogoče in domišljija ne pozna meja. Konecpt realnosti in trdnosti bo tokrat na majavih nogah saj bomo lovili lekcije Saturna v globinah čustvenih oceanov teh sočutnih, nežnih ter kompleksnih Rib. Zapustila nas bo jasna razsodnost in sprijaznili se bomo, da ne najdemo odgovora na vse.

V obdobju od 2020-2023, ko se je Saturn pomikal po znamenju Vodnarja, smo bili priča velikim globalnim izzivom in neštetim družbenim omejitvam. Znamenje zračnega Vodnarja je fiksno, kar se je izražalo skozi veliko aktivnih gibanj in nefleksibilnih prepričanj, ki so nas družbeno omejevala.
Zdaj se Saturn premika v znamenje spremenljive vode, ki bo naš fokus popeljal stran od razuma v bolj občutljivo in sočutno naravo odzivanja. Odzivali se bomo tako na plimo kot oseko in vse intenzivno doživljali skozi čustva. Težje se bomo soočali z omejitvami in realnostjo, saj bomo želeli ostati v fantazijah. Zdaj se bomo ovedli koliko emocionalnega in duhovnega celjenja bo potrebno, da pozabimo na travme preteklega obdobja.

V astrologiji je znamenje Ribi pod vladavino planeta Jupitra in Neptuna. To pomeni, da bo Saturn služil ciljem in funkciji vladarjema. Naprimer, Jupiter nas navdaja z vero in ekspanzijo, potiska iz cone udobja, medtem ko nas Neptun navdaja z kreativnostjo in ranljivostjo. Zato lahko pričakujemo, da bomo na teh področjih izzvani, začeli bomo graditi močnejše temelje in se odmaknili od vsevedih gurujev, in tistih, ki prodajajo meglo in so nekredibilni. V obdobju prihodnjih treh let bo za nekatere res težko postaviti meje in le te vzdrževati, biti popolnoma jasen pri svojih pričakovanjih in se takorekoč samopremagovati. Je pa zdaj primerno obdobje za prepoznavanje lastnih talentov in čas da se podate na pot kreativnosti, skozi katero lahko z dobro organizacijo in veliko truda tudi marsikaj dosežete.

14.4.2023, kmalu po tem ko bo Saturn vstopil v znamenji Ribi bo tvoril sekstil s severnim vozlom v Biku. Ta aspekt nam bo na kratko nakazal pot in kakšno osebnostno napredovanje lahko dosežemo v tem novem obdobju, če bomo le pripravljeni spregledati. Ta aspekt bo ponujal veliko kreativnih priložnosti, rešitev, ki nas končno lahko popoeljejo skozi vse omejitve do novih vizij in nove prihodnosti, če bomo le pripravljeni sprejeti realnost v celoti.

Vpliv Saturna bodo najbolj občutili vsi , ki so bili rojeni med 21.5.1993 in 30.6.1993 ali 28.1.1994 in 7.4.1996 saj bodo doživeli prvi Saturnov povratek. To je obdobje, ko Saturn od vas zahteva postavljanje ciljev in velik trud, ki zahteva red, disciplino , odgovornost, skrb in delavnost skozi prihodnje obdobje 29 let, da bi dosegli čimveč in prestali test časa. Nekateri od vas se boste v tem času tudi poročili, postali starši ali pa napredovali v karieri.

Če ste rojeni med 23.3.1964 in 16.9.1967 boste v tem odbobju zdaj doživeli drugi Satrunov povratek. To bi razložili tako, kot da je Saturn ponovno potrkal na vaša vrata in prišel preveriti ali ste osvojili lekcije, ki vam jih je zadal planet časa in “karme” ob prvem povratku. Ste se dovolj potrudili, bili disciplinirani in organizirani, predani in odgovorni? Če ste vložili dovolj truda, boste zdaj želi kar ste posejali. V tem obdobju vas Saturn pripravlja na sprejemanje sprememb, vstop v novo življensko obdobje in ubiranje novih poti, ki vas vodi v tretje Satrunovo obdobje.

Kje v vaši natalni karti je pozicioniran planet Saturn, kako vpliva na vas, katero življensko lekcijo vam je zadal , lahko izveste z

IZRIS IN RAZLAGA NATALNE KARTE

ali z naročanjem na osebno svetovanje pri diplomirani astrologinji na info@astrozvezde.si ali na tel st. 031-572-044 (Tina) ali 041-797 -590 (Nada)