VPLIV POLNE LUNE V RIBAH, 10.9.2022

Septemberska polna luna v Ribah, ki se je dovršila 10.9.22 ob 11:58h je v lepem aspektu z Uranom. Le ta nam odpira lepe priložnosti za nove, pozitivne spremembe, ki jih lahko dosežete z delovanjem v skladu s povečano intuicijo in več samozavedanja.

LUNA V RIBAH se izraža skozi skrb za druge, dajanjem nesebične pomoči in skozi občutljive, ranljive in nežne emotivne reakcije. Z luno v Ribah pogosto radi idealiziramo in sanjarimo ter se zatekamo v bežanje od realnosti. Med tem ji na drugi strani, prav nasproti, stoji Sonce v Devici, ki se izraža razumsko in analitično. Sonce v Devici je motivirano, marljivo in vsem na uslugo, a hkrati želi uresničiti tudi svoje intelektualne ideje v praksi. In tako sta v času polne lune ti dve energiji, lunina čustvena in na drugi strani ego energija sonca, v napetem aspektu. Vsaka vleče na svojo stran in zato je obdobje polne lune čas napetosti.

Saturn v kvadratu z Uranom bo v preostanku leta najmočnješi astrološki aspekt in vpliv, ki bo prinesel marsikatero frustracijo in različne napetosti, saj bomo v precepu med novimi idejami in starim redom ter tradicijo. Le ta aspekt prinaša veliko različnih sprememb, ki si jih v bistvu ne bomo niti želeli in bo na nas izvajal pritiske na različnih področjih. Ker pa je tokratna polna luna aplicirala v pozitiven aspekt z Uranom, je to idealna priložnost za uvajanje pozitivnih sprememb in uresničevanje svojih sanj. Prinaša boljše razumevanje, več instinktivnega ravnanja in s tem tudi večjo potrebo po sodelovanju in prilagajanju v partnerskih odnosih. Na eni strani bomo imeli močna, senzitivna čustva, ter na drugi razum, vendar nas bo pozitiven vpliv planeta nenadnih sprememb potisnil v boljše samozavedanje in več samozavesti ravnati kakor čutimo. Končno bomo ravnali kot nam narekuje intuicija in tako dosegali želene rezultate.