21.6.2021 PRAZNUJEMO MOČ SOLSTICIJA

Čas, ko se dan in noč poravnata, je izjemen. Gre za poletni solsticij, ki nastopi 21.6. 2021. Čas, ki naznanja poletje na 0 stopinji znamenja Raka. Dan je najdaljši in noč najkrajša. Sonce doseže svojo najvišjo točko in od sedaj naprej se bo spuščalo. V naravi je čas za  zorenje: sadje, zelenjava pridobivajo na rasti, polnosti, okusu in barvi.

Med ljudmi bo čas združevanja in krepitev vezi. Trije meseci so pred nami, ki bodo polni družinskih srečanj, topline, prijateljskih vezi, sprostitev in druženja. Izkoristimo moč sonca za vse kar želimo, sedaj smo neustavljivi in pogumni. Narava nas podpira.

 

Nastop poletja v znamenju Raka 21. junija

Narava je sedaj najbolj plodna, vse kar je v zemlji bo obrodilo. Rak je znamenje, ki je močno povezano z družino. So nežni, čustveni in skrbni, vendar se hitro lahko užalijo. Pripada mu element vode. Če potrebujemo »roko«, je Rak je s svojo senzibilnostjo in sočutnostjo pravi izbor, da poskrbi za nas.

V tem času, natančneje 24. junija, se zgodita dva dogodka na nebu. Polna luna v znamenju Kozoroga in obrat Merkurja v direktno gibanje (23. junija). Oboje bo na nas močno vplivalo. Predvsem bomo razpeti med domačimi in službenimi obveznostmi, vendar bomo uspešno rešili nastala nesoglasja in pogumno zrli naprej.

 

Poletje v znamenju Leva 22. julij

Suho in vroče obdobje. Smo na vrhuncu poletja. Narava nam ponuja obilje sočnega sadja in raznovrstnost zelenjave. Izkoristimo ponudbo narave in se pogostimo in razvajajmo. Levu pripada element ognja. Lev je oseba, ki samozavestno in ponosno nastopi in se predstavi. Zasenči vse ostale. Včasih je ego pri njih zelo velik. Če potrebujemo športnega družabnika je Lev prava izbira.

  1. julija nastopi polna Luna v znamenju Vodnarja. Čas bo stresen in ni ravno naklonjen ljubezenskim vezam.

 

Konec poletja v znamenju Device 22. avgust

Poletje se bliža koncu. Dnevi niso več niti vroči niti dolgi. To je čas žetve. Narava je obilno obrodila, pridelke je potrebno pobrati in spraviti za jesen in zimo. Devici kraljuje element zemlje. Tako je tudi Devica  znamenje delavnosti, pridnosti in skrbnosti. Dobro premisli in analizira, kaj je potrebno postoriti. Ob potrebi po razumni odločitvi povprašajte Devico.

Luna bo v tem času upadala, teden bo pravi za analizo in razmislek, kako naprej.

Če niste prepričani vase ali ste na pragu sprememb, preverimo skupaj, kakšen čas je pred vami. Morda potrebujete le usmeritev.  Preverite pri Astrozvezde na info@astrozvezde.si ali na https://astrozvezde.si/izdelek/astroloska-prognostika/