HOROSKOP ZA JUNIJ 2021

OVEN 20.3.-19.4.

Začetek meseca bo še pester, dokler se Mars še zadržuje v raku. Po 12. pa prestopi v leva, kar vas bo navdalo s samozavestjo in močjo, predvsem tiste rojene v marcu. Nasmehe se vam lahko tudi sreča in priložnost v ljubezni. Nove ideje lahko udejanjite po 23., ko se Merkur ponovne obrne v direktno gibanje. Previdno okoli polne lune, ki nastopi 24. predvsem za tiste rojene v marcu.

 

Foto: Pixabay

BIK 20.4.-20.5.

Vaša vladarica Venera bo prestopila v raka. Družinski člani in dom bodo na prvem mestu. Razvajali boste sebe in svoje najbližje z dobro hrano in pijačo. Lahko se odpravite na izlet v naravo. Previdno okoli 11., ko Mars prestopi v leva, kar lahko rojenim v aprilu prinese družinski prepir. Ne zapletajte se po nepotrebnem.

Foto: Pixabay

`

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Vaš vladar Merkur se bo večino meseca gibal nazaj, kar vam bo omogočalo reševanje starih zadev, ki so čakale na ugoden trenutek. Čas je namenjen popravljanju. Tudi v odnosih. 10. je mlaj v obliki mrka, začetek nečesa novega, kar bo močno vplivalo na vas celo leto. Rojenim v maju,  bo po 11. namenjeno obilo energije.  S 23. pa se zadeve obrnejo na bolje za vse, saj se začne tudi Merkur gibati naprej. Dobili boste krila.

 

 

RAK 21.6.-21.7.

Venera prestopi v raka, kar vas bo izpolnilo in vam prineslo srečo v partnerstvu. Rojenim v zadnji triadi bo Mars prinašal obilo energije, močni in pogumni boste. Polna luna 24. bo rojenim junija prinesla zaključek.

LEV 22.7.-22.8.

Dobro, celo kraljevsko boste razpoloženi. Družili se boste s starimi prijatelji. Po 11. boste prejeli nov val energije, saj Mars prestopi v vaše znamenje. Sijali boste. Velja predvsem za tiste, rojene v juliju. Konec meseca v znamenje leva prestopi še Venera, kar vam bo prineslo žar in strast v partnersko razmerje.

Foto: Pixabay

DEVICA 23.8.-22.9.

Vaš vladar Merkur bo še vedno v retrogradnem gibanju, kar se vam bo najbolj poznalo na poslovnem področju. Ne prenaglite se. V ljubezni se vam nasmiha sreča, tudi družabno bo. Mlaj v obliki mrka 11. vam bo prinesel spremembo, nov začetek, ki se vam bo poznal tudi v prihodnosti. Previdno, da vas kljub toplemu vremenu, ne doleti kak prehlad.  Opozorilo velja za  rojene okoli 12. septembra. Od 24. naprej se Merkur ponovno obrne v direktno gibanje, na poslovnem področju se bo sprostila komunikacija.

Foto: Pixabay

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Še naprej boste sproščeni in družabni, izleti vas bodo sprostili. Tisti, ki vas čakajo izpiti, kar pogumno, čas vam je naklonjen. Za tiste, ki ste rojeni v septembru, je ugoden čas po 11. juniju. Ženskemu spolu lahko z vstopom Marsa v leva pripravi presenečenje v obliki družabnega, novega moškega poznanstva. 11. nastopi mlaj v obliki mrka, ki vam bo prinesel novo priložnost. Lahko kam odpotujete? Izkoristite možnost in priložnost.

 

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Mesec bo delaven. Rojeni konec oktobra boste polni entuziazma, Jupiter in Venera v vodnem znamenju vas bosta podpirala pri širjenju idej in zamisli. Vlivala vam bosta občutek za lepoto in harmonijo. Izkoristite navedeno pri novih zamislih. Mars je še vedno v raku in bo pomagal do željenih rezultatov rojenim v zadnji triadi meseca. Za rojene okoli 26. oktobra pa  druga polovica junija lahko prinese na poslovnem področju nove izzive.

Foto: Pixabay

 

STRELEC 22.11.-21.12.

V partnerstvu bo junija še nekaj nejasnosti in nesporazumov v komunikaciji. 10. je mlaj v obliki mrka, ki vam bo na področju partnerstva in ostalih odnosov lahko prinesel spremembe. Bodite pozorni, kaj se dogaja, to bo vpliv, ki vas bo zaznamoval za celo leto. Z vstopom Marsa v znamenje leva z 11. pa boste začutili nov val dobrega počutja. Ljubezen in romantika bo na sporedu po 28. za tiste rojene v novembru.

Foto: Pixabay

 

KOZOROG 22.12.-19.1.

Mars v raku bo zaostroval odnose tistim, ki so rojeni okoli 14. januarja. Vendar bo napetost kmalu začela popuščati, saj bo v raka vstopila tudi Venera. Odnosi, tudi tisti poslovni, ne bodo tekli gladko. Sprostilo se bo 24.,  ko se Merkur obrne v direktno gibanje. Previdno in počasi okoli polne lune, ki nastopi 24., predvsem za tiste rojene okoli 25. decembra.

Foto: Pixabay

VODNAR 20.1-18.2.

Mesec boste začeli veselo in družabno. Odpravite se z družino na nekaj dnevni oddih proti morju. Izkoristite lepe dneve. Po 11. vas čaka več stresa. Mars vstopi v leva in predvsem rojenim januarja, lahko prekriža načrte z novimi, nepričakovanimi dogodki.

 

RIBI 19.2.-20.3.

Venera vstopi v znamenje raka, kar vas bo naredilo še bolj romantične. Dobro boste razpoloženi. Retrogradno gibanje Merkurja vam lahko ponagaja pri reševanju starih zamer v domačem okolju. Konec meseca se bo komunikacija uredila. Tudi polna luna 24. vas bo podprla, če razmišljate o zgodnjem oddihu na morju.