KAJ PRINAŠA MARS v RAKU od 24.4. do 11.6.?

MARS : planet borbe in akcije je v občutljivem znamenju RAK

Mars vstopi v znamenje Raka 24. aprila in je v tem znamenju do 11. junija. Mars govori o naši fizični moči, kako delujemo, kako se soočamo s težavami. Izraža akcijo, borbenost, moč in pogum.

V znamenju Rak, se ta planet borbenosti in poguma, ne znajde najbolje. Mars deluje na moški princip, znamenju Rak pa vlada Luna, ki pa je ženski princip delovanja.

Z vstopom Marsa v znamenje Rak se nam bo morda pokazalo nekaj več nerazrešenih težav na področju širše in ožje družine. V tem času se nam lahko pojavi tudi nesporazum v odnosih. Morda se ne bomo znali najbolje izraziti in povedati, kaj želimo. Obstaja tudi možnost, da pretiravamo v izražanju čustev, to je namreč čas, ko svojih čustev ne držimo najbolje pod kontrolo. Zaščitniški smo do svoje lastnine in svoje družine.

Izkoristimo ta čas prehoda planeta Mars skozi znamenje Raka zato, da smo koristni in delovni tako doma, kot na poslovnem področju. Ne pustimo, da nas malenkosti vržejo iz tira in ne odreagirajmo prehitro. Pazimo se preobčutljivosti.

Pojdimo v naravo in umirimo razburjene čute.

Mars bo največ moči in zanosa prenesel znamenjem Rak, Devica,  Ribi in Bik.

Vprašajte Astrozvezde, kaj vam v tem času prinaša Mars in na katerem področju je potrebna previdnost.