KAKO RAVNATI S TAŠČO GLEDE NA NJENO ASTROLOŠKO ZNAMENJE

KAKO RAVNATI S TAŠČO, KI JE PO HOROSKOPU…

OVEN

Mama, ki je rojena s Soncem v Ovnu, spada med top tri strupene tašče. Nasvet je, da držite distanco in se ne zapletate v razprave, dokler niste rodile naslednika. Po rojstvu vnuka se bo njen odnos spremenil na boljše.

BIK

Mame Bik bodo svojega sina in njegovo izbranko mučile do nezavesti s pretirano pozornostjo. Same so zelo so ljubeznive, zato boste z njo najlažje shajale, če boste pokazale ljubeznivost in skrb.

DVOJČEK

Če je vaša tašča Dvojčica, ste lahko srečne! Z njo lahko postanete najboljši prijateljici, pripravljene morate biti samo na to, da dajete ravno toliko, kot daje sama.

RAK

Pripadnica Raka je naslednja strupena tašča. Sina bo klicala desetkrat dnevno in preverjala, če je jedel in če ga ne zebe. Pogosto jo obiskujte in kličite, sprašujte, kaj potrebuje, pa bo na vaši strani.

LEV

Mama Levinja ima tako bogato življenje, da nima časa vmešavati se v življenje svojega sina in snahe. Ona ima kariero, za katero mora skrbeti, flirtati z moškimi,…ona pač nima časa.

DEVICA

Ta pripadnica se bo do vas obnašala enako, kot se je njena tašča obnašala do nje. Da bi vedele, kaj lahko pričakujete, se pogovorite, v kakšnih odnosih je s svojo taščo.

TEHTNICA

Mama Tehtnica je poosebljena inteligenca, pa bo pričakovala enako tudi od svoje snahe. Vaša obleka naj bo zadržano elegantna, pokažite svojo damsko plat. Ta tašča ne bo zadovoljna z žensko, ki ne izkazuje elegance na vseh področjih življenja.

ŠKORPIJON

Tašča Škorpijon je najboljši zaveznik za vsako snaho. Ne tolerira laži, zato tega raje ne poskušajte. Če se že zgodi, pazite, da vas ne dobi.

STRELEC

Mama Strelka bo do svoje snahe še kar prijazna, vendar pa ne bo ravno velika opora mlademu paru. Pomembnejše je njeno življenje in njena svoboda, kot pa želja, da se meša v vajin odnos.

KOZOROG

Mama Kozoroginja bo sprejela sinovo izbranko v družino, jo podpirala in imela rada. Vendar pa ne pričakujte njene zaščite, v kolikor je vaš mož do vas neprijazen.

VODNAR

Tašča Vodnarka bo ekscentrična tašča. Lahko je čudna, ima čudne hobije, nima pa navade, da bi se vmešavala v vaše življenje.

RIBI

Tašča Riba je načeloma prijazna gospa. Vendar pa je, odvisno od razpoloženja, lahko tudi dramatična igralka, ki se pretvarja, da je na smrt bolna. Dejansko jo zanima samo močna vez s svojim sinom, zato se sprostite in bodite takšna, kot ste.