POLNA LUNA in DELNI LUNIN MRK, 19.11.2011

Polna luna v obliki delnega Luninega mrka bo na 27 stopinji znamenja Bika, dne 19.11.2021 in je hkrati tudi zadnji lunin mrk v letošnjem letu.  Le ta bo najbolj vplival na ljudi rojene v znamenju Škorpijona in Bika.

Znamenje Bik je fiksno zemeljsko znamenje, ki v nas prebudi notranje čute. Znamenje Bik nas velikokrat spomni na vrednosti, ki jih pridobimo s finančnim in materialnim ustvarjanjem,  pozabimo pa na lastno vrednost. In ta bo tokrat vstopila v ospredje.

Tokratni delni Lunin mrk nastopi na osi Bik/Škorpijon, ravno na tej osi pa bodo potekali mrki vse do 2023. V tem času bo pretres našega notranjega sveta, saj Luna močno vpliva na naše čustvovanje. Spustili bomo vse kar nam več ne služi. To je čas za čiščenje in slovo, da se naredi prostor za novo. Mrk na tej osi se je odvijal že v času od 2012 do 2014. Kaj se je takrat dogajalo? Ste sedaj na svoji pravi poti? Ali je sedaj končno čas za spremembo tirnic? Škorpijonu vladata Mars in Pluton, dva planeta, z izjemno močjo izpeljati dokončno spremembo in preobrazbo in povzdigniti dogajanje na novo raven.

Preverite vašo rojstno karto, znamenji Bik in Škorpijon in pripnite pasove za naslednje leto in pol. Prav tako bosta pod močnim vplivom tudi znamenji Lev in Vodnar.

Ne glede na to, v katerem znamenju ste rojeni, so Mrki izjemnega pomena za nastavitev novih, drugačni ciljev. Mrki so nove smernice, ki jih lahko dobro izkoristimo in uporabimo. V tem času je vodilo pričakujte nepričakovano in sprejmite neznano. Življenje je potovanje. Preverite svojega za naslednje leto  in se naročite na posvet na https://astrozvezde.si/izdelek/astroloska-prognostika/